Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Rozstanie

Polecane posty

Gość gość

No więc piszę tutaj bo sama nie wiem co o tym myśleć. No więc zaczynając od początku byłam z moim chłopakiem 1 rok. No i stało się tak że rozstaliśmy się ale w zgodzie, normalnie gadamy, traktujemy się jak przyjaciele. Kilka dni po rozstaniu znalazł sobie dziewczynę a mi powiedział że przestał dażyć mnie jakimkolwiek uczuciem i że nigdy razem nie będziemy. Minęło dopiero 2 tygodnie i jeszcze do końca się z tym nie pogodziłam. Kilka dni temu zebralismy się grupką przyjaciół na grillu i był tam też on ze swoją nową dziewczyną. Kiedy ona poszła do domu on ciągle się do mnie pchal, ciągle się patrzył wyglupiał, droczył się i był strasznie o mnie zazdrosny. Ja nocowałam u jego siostry a mojej przyjaciółki i wtedy się pocalowalismy najpierw jeden raz, później drugi i trzeci.. I stwierdził że nadal nic do mnie nie czuje a po pewnym czasie powiedział że kocha mnie tylko trochę. Wczoraj tez spalam właśnie u niej i kiedy szliśmy probował mnie pocałować ale się nie dawałam. Wyszło na to że spalam z nim w jednym łóżku i też mnie pocałował i się poplakal i powiedział " nic do ciebie nie czuje ale ciągle mam ochotę cię całować i przytulac że nie mogę wytrzymać i chce próbować dalej żeby coś w końcu poczuć" a jeszcze przed położeniem się powiedział do mnie kotku, a ja w tej chwili nie mam bladego pojęcia co mam myśleć, kocham go i chciałabym żeby wrócił a jesli to dla niego nic nie znaczy i robię sobie niepotrzebnie nadzieję? Dlatego pisze tutaj żebyście wy wyrazili swoją opinię bo ja kompletnie już się z tym wszystkim pogubiłam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować