Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla_studentka

romans z wykładowcą

Polecane posty

Gość byla_studentka

Od pól roku sypiam ze swoim wykładowca z uczelni, jest fajnie. Na zajęciach nigdy mnie nie wyróżnia i na egzaminy musze uczyć sie jak każdy. Jak on to mówi "na uczelni jestem Twoim wykładowca, a poza nią kolega". Niestety tu pojawia się problem, on ma kobietę od 6 lat(nie żonę). Wiedziałam o tym od początku. Zaczęło sie od zwykłego zaproszenia na fejsa z mojej strony, pozniej on napisal do mnie. Na poczatku rozmowa, zwykla znajomość, spotkania poza uczelnia, pierwszy pocałunek i pierwszy seks, spacery, kolacje, wspólne picie alkoholu. Kilka razy nocowałam u niego w domu, kiedy jej nie bylo. Wszystko fajnie pięknie, ale ja się zakochałam odsuwam każdego faceta od siebie, bo nie jest taki jak on. on o tym nie wie (ale na pewno się domyśla). Jest starszy o 9 lat, słucha mnie, rozumie, opowiada o sobie, moge zawsze na niego liczyć. Niestety nie moge miec go dla siebie. Spelniamy sie w łóżku, oboje lubimy ostra zabawę, przemoc itp. (tylko w łóżku). Lubimy tez delikatnie. Studia sie skończyły, a my nadal to ciągniemy. Ja przez jakiś czas spotykalam sie z innym facetem, wykladowca byl nawet troche zazdrosny. Ja niestety nie mogłam ciągle grać na dwa fronty i zostawiłam faceta, bo nie byl taki jak wykładowca. Historia jest dluga i skomplikowana, nie pisze tu po to żeby się wyżalić, ale po to żeby dowiedziec sie co mam robic. Napiszecie skończ to, ma kobietę, nigdy z Toba nie będzie. Niby to takie proste i oczywiste, ale czy wy kobiety nigdy nie poznalyscie faceta dla którego jesteście w stanie zrobic wszystko, mimo ze w ogóle na to nie zasługuje. Możecie wyzywac mnie, mówić ze niszczę tej kobiecie życie itp, ale co z tego, splynie to po mnie jak po kaczce. To moje sumienie, a nie wasze. Wiecie co w tym jest najlepsze, mysle ze nie jestem jedyna kobieta z ktora zdradzał swoja laske, ba nawet sam mi sie do tego przyznał. Moze i jestem ta 2, czy 3, nie ważne. Chciałabym zawalczyć, a wiecie dlaczego? "przypadkiem zjawila sie w jego zyciu wczesniej, czy to znaczy ze nie moge walczyć o swoje szczęście?". Nie wiecie jak sie to potoczy, ani ja nie wiem. Moze któregoś dnia powie ze to koniec, a moze któregoś dnia powie ze kocha i ze chce ze mna być, powiecie ze i mnie będzie zdradzal-a skąd taka pewność, moze ona nie byla dla niego, moze się zmienił (ludzie się nie zmieniaja-największe kłamstwo świata, wiem po sobie). Czekam na jakies dobre rady. Pozdrawiam Was babki

Gość gość
autorko, jesteś durna, kiedyś to ty będziesz tą zdradzaną, tępa suka z ciebie, niestety, nie potrafisz kontrolować samej siebie, łamiesz granice które nie powinnaś, zostaw faceta i nie przyczyniaj się do tego chorego układu, pewnie nie miałaś ojca lub był pijakiem i nie zwracał na ciebie uwagi, szukasz opiekuna starszego, to zrozumiałe, ale nie tędy droga, polecam psychologa