Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwał ze mna

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie od 5 lat, od paru miesiecy zostaliśmy parą. Nie jest to idealna para, mi wiele kwestii nie pasuje mimo wszystko jestem z nim szczęśliwa(mimo ze wiele osob uważa,że nie w tym i on) i wiązałam z nim nadzieje... aż do wczoraj. On jest osobą aspołeczną, raczej typem domatora i jedynie żyjącego w swoim kręgu, ja jestem osobą towarzyską. Kolejnym problemem jest to, że ma problem z paleniem marihuany. Gdy zaczęliśmy się spotykać postawilam warunek ze jesli nie zrezygnuje z czasem to sie rozstaniemy. Wczoraj byla kulminacja, stwierdzil ze sie roznimy i ze on nie da sobie rady z rzuceniem palenia. Efektem było, że powiedzial iż musimy sie rozstać. Po godzinie dzwonil, pisal że przeprasza, że zachowal sie jak d**ek i że mam racje ze da sie dojść do kompromisów. Co mam zrobić? Zawiodłam sie na nim a to jest najgorsze..

Zabraniasz mu palenia? Haha, a co w tym złego? Ja sama lubię ze swoim. Do tego u nas jest na odwrót. Ja jestem domatorką, a on wręcz przeciwnie. Sprzeczki zdarzają się zawsze. Ogólnie jest nam dobrze. Już nie przesadzaj.

Gość gość
Owszem bo sama kiedys mialam problem z różnymi używkami. Po za tym stracił prawko wlasnie przez palenie oraz nie wyobrażam sobie jak bedziemy mieli np dziecko ze tatus sobie pali.