Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czysty i niewinny

Polecane posty

Gość gość

powoli tracę nadzieję na znalezienie kogoś kto ma prawdziwy szacunek do kobiet i do po cichutku sobie marzyłam o takim czystym niewinnym chłopaku, z którym zostaniemy na zawsze, ale nie widzę nikogo kto by miał takie serce... marzył mi się normalny zdrowy prawdziwy męski mężczyzna, z wielką fantazją i polotem ale taki czysty i niewinny, który by dzielił się swoimi najintymniejszymi marzeniami tylko z żoną, nie był niewolnikiem pożądania, a po prostu pragnął bliskości i bycia kochanym.. który nie będzie wkraczał w intymność innych kobiet wzrokiem, czy myślami bo je, te kobiety szanuje... i byłby tylko mój, a ja jego (w sensie że prawiczek... inna opcja nie wchodzi w grę) chcę go, takiego o czystym sercu i czystych myślach chłopak marzenie świat wokół, internet i komentarze w nim uświadamiają mi, że takiego człowieka nie ma.. chyba takiego nie znajdę nigdzie... pobędę sobie sama zatem zostawiam to żeby przeczytali mężczyźni i wiedzieli że na takich właśnie czekają niektóre dziewczyny

Gość gość
Tak wiem, brak słów.... PS Tam w oryginalnym poście ucięło mi kawałek zdania, miało być "kogoś kto ma prawdziwy szacunek do kobiet i do tego rodzaju miłości" jak dla mnie, nie ma nic piękniejszego niż taki normalny, zdrowy mężczyzna z interesującym wnętrzem, panujący nad sobą i zdolny do prawdziwej Miłości z tą jedną jedyną na całe życie... i takiej miłości pragnący

Gość gośćśćć
bzdura, są tacy trzeba dobrze szukać i nie patrzeć na wygląd

Gość gośćśćć
dobra sorry, teraz dobrze doczytałam : " który nie będzie wkraczał w intymność innych kobiet wzrokiem, czy myślami bo je, te kobiety szanuje." Takiego to nie znajdziesz :D

Gość gość
jutro sobie wyrwe l*******ga i co wy na to? na szacunek trzeba bylo sobie zaluzyc! tyle kwiatiow dostalas na chvj to wszystko bylo?? w p**de wsadz sobie te wazony! jutro koniec i bedzie wam wszystkim zal d**e sciskal hahaha

Gość gość
(do osoby która doczytała) No to w takim razie zostaję sama :-)

Gość gość
20:40 Jestem czysty,niewinny,ale nie idealny.Szanuje kobiety,jestem troskliwy i mam kulturę osobistą.Mam czułe serce umiejące wybaczać,potrafię walczyć ze swoimi słabościami i staram się być dobrym człowiekiem.Przystojny też jestem,ale nigdy nie zaufam żadnej kobiecie.Nie dam się skrzywdzić.Nigdy :)

Gość gość
mam tak samo jak Ty :) ja jestem siebie pewna jeśli chodzi o mnie samą że nie skrzywdziłabym świadomie, ale bardzo się boję że ktoś mi wywinie jakiś numer. i bardzo się tego boję. autorka wątku

Gość gość
PS tu nie chodzi o ideał dobrze że się odezwałeś, bo to co napisałeś ratuje wiarę w ludzi...

Gość gość
Czysty i niewinny może być tylko mały kotek, a nie facet. Faceci z natury są brudni i marzą tylko, by rżnąć i mają nas za żywe pochwy, prawiczki też

Gość gość
a może jest chociaż jeden na świecie, dla którego to po prostu dawanie miłości żonie, a nie "rżnięcie", i sam chciałby być kochany a nie "rżnięty" /autorka

Czysci i niewinni staja się dopiero gdy się ubrudzą po uszy.

Gość gość
up! To jest dama!

Gość gość
Uuuup

Gość gość
Kto jest taki?

Gość Rozczarowana gość
Na pewno ktoś jest :-)