Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą na wygląd zewnętrzny, intelekt mają zaś kompletnie gdzieś, a potem

Polecane posty

Gość gość

żalą się całemu światu, że ten głupi, tępy samiec chooyem jest. To nie doktor laski rooocha w księżycową noc, lecz tępy dres posuwa je wciąż rad, czy wiesz czemu drogi chłopcze tak się dzieje? Bo on wzrost wysoki oraz mięśnie ma! Bo on wzrost wysoki oraz mięśnie MAAAA! Pobiegnij ze mną iq nizin szlakiem Zróbmy zakupy w pełne słońca dni Wydajmy na nie całą twoją kasę I choć raz o ich cenach nie mów mi Gotówka jest mą siostrą karta bratem A twój wysoki wzrościk to mój druh Jesteśmy zespolonym z sobą światem A hormony i motyle drą mój brzuch Do chmur każdy samiec się pnie By wyroochać mnie, bo na wzroost lecę TO NIE MÓZG o tobie świadczy w księżycową noc Lecz poziom wszelkich wag i wszelkich miar Bo intelekt dla mnie się nie liczy Tylko wygląd oraz kaasa twaaa!

Gość gość
true story :D

Gość gość
a nie wymagają czasem modeli do związku? :P

Gość gość
Śmieszne jest to, że autor wątku sam ma dziewczynę, bo ma wygląd, żyje, oszukując samego siebie, bo dobrze wie, że gdyby nie wygląd, to by trzepał konia.

Gość gość
17:16 Owszem wymagają, a umysłowość i moralność nie ma dla nich kompletnie znaczenia.

Gość gość
up

Gość gość
up