Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić gdy on mi tak mówi

Polecane posty

Gość gość

Mój facet nie mówi mi komplementów od dawna z reszta nie wymagam tego od niego. Ale ostatnio mówi mi cytuje : nie myśl sobie że jesteś najpiękniejsza . Wiem ze nie jestem jednak jaka była by wasza reakcja na tego typu komentarze

Gość gość
on jest porażony twoją urodą i broni się biedak jak może mówiąc ci , że nie jesteś najpiękniejsza . To jest jego obrona .

Gość gość
Ja bym mu powiedziała. Wiem o tym, że nie jestem najpiękniejsza i co z tego? On chce Ci dokuczyć, jak zobaczy że to zlewasz to pewnie przestanie.

Gość gość
Cham i prostak z niego

Gość gość
Ja bym opowiedziała : jak się tak przyglądam to Ty najprzyjemniejszy tez nie jesteś

Gość gość
Heh dzięki

Gość gość
Normalny facet się tak nie zachowuje. Zerwij z nim bo to burak. Chce podkopać Twoje poczucie wartości zakompleksiony gbur. Czy on wygląda jak Brad Pitt? Wytknij mu jego wady, żeby wiedział prostak, że z dziewczynami nie można tak pogrywać i kończ ten toksyczny związek.

Gość gość
"Ja bym opowiedziała : jak się tak przyglądam to Ty najprzyjemniejszy tez nie jesteś" Słabe, a nawet bardzo słabe. To tak jakby nic nie można było w nim negatywnego znaleźć. Dam sobie rękę obciąć, że przystojny nie jest. Wkurza mnie to, że dziewczyny pozwalają się tak traktować i jeszcze się pieszczą z chamami.