Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty owsiAk

Na Woodstock młode gówniary golą publicznie krocza

Polecane posty

Gość niestała      czytaczka
I o tym czy jestem porządna i szanująca się, ma zaświadczyć moje słowo napisane na tym kultowym już forum ? Odpowiadam więc. :) Nie udzielam informacji na temat moich spraw prywatnych, a dawanie lub nie dawanie tyłka za takowe uważam. :) Gdyby ta informacja Cię nie satysfakcjonowała, proponuję napisać do wróżki ;) :D

Gość do niestała czytaczka
pewnie będzie miała z powodu tej koszulki różne ciekawe propozycje ;)

Gość Martwiaca sie mama
Tak was lubie ze sama bym tam pojechala przybic piątkę ;) Moja jutro jedzie , jedna z nich juz tam jest ;) Dzis idziemy na zakupy :)

Gość gość
codzienne rozterki 35 letniej uzależnionej od forumowej uwagi kobiety💤

Nie gościu :) Koszulka była żartem. I nie sądzę, żeby dało się mnie znaleźć wśród tych tłumów niestety, nawet gdybyśmy się gdzieś umówili ;)

Gość do  niestała czytaczka
po prostu sprawiasz wrazenie osoby piszacej z sensem, umiejacej sie wypowiedziec. fajnie by bylo, gdyby takie dziewczyny sie szanowaly. tym wszystkim "madralinskim" studentkom, miewajacym rozne "przygody" mowie nie. moga sobie nawet robic doktoraty, ale jak maja problem z trzymaniem nog razem, to nic im nie pomoze.

Gość gość
Hahahahaha serio koszulka bedzie?

Powodzenia i dobrej zabawy jej życzę i niech na siebie uważa :) A z zakupami nie przesadzajcie, bo na miejscu można kupić wszystko co jest niezbędne. Mówię o jedzeniu i piciu. Nie ma sensu nic ciągnąć z domu.

Gość gość
Z******ta koszulka :)

Gość gość4imp
Wiesz gościu. Typowy dres kojarzy mi się z trzema paskami pod budką z piwem. Pomyliłeś festiwale. ;) Ja nie piszę, że są tam regularne zadymy, bo ludzie zjeżdżają tam się bawić. I za to płacą. Myślę też, że nie każdego dzieciaka stać na to żeby jechać, kupić wejściówkę, wynająć pokój i wciągnąć koke. ;) Więc jakaś selekcja ludzi jest. No i jeżdżą tam co roku osoby mi bliskie, niektóre baaardzo, a to całkiem na co dzień przyzwoici ludzie. ;) In też jest przyzwoitym facetem, a jedzie na Woodstock. ;) Więc życzę wszystkim miłej zabawy. ;)

Fajne te koszulki, prawda ? ;)

Gość gość
Czterdziestoparoletnia milfetka w takim t-shircie w tłumie naćpanych nastolatków na pewno będzie miała powodzenie :classic_cool:

Gość gość
Dziekuje czytaczko za mile slowa :) jesli chodzi o zakupy to : odpowiednie ciuszki bo takich jej brak ;) torba bo tez brak i tabl w razie ataku migreny bo cierpi na nie.

haha :) A doczytałeś gościu ? :) Smutne te Twoje dogryzanki, ale pewnie dają Ci dużo satysfakcji więc na zdrowie :)

Gość do gość4imp
ja pisalem o bogatszych dresach, chuligankach stadionowych, dilerach, synach nowobogackich.

Gość gość
Koszulki z******te:) A do goscia innego : moze i 40 letnia ale tolerancyjna jestem i w porzadku ze mnie babka. Na Woodstock mnie zobaczysz niemily gosciu . Żartuje tak samo jak czytaczka , ze rozpoznamy ja po tej koszulce :) Czytaczko jestes super sympatyczna dziewczyna , jeszcze raz dziekuje za mile slowa.

W takim razie udanych zakupów. :)

Gość do gość4imp
a Ty jestes fanka techno?

Gość gość
Mialo byc- na Woodstock mnie nie zobaczysz i plyn ze swoim jadem nienawiści ;) To bylo do niemilego nietolerancyjnego goscia

Dzięki :) I do zobaczenia na festiwalu w takim razie :) ;) Dobrego dnia i udanego weekendu, gdyby mnie tu już nie przywiało :)

Gość gość
Z zazdrosci gowniarz pisze w ten sposob bo rodzice zabronili mu jechac do kostrzyna ;)

Gość gość4imp
do gość4imp dziś ja pisalem o bogatszych dresach, chuligankach stadionowych, dilerach, synach nowobogackich. 4444 To stereotyp, tak samo jak z Przystankiem. A tak na koniec: dresy- rower, siłownia, basen, plewienie ogródka. ;) Nie jestem fanką techno, jestem fanką fajnych ludzi, a że akurat Ci, których znam głównie jeżdżą do Kołobrzegu. :) Mogłabym i tu, i tu się bawić, byle towarzystwo było super- jedyny fakt, francuski piesek ze mnie, namiot i łazienka na zewnątrz- odpada. :( I piwo też. :(

Gość gość
Golą? A ja myślałem, że na Woodstocku same bobry.

Gość do gość4imp
za to Ciebie mozna wielbic za super podejscie do spraw zwiazanych z depilacja ;) mrauu ;)

Gość cos jest z tymi bobrami
tam jezdza typowe hipiski w plecakach kostkach i glanach, co nosza raczej bobry

Gość gość
12:51 No, hipiski, metalowo-rockowe czyli all natural.

Gość gość
Nie bobry tylko prażubry

Gość gość
Wcale nie same hipiski w glanach , moja ma trampki i bedzie miec tez kozaki w razie błota ;) A zreszta i do hipisek nic nie mam :) wszystkich lubie byleby tylko byli mili i dobrzy :)

Gość do gość
paniom "all natural" mowimy nie, bo potem z taka ciezko na plazy sie pokazac :P