Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młynarska OBRAŻA Polaków wypoczywających nad polskim morzem, ale szuja!!

Polecane posty

Gość gość
Niestety, jazgotliwym sposobem przekazu pasujesz raczej do tych Januszy, o których wspominasz. Podkreślanie, że zdobyłaś wyższe wykształcenie nie przynosi chluby twojej uczelni.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem ludzi jeżdżących nad morze w sezonie i narzekających, ze jest głośno. Pytają mnie, która jako bardzo młoda dziewczyna pracowała w gastronomii i narzekali a co ja miałam im odpowiadać? Chyab kazdy wie jak jest, że w lipcu i sierpniu ludzie biorą urlopy bo dzieci mają wolne, studenci mają wolne to też jeżdżą, po co się wtedy pchać? I nie zasłaniajcie się pogodą bo ona akurat jest kapryśna i z tym też warto się pogodzić, z klimatem, teraz sezon urlopowy a nad morzem zimno, wiatr i wcale nie czas na bikini, ale mimo to dużo ludzi. Jeździjcie w czerwcu albo wrześniu, albo w maju nawet, nie jest powiedziane, ze traficie na gorszą pogodę niż teraz!!

Gość gość
gość dziś 17:06 a co Cię tak dziwi> niektóre kobiety w ciąży są piękne i szczupłe (oprócz brzuszka). wiem że może to wykracza poza możliwości twojej percepcji bo znasz same tłuste ciężarne, ale naprawdę otrzeźwiej bo nie każda jest brzydka i gruba w ciązy, zwłaszcza na jej wczesnym etapie... daruj sobie, złośliwa jesteś i jad ci kapie na klawiaturę... x To ty sobie daruj, zwłaszcza, że ujadasz, jak pekińczyk :P Zajmij się raczej własnym jadem :P Doprawdy, wiesz, jakie znam ciężarne? Raczej nie masz szans, bo nie przebywam w towarzystwie, jakie reprezentujesz. Ktoś taki jak ty nie jest w stanie mnie obrazić, nie doskoczysz :D

Gość gość
17:13 a ty masz kompleks jakiś? Zakompleksiony trollu...odnieś się do tematu, bo wychwytujesz rzeczy z kontekstu i te wyrwane z kontekstu rzeczy podnosisz do rangi problemu. A problem jest inny. chodzi o to, że jakoś ja, mimo że nie uważam się za gorszą od pani Młynarskiej chociażby ze względu na moje wykształcenie (przynajmniej nie zdobyłam go za pieniądze i na sławne naziwsko) to nie poniżam innych, nie mówię im że są gorsi bo mają gruby brzuch albo są głośni nad morzem albo że właśnie wykształcenia nie mają.. a ona tak robi. I to jej słoma z butów wystaj***ardziej niż tym Polakom z Władysławowa

Gość gość
Oho, ktoś trafił w czuły punkt "piękną i szczupłą" inaczej ciężarówkę :D I jak się toto nie rozszczeka.. :D

Gość gość
17:15 kolejny troll....co musi każdą rozmowę zepchnąć na boczne tory. My cię nie będziemy leczyć, od tego jest pan doktor Wracamy do tematu, a temat jest taki, czy zgadzacie się z Młynarską czy nie i czy uważacie że sposób w jaki to przekazała jest ok, bo mówiła o tych ludziach per chamstwo

Gość gość
Omg, jak chłop z taką babą z magla wytrzymuje :D Rozhisteryzowana na full.

Gość gość
17:17 nie, po prostu wkurzające jest to że jakaś idiotka nie mówi na temat tylko wychwytuje ludziom słowa z kontekstu i robi g..wnoburzę. przecież temat nie jest o tym. ludzie wróćcie do tematu... a ciebie to nawet pewnie nikt zapłodnić nie chce, albo taki spod sklepu ochlajus, stąd twój ból dojpy :D

Gość gość
z hormonami sobie nie radzi biedactwo już na początku zaciążenia :D

Gość gość
Trolle wypad, idzcie leczyc kompleksy gdzie indziej a co do tematu uwazam za mlynarska przesadziła...przeciez wiedziala jak jest w sezonie nad polskim morzem....

Gość gość
I nie odpuszcza, musi mieć ostatnie słowo :D

Gość gość
LUDZIE mówcie na temat.... a co ty masz taki ból zwieraczy z tym jej zaciążeniem? laska wez bo wylazi ze masz jakis kompleks albo problem z psyche... wypowiedz sie lepiej na temat tego co sądzisz o opinii Młynarki na temat Władysławowa i spółki

Gość gość
jak ktoś sam z takiego środowiska wyszedł, to się idyczy uderz w stół

Gość gość
Nie zgadzam się z Agatą Młynarską. Może mieć taką opinię, ok, ale nie powinna jej wyrażać w mediach społecznościowych w tak mało wyszukany sposób. Myślę, że niejeden Polak, wcale nie głośny Janusz z piwnym mięśniem, może poczuć się urażony jej butą i wywyższaniem się nad resztą. Zastanawia mnie tak ogólnie, dlaczego wybrała tak popularny kurort i do tego w tak zawalonym przez ludzi okresie... Nie stać jej na zagranicę?

Gość gość
17:23 ale w sensie że Młynarska wyszła z takiego środowiska jak ci, z których się śmieje? czy ludzie którzy tu bronią tych atakowanych przez Młynarską się indyczą?

Gość gość
A co to znaczy "indyczyć się"? Nie znam słowa, to jakaś gwara wiejska? Pytam serio...nie nabijam się

Gość gość
indyczyć się to inaczej nabzdyczyć, zirytować, itp. to nie żadna gwara tylko normalne wyrażenie z języka polskiego, używane w lietraturze nawet, nie ma się czym chwalić, ze nie znasz, a nawiązując do wsi, tak, tamci wiedzą bo obraz takiego indyka "naindyczonego" kojarzy się jednoznacznie

Gość JANUSZOWA
A ja nie kumam tego wyśmiewania się z Januszy:) O co chodzi? Kto to jest ten Janusz? :) Ostatnio mój facet nie chciał robić grila na plaży (w moim mieście nad zalewem), gril miał byś w ustronnym miejscy przy lasku. Powiedział że tylko Janusze tak się zachowują i że można ich poznać po reklamówkach z biedronki, a my właśnie taką reklamówkę mieliśmy bo kopiliśmy tam jednorazowego grila:) Przecież nie będę targać ze sobą dużego grila:) Uśmiałam się z niego wtedy, powiedziałam, że jest jakiś ograniczony skoro rezygnuje z przyjemności bo się obawia co kto pomyśli:) Skoro bycie sobą, dobra zabawa, nie przejmowanie się opinią innych zwłaszcza na urlopowym pobycie oznacza bycie Januszem, to ja oznajmiam wszem i wobec... JESTEM JANUSZEM

Gość JANUSZOWA
I jeszcze założę skarpetki do sandałek bo jestem na tyle pozbawiona kompleksów i pozytywna ze mnie nic nie obchodzi co kto o mnie myśli nic nie muszę przed nikim udowadniać ani udawać. Nie muszę krakać wraz z wronami, nie kumpluję się z ludźmi którzy mnie oceniają po wyglądzie i po tym czy mam reklamówkę z biedronki czy z lidla, czy mam 4 kg niedowagi czy 10 nadwagi, czy mam strój różowy czy zielony:) Otaczam się ludźmi którzy tak jak ja są ponad tym wszystkim:) Założę kółko JANUSZY :P