Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra ma 24lata i nigdy nie pracowała ukończyła tylko gimnazjum i podstawówkę. Niedawno okazało sie ze zaszła w ciaze jest w 6 tyg ciazy. Jej partner ( nie maz ) zarabia mało i ma córkę 8 latek mieszkają razem. Mała nie chodzi do szkoły i siostra mówi ze nie zdała bo ona jej nie prowadzala do szkoły. Wykonuje do mojej mamy 40 tel dziennie bo np nie ma kasy na badania, złe sie czuje w ciazy itp. Siostra nie ma ubezpieczenia i chodzi prywatnie ale juz ja na to nie stać wiec jedzie z mama moja sie zarejestrować w pup tylko ze mama ma z nią wejść do pokoju. Ona nic nie potrafi załatwić. Ledwo wiążą koniec z końcem a jeszcze zrobili sobie dziecko i to dla 500+ podobno. Ja nie mogę zajść w ciaze i siostra o tym wie bo jej mówiłam i płakałam wie jAk mnie to boli a jak na złość pisze mi SMS ze kupiła śpioszki itp. Dzwoni ciagle zeby moi rodzice dali jej na badania i życie a po paru dniach pisze ze kupiła np przewijak. To jest chore ! Ona nie nadaje sie na matkę skoro jednego dziecka nie potrafi wychować ale kryje sie tym ze po urodzeniu będzie mieć kasę i jeszcze wybrzydza lekarza na NFZ a prywaciarza. Mam ochotę sie wyprowadzić bo jeśli ja czegoś potrzebuje i naprawdę czasami to nie kosztuje nic to mówią mi ze mam męża itp. A koło siostry latają jak koło 5 letniego malucha. A wy jak to widzicie ?

Gość gość
Ps zauważyłam ze mała jej partnera jest posiniaczona. Kiedyś było to złote dziecko spokojne itp a teraz mówi do mojego męża w*********j albo moja siostra mówi jej na ucho zeby powiedziała całej rodzinie ( było to na pogrzebie) ze mój maz ja bije i zeby porysowała nam samochód. Doradźcie mi cos