Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Postępowanie mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam dosc jego zachowania. Z natury jest skryt, wrazliwy i niesmialy, ale ktos kto go nie zna powie, ze wrecz przeciwnie gadula, zawsze uśmiechnięty i bezpośredni do bolu. Gdy mowi o uczuciach to mogę miec pewnosc, że nie gra. Ale ma durne zarty, docinki. Palnie cos i nawet nie zdaje sobie sprawy, ze mnie to zraniło. Probowalam rozmawiac, niby rozumie, przeprasza a w nastepniej rozmowie to samo. Znudzilo mi sie zwracac uwage. Czasami nie wiem czy tak ma w naturze czy chce mi dowalic bo tak lubi. Od poczatku lubil sie droczyc, ale tzw zaloty dawno minely a on to samo. Kocham go, jest wartosciowy, mogę liczyc na niego ale te jego zarty czy co to jest zaczynają mnie zniechecac na tyle zeby przestać odbierać tel. Probowalam przetrzymac go to gdy w koncu sie dodzwoni mowi z radoscia kocham jak strzelasz focha. Tylko to nie foch a przykro mi, ale on wie swoje... Probowalam ja sie droczyc, to mowil, ze mu dowalam. Jestem bezsilna na jego zachowanie. Czy moze byc tak, ze jak facet z natury niesmialy to ma takie dziecinne zachowania, moze zeby sie rozladowac nie wiem sama...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować