Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieprzony rzad

Polecane posty

Gość gość
Nie podoba mi sie to co sie dzieje w naszym kraju. Nie bylam nigdy za PO, ale to co robi PIS tez nie jedst dobre. Dobrze powiedzial Kukiz, ze juz jest program: mieszkania 500+, dziecko 500 +, teraz bedzie: koryto 500+.

Gość gość
Dobrze zagra przed komisją, że ma stres pourazowy. ;)

Gość gość
Szkoda tylko że to wszystko kosztem pracujacych, bezdietnych, czy rodziców jedynakow.

Gość gość
Gość10.02 ,koryto to 5000+ :-) ,takie ochłapy jak 500+ to dla pospólstwa :-)

Gość gość
Tak wiem, ze 5000 + i to nie jest podwyzka jednorazowa - prawdopodobnie za rok bedzie to samo. Kukiz powiedzial, ze nie chce tych pieniedzy, poniewaz ma za darmo: przejazdy, przeloty, hotele, tanie jedzenie, oplacone mieszkanie itd. itp. Choc jeden z nich ma honor :-)

Gość gość
Dobrze zagra przed komisja. xx Tez o tym pomyslalam. A inni haruja jak woly i tez zyja w ciaglym stresie.

Gość gość
Zaraz ci napiszą, że tez trzeba było zostać strażakiem. :D Wszyscy powinniśmy zostać strażakami, nauczycielami i górnikami. Ciekawe tylko, kto by na nas pracował.

Gość gość
Strazakiem, policjantem albo klawiszem :-D Takie rzeczy tylko w PL...

Gość MAGILLA
podniesc pl;ace powinni ale gdzie patole nowych niewolnikow na export niech produkuje matrix jakiego nie bylo to polska kolonia ktora jest wszedzie byle nie tu w obiecanej ziemi izraela odrealnione spoleczenstwo

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci i nie dostalam pieniedzy,a pracuje juz dlugo bo 25 lat, maz ponad 30. Jedno dziecko na studiach, drugie niepelnoletnie i kasa nie nalezy sie, niestety. Z naszych podatkow pieniadze ida na innych. Wczoraj bylam w ZUS-ie, bo naleze do OFE i nie wiem czy sie wypisac czy nie, a zapisalam sie w 1999 roku i badz tu czlowieku madry.

Gość gość
Te pieniądze z OFE maja ukraść na wcześniejsze emerytury, więc może lepiej się wypisać.

Gość gość
Jednak PO było lepsze. Będę na nich głosował następnym razem. Na pewno wrócą do władzy bo ludzie są rozczarowani PiSem.

Gość gość
INTERWENCJA 23.11.2016 Wygrali sądowy bój o refundację leku. To może być przełom rząd karze rodzić nawet zdeformowane dzieci a na leczenie już narodzonych ale chorych w trakcie ich życia nie ma pieniędzy, ja pierdolę, w tym jebanym kraju to już nie idzie normalnie żyć. Za darmo także płaci zdrowym rodzicom za pieprzenie się. ZGROZA.Boże walnij w łeb tych rządzących, aby zaczęli normalnie myśleć.