Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurella

Jak ze zrobić dobrze analnie mężczyznie?

Polecane posty

Gość rurella

Witam, Bardzo proszę o porady od mężczyzn uprawiających seks analny z tą samą płcią. Mój mężczyzna lubi kiedy zajmuję się jego o***tem, liżę go. Kiedy pytam, czy wejść palcem niby chce, a nie chce. Tak jakby na przekór sobie. Mam wrażenie, że nie mogę go rozciągnąć, chociaż mam póki co do dyspozycji własne palce. Kiedy on jest w moim odbycie, rozciąga się po czasie i jest super. Mam wrażenie, że u niego tak nie jest. Wiem, że chciałby być pieszczony dogłębnie i mieć z tego przyjemność, ale chyba nie wiem jak. Może kupić niewielkie dildo? Proszę o porady, mimo czytania instruktarzy nie wiem jak dobrać się do prostaty. Pozdrawiam i zapraszam do przedstawienia swojego sposobu na analne pieszczoty mężczyzny.

Gość gość
Każdy facet chcący uprawiać seks analny jako strona bierna to ukryty kryptogej lub conajmniej biseksualista. Uciekają tacy w małzeństwa, w relacje z kobietami , wypierając ze świadomości swoje prawdziwe preferencje seksualne.

Gość gość
Autor to gej czy kobieta chcąca zabawić się w dominę?

Gość rurella
Mówię mu, iż wiem o jego biseksualizmie, nie widzę w tym nic złego. Kochamy się bardzo, jesteśmy młodzi i otwarci na siebie. Prosiłam o porady a nie dyrdymały o orientacji seksualnej. Sama chciałbym go penetrować penisem, niestety go nie mam. Marzy mi się taka dominacja.

Gość gość
Teksty o kryptogeju produkuje jakieś niedopchane nawet tradycyjnie nieszczęście. Pytanie jest dobre i sama czekam na podpowiedzi jakiś Panów.Panów podkreślam.

Gość gość
Ujmę to tak, widzę i czuję że jest podniecony gdy się zapędzę w pieszczotach.

Gość gość
pedal obrzydliwy fuuuuuuu

Gość rurella
Panowie, podzielcie się doświadczeniem.

Gość gość
My podczas seksu w trójkącie spróbowali my układu mąż mnie kocha analnie a kochanek męża kochał analnie. Pierwszy raz u męża był tak twardy k***sek i bardzo obfity wtrysk. Nie powiem bo również miałam silny orgazm. Ale lubię gdy oboje mnie kochają w obie dziurki.

Gość gość
Który normalny samiec da sobie w tyłku gmerac Jeszcze palca żeby mu wymasować prostatę może można jakoś zrozumieć ale jeśli facet ma ciągoty żeby wkładać mu dildo ( falliczny kształt) to chyba jasne że chce poczuć chooya w doopie

Gość gość
Który normalny samiec da sobie w tyłek zaglądać? Jeszcze palca żeby mu wymasować prostatę może można jakoś zrozumieć ale jeśli facet ma ciągoty żeby wkładać mu dildo ( falliczny kształt) to chyba jasne że chce poczuć chooya w doopie

Gość gość
Co ty piszesz za farmazony ddt ? Coś jest na rzeczy że sztucznego penisa chce taki poczuć. Zwykla cio|ta i tyle. Nie dorabiaj filozofii.

Gość rurella
Dzięki za długą odpowiedź o postacie, dostosuję się do wskazówek.

Gość gość
Taki co lubi w d/u/p/ę to c/w/e/l.

Gość gość
Ciotki, idzcie sobie pogadac o waszych pasjach o*****wych na forum dla gejow. Jak facet chce cos wtykac do kiszki stolcowej , to tez niech leci do geja. Gej bedzie szczesliwy i uszczsliwi kandydata na geja , wiec sie ciotki dogadaja.

Gość gość
Polska zaściankowość. To znaczy, że do urologa też nigdy nie pójdziecie, bo to gej co tylko myśli, żeby wam wpakować coś w pupę. No to czeka was niespodziewany rak prostaty, gratuluję myślenia nieduczone tępaki.

Gość gość
Pewnie delikatnie tak samo jak kobiecie :D

Gość gość
gość wczoraj c.w.e.l.e zazwyczaj są gwałceni i niekoniecznie musi im się to podobać.

Gość gość
Tiaaaa. Teraz będą geje wmawiać że zachorują na raka prostaty jeśli nie będą traktowani dildem. Życie pokazuje że ci , którzy lubią takie zabawy z kobietą to ukryci homo , którzy sami przed sobą nie chcą przyznać że nimi są , więc zamiast faceta zastępczo robi im to kobieta. Jednak tego nie da się kryć całe życie. Potem są kwiatki w postaci zszokowanej rodziny która odkrywa że ojciec dzieciom, mąż spotyka się z facetami

Gość gość
Największy macho pedał na cafe to Rescator . Spytaj na jego tematach .

Gość gość
rurella,dd30 🖐️ Jak zawsze treściwy post, chociaż na anatomii znam się dobrze.:-)Chodzi raczej o strach, żeby się w tych pierwszych krokach nie wyłożyć.Nie planuję jednak w żadnym wypadku gadżetów(znam go i sama nie chcę)

Gość gość
09.19 Bo to często tak jest że ukryci geje są uznawanymi w swoim środowisku 100 procentowymi maczo , twardymi samcami z odciskami na mieście . Środowisko ich tak determinuje że sami przed sobą boją się upadku własnego image' u, tłumaczą sobie że to prostata, że kobieta z dildo... Że przecież lubią w tyłek ale nie są gejami.

Gość rurella
Pierwsze anale z udziałem jego pupy już za nami, nie ma mowy o niewypałach i zrażeniu, nie raz penetrowałam jego tyłek całym palcem, super sprawa, ale chciałbym dobrać się do prostaty. Każdy niewypał kwitujemy śmiechem. Robimy różne rzeczy, czasem bardziej hard, ale to raczej jak jesteśmy ciut ukojeni. Bardzo lubimy patrzeć jak drugie oddaje mocz. To największa nasza perwersja . Sama nie wiem co mnie tak w tym kręci, może jego pozycja z trzymaniem członka, może fascynacja, nie mam brata, więc nie miałam okazji widzieć jak to działa:)