Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

york to nie pies; to stan umysłu

Polecane posty

Gość gość
York nadaje się dla alergików, drogi nie jest, bo to bardzo popularna rasa i często dzieci mają te psinki. Już wolę jak dziecko czyjeś spaceruje z yorkiem niż z amstaffem, albo owczarkiem niemieckim. Puknijcie się w głowę wieśniaki, miłego dnia :-)

Gość gość
gdzie napisalam o ilosci godzin ktore spedza w budzie? caly dzien jest wolno puszczony po posiadlosci. na noc idzie do kojca, tam ma bude do spania - jakbyś nie wiedziała :)

Gość gość
ty dziewczę co trzyma psa w kojcu i budzie wykapałaś go chociaż raz w szamponie dla psów czy tylko kałuża i błoto psu pozostało? :D

Gość gość
gość dziś gość dziś glupka i paskudy szukaj w swoim maUżeństwie tipsiarska utrzymanko. nie przełam się dziwgając ultrabooka, korsa na ramieniu i siateczki od burberry ze swoim szczurkiem w srodku x ułomna prostytutko gdzie i w jakich godzinach przyjmujesz? świadczysz usługi seksualne pod monopolowym? :D żona to nie utrzymanka dzi/wko z ryjem jak szambo

Gość gość
glupka i paskudy szukaj w swoim maUżeństwie tipsiarska utrzymanko. nie przełam się dziwgając ultrabooka, korsa na ramieniu i siateczki od burberry ze swoim szczurkiem w srodku xxxxxxxxxxxxx ty ku/rwo je/ba/na przez każdego lumpa obszczana :D

Gość gość
zona to nie utrzymanka? hahaha, poczytajcie co wasi sfrustrowani i z********lajacy na 2 etaty mężowie piszą na forach pusiu :D xx piesek jest systematycznie kompany w wielkiej balii mydłem ekologicznym od Manny :)

Gość gość
To forum to stan umysłu i totalnej niewiedzy na każdy temat. Mnie się Yorkshire terrier ani biewer nie podobają, ale co mi w sumie szkodzi, że ktoś to ma. Z dwojga złego biewer ładniejszy, to ten łaciaty York. Toto da się wyszkolić jak każdego psa i dobrze, że jak ktoś jest głupi ma tylko yorka, a nie jakiegoś Rottweilera na przykład. Taki duży pies by zjadł ofiarę losu, a z Yorkiem sobie poradzi każdy

Gość gość
hejtujecie ja jakby co najmniej wasi mezowie mieli z nia romans ahaha :D skad tyle emocji ci.pcie przy pieskach :) jakże zajadle musicie zatem bronić swojego miotu z wodogłowiem :D

12:49 - mądre słowa. Ja jednak wolałbym trzymać w domu prawdziwego szczura, niż niby-psa...

Gość gość
miot z wodogłowiem to masz ku/rwo ty. mój mąż nie siedzi i nie pisze głupot na forach tylko pracuje na utrzymanie rodziny. nie musi zapieprzać na dwa etaty tak jak to robisz ty szmaciaro z rynsztoka bo pracując na jeden etat zarabia tyle że stać nas na wszystko a ciebie skręca dzi/wko z dworca :D

Gość gość
jasne, łatwiej poradzić sobie z najgłupszym psem niż z głupimi ludźmi. Chyba żaden pies nie jest taki agresywny, jak ta patologia w temacie. Głupie chamskie babsztyle i tyle. Jakby moja matka tu pisała to się do niej nie przyznam:-)

Gość gość
Maużeństwo :-) leże i kwiczę :-)

Gość gość
gość dziś zona to nie utrzymanka? hahaha, poczytajcie co wasi sfrustrowani i z********lajacy na 2 etaty mężowie piszą na forach pusiu xx Pamiętam koorfo twój temat na erotycznym, gdzie opisywałaś jak się dopieprzasz do żonatego, a do jego żony smsy wysyłałaś, żeby rozpieprzyć ich małżeństwo, bo taką miałaś chcice ściero nic warta.

Gość gość
dziecko, ty nie dyskutuj,bo nie ma z kim. Tutaj każdy czuje się ekspertem i nim jest, ale od hejtu i głupoty. Normalnie tu kiedyś wrzucili fotkę kota długowłosego, a one znają tylko persa i na tego kota myślały, że York

Gość gość
jasne, łatwiej poradzić sobie z najgłupszym psem niż z głupimi ludźmi. Chyba żaden pies nie jest taki agresywny, jak ta patologia w temacie. Głupie chamskie babsztyle i tyle. Jakby moja matka tu pisała to się do niej nie przyznam x twoja matka analfabeto to każdemu dope wypina w rowie i gada z krowami jak się na/je/bie :D

Gość gość
Ta dziffka co założyła ten głupi wątek to yorka na oczy nie widziała, bo ma zapchlonego kundla na łańcuchu, parchatego kota i świnie w chlewie :D:D:D

Gość gość
Ze szczurem i innymi stylami klatkowymi jest dużo roboty, kupa smrodu, lepiej kupić dziecku psa. Duży nie może być, bo sobie nie poradzi zapanować nad zachowaniem, a psy małe są przeważnie hałaśliwe i co zrobić

Gość gość
Ale chlew się zrobił, zapytam się psiarzy, tam normalnie można popisać

Gość gość
dostała ku/rwa za swoje i poszła na upadłe forum robić kolejne prowokacje :D

Gość gość
Mały pies lepszy niż sryle klatkowe, tylko jaki. Potem trzeba dziecku pomagać klatki sprzątać i dbać o te szczury, chomiki nie wiem

Gość gość
nie posprząta się klatek to zacznie śmierdzieć, o wszystko trzeba dbać, a z psa jest większy pożytek

Gość gość
Buldoga francuskiego kup dziecku. Będziecie mieć w domu kupę śmiechu.

Gość gość
gość dziś miot z wodogłowiem to masz ku/rwo ty. mój mąż nie siedzi i nie pisze głupot na forach tylko pracuje na utrzymanie rodziny. nie musi zapieprzać na dwa etaty tak jak to robisz ty szmaciaro z rynsztoka bo pracując na jeden etat zarabia tyle że stać nas na wszystko a ciebie skręca dzi/wko z dworca smiech.gif xxx a ty sie o******lasz w tym czasie na forum. jakos twoj maz nie ma czasu na glupoty :D ahaha, pewnie wysrałaś dwoje dzieciakow z kloaki i teraz wielce pani meczy sie przy dzieciach i na kafeterii. i nie nie, nie jest utrzymanką :d rozstawić pissde do zasiania, tyle waszej roboty :D

Gość gość
12:30 Samojedy mają puszyste futerko, a yorki są niemiłe w dotyku. Jak zajechany mop. Chociaż jak się im przyglądam to myślę, że te szczurki pasują do tipsiar :D Z was też ni pies ni wydra ni dziewczyna.

Gość mam yorki
właśnie yorki są milutkie w dotyku bo mają włosy a nie sierść...są bardzo przyjemnie...no chyba,że kąpiesz yorka w bylejakim szamponie to może ma nieprzyjemne w dotyku włosy... i wiem co mówię bo mam dwa yorki

Gość gość
a ty sie o******lasz w tym czasie na forum. jakos twoj maz nie ma czasu na glupoty ahaha, pewnie wysrałaś dwoje dzieciakow z kloaki i teraz wielce pani meczy sie przy dzieciach i na kafeterii. i nie nie, nie jest utrzymanką :d rozstawić pissde do zasiania, tyle waszej roboty x a tobie śmieciaro z rynsztoka gowno do tego co robi cudzy mąż i jego żona oraz ile mają dzieci. wysrała to ciebie taka sama ku/rwa jak i ty. stań dzi/wko przy drodze to może zarobisz parę groszy :D

Gość gość
dziś Samojedy śmierdzą, a yorki pachną zwłaszcza, gdy są zadbane i często kąpane. Nie mam yorka, mam buldoga. Wcześniej miałam czarnego teriera rosyjskiego, ale jakbym miła wybierać pomiędzy samojedem a yorkiem, to wybrałabym yorka.

Gość gość
dziś pracujesz na trasie w str. Tarnowa czy pod Sukowem dajesz kapska :D

Gość gość
Rany, ale poziom wypowiedzi.

Gość gość
wow, drogie panie, szok i niedowierzanie. Waldek poleciał ze sraką do wc i zapomnial wyczyscic historii. co znalazlam to przeszlo moje najsmielsze oczekiwania! g/d/z/i/e/s/t/o/j/a. pl -- tirówki, prostytutki, jagodziany