Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaPys21

Pytanie do pan ktore stosowaly apetiblock na odchudzanie?

Polecane posty

Gość OlaPys21

Hej czy ktos z was stosowal apetiblock? Czy jest skuteczny? Bo zastanawiam sie czy zaczac stosowac prosze o wszystkie opinie?

Gość Domina_nana
Ja popijam herbatki funkcjonalne Big active, dwa rodzaje na spalanie i na odchudzanie, a oprócz tego dużo ruszam się i wagę mam idealną. Tak wystarczy

Gość OlaPys21
Tak tylko ja nie mam mozliwosci na ****** nie wiem jak schudnac chodz troche

Gość jagienka12
jak dla mnie lepiej jest stosować coś na bazie zielonej kawy, jak np iqgreen i jeść normmalnie niż stosować coś co hamuje apetyt i nie jeść w ogóle bo to nie o to w diecie chodzi. trzeba jeść ale zdrowe rzeczy w odpowiedniej ilości.

Gość apkalja
Chodzi Ci o te takie w plastikowym czerwonym opakowaniu, co nie? Jeśli tak, to ja je stosowałam. Szczerze mówiąc bardzo słabo działały i po pierwszym opakowaniu dałam sobie z nimi spokój. Były bardzo smaczne, smakowały jak stary dobry słodki wibowit :D ale nie hamowały apetytu. Cała zabawa i "działanie" polegają na tym, że te tabletki trzeba ssać. Jeśli miało się ochotę na czekoladę, to wyciagało się tabletkę i się ją ssalo - a zatem skoro usta miały jakieś zajęcie, to automatycznie nie sięgało się w tym czasie po słodycze. I tyle, cała magia. Myślę, że taki sam efekt można osiągnąć z paczką gum owocowych do żucia, bez potrzeby wydawania 30 zł na cudowne tabletki do ssania :)

Dziękuję za wzmiankę o Big-Active w tak pozytywnym kontekście. Ze swojej strony polecam herbatę 4xSuperSlim, przeznaczoną głównie dla osób, którym zależy na schudnięciu i oczyszczeniu organizmu. Dzięki zawartym w niej składnikom wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej, przemianę materii, redukcję nadmiaru wody i detoks. Oczywiście, żeby osiągnąć jak najlepsze rezultaty trzeba pamiętać o zbilansowanej diecie i regularnej aktywności fizycznej. Zachęcam do wypróbowania, smak trawy cytrynowej i grejpfruta na pewno przypadnie Ci do gustu. W przypadku pytań bądź wątpliwości - zapraszam, służę pomocą. Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość danka207
Ja od siebie mogę polecić Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl stosowałam i wiem że pomaga;) mi pomógł zgubić 24kg w 3 miesiące więc to wynik rewelacyjny jak dla mnie! Czuję się cudownie i Pięknie !

Gość gość
Dla mnie o wiele lepsze okazały się jagody acai. Apeti block praktycznie nic nie zmienił, jedynie nałykałam się trochę chemii... Natomiast jagody acai działają bardzo dobrze. Powodują uczucie sytości, które trwa dłuższy czas. Ja zażywam te: http://enaturalnie.pl/acai-jagody/jagody-acai-ekstrakt-1000mg-250-kapsulek-myvita_40.html i szczerze polecam.

Gość PaniMaria819
Ja osobiście wole Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu udało mi się zrzucić 24kg w 3 miesiące nigdy wcześniej nie schudłam takiej ilości kilogramów ;) bez drastycznej diety i intensywnych ćwiczeń!

Gość gość
Ja też zaczęłam niedawno walkę z nadwagą. W pierwszej kolejności zaczęłam analizę tego co źle robię, aby móc zacząć to naprawiać. Po podsumowaniu okazało się że : za mało się ruszam (mam pracę siedzącą), jem za mało posiłków w ciągu dnia - często wygląda to tak, że nie zjem śniadania idę do pracy, w pracy nic nie zjem bo jest za dużo obowiązków, po czym wracam do domu i jem obiad o godzinie 18.,00 i tu jest duży błąd. Bo chodź organizm ma dostarczane mało kalorii, to je magazynuje na tłuszcz - na czarną godzinę. Od niedawna staram się jeść co 3 godziny małe porcje, więc nie odczuwam głodu w ciągu dnia. Do tego dołożyłam basen wieczorami po pracy, a w weekendy wycieczki rowerowe. Do tego wszystkiego piję dużo więcej wody a także do każdego posiłku biorę błonnik (miałam bardzo duże problemy z zaparciami, mogłam przez 5 dni nie korzystać z toalety). Od 2 tygodni są już widoczne zmiany, 2kg zeszło. Zobaczymy co dalej. Jeżeli chodzi o apeti block, to koleżanka wyżej ma rację - kup sobie paczkę owocowych gum do żucia i na to samo wyjdzie, a dużo zaoszczędzisz.

Gość gość
dobre cukiereczki do possania pozatym nic innego nie zdzialasz na nich...w pl nie ma dostepnych leków/środków na odchudzanie, wszystkie są wycofane, jakis czas temu moja kol. kuppiła na stronie doping-online.com adipex, z tego co się orientuje to jedyny teraz dostępny środek na odchudzanie, z tym ze z czeskich aptek... a chociaż w pl to novothyral czyli t3+t4 i salbutamol .... z tego co wiem to tam też jest dostępny ale nie jestem pewna. to są 3 rzeczy które wiem że faktycznie działają.... no ale to już kwestie czy ktoś chce po prostu ślepo wierzyć że schudnie na slodkich tabletkach do ssania ;/ żeby nie było to nie krytyka, tylko ostrzegam, bo ja kiedyś wydawałam majątek na takie niby leki ;/ a schudłam żeby było zabawniej po ciąży ;p więc tabletki były mi zbędne :)

Gość gość
mi adi mega pomógł!!!! zrzuciłam moje zbędne 23 kg :D!!!