Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiaczki od pewnego czasu a seks..

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 16 lat miesiaczke mam ok 3 lat. Cykle miałam raz regularne raz nie, przez ostatnie kilka miesięcy wynoszą one 20-21 dni. Ostatni okres mialam 13 czerwca 2016r. Powinnam dostać więc 3 lipca. Przez cały tydzień klocilam się z chłopakiem wiec myślałam że to stres. 3 lipca w niedzielę bolal mnie brzuch więc myślałam że dostanę okresu lecz nic. W poniedzialek 4 lipca również. Wieczorem 4 lipca uprawialam seks (był to moj pierwszy raz, teoretycznie dni nieplodne) uzywalismy prezerwatywy, nie pękła ani się nie zsunela, lecz nie stresowalam się w ogóle. 3-4 dni po stosunku miałam lekkie plamienia i krew w sluzie. Teraz pobolewaja mnie piersi jak i brzuch. Dziś jest 12 lipca a okresu nadal brak. Może to być ciąża? Boje sie naprawdę bo ostatnie miesiaczki były regularne ;/

Gość gość
Cześć! A prowadziłaś dokładne obserwacje? Czasem owulacja może się opóźnić np. pod wpływem stresu, upałów itd. Napisz jak rozwija się u Ciebie sytuacja? Pozdrawiam! Kamila

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 17.00 do 24.00 Oferujemy Tobie bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać Ciebie w poszukiwaniu rozwiązań. Jeśli się z nami skontaktujesz, uzyskasz wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję. Zapraszamy.

Gość gość
Nie prowadziłam.. w następnym tygodniu zrobię test ciążowy, przełamie się choć myślę że nie będę mogła spojrzeć na niego i czy ta druga kreska się pojawia czy nie.

Gość sbshwhhws
Cześć, Czy chłopak kończył w Tobie? Jesli nie,wyluzuj. Nie masz możliwości zajścia w ciąże jeśli prezerwatywa nie została uszkodzona a sperma nie dostała sie do pochwy. Oczywiście w trakcie podniecenia wydzielany jest preejakulat w którym znajdują sie niewielkie ilości plemników,jednak słabszych niz te w s*****e. Pamiętaj,jeśli spermy nie było,prezerwatywa nie pękła i nie zsunęła sie to na logikę-jak miałabyś byc w ciąży? Wiele razy miałam takie sytuacje i tylko niepotrzebny stres. Usiądź spokojnie i powoli sobie wszystko przetłumacz. Dostaniesz okres :)

Gość gość
A u gina byłaś bo twoje cykle zrobiły się zbyt krótkie. "Zbyt częste krwawienia miesięczne występują częściej niż co 21 dni. Najczęściej mają miejsce u dziewcząt, które przedwcześnie zaczęły miesiączkować, przy zaburzeniach funkcjonowania ciałka żółtego lub w cyklach bezowulacyjnych. Jeśli masz okres co 3 tygodnie lub częściej, cierpisz na zbyt częste miesiączkowanie. Powodem takiego stanu rzeczy może być zapalenie przydatków – macicy, jajników albo jajowodów – lub zaburzenia hormonalne. Przy zbyt częstych miesiączkach istnieje ryzyko niedokrwistości."

Gość gość
Po ruchoaniu jest ciąża gimnazjalistko

Gość gość
sbshwhhws kończył we mnie.. Nie byłam u ginekologa ale zauważyłam to, bo te cykle są zbyt krotkie a miesiaczke mam długą bo ok 7-8 dni