Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spiecie, napiecie w czasie kontaktu wzrokowego co znaczy?

Polecane posty

Gość gość

facet mowi cos do mnie, patrze caly czas na niego zeby bylo ze slucham uwaznie, i widze ze on nie moze wytrzymac jakby spiety byl, jakby tez chce patrzec mi w te oczy a nie moze, choc patrzy ale jakby go to "boli" normalnie jest super pewny siebie, dobrze zna sie na sprawach miedzyludzkich, inteligentny jak powraca do mnie wzrokiem to ma takie spojrzenie jakby sie bal albo byl niepewny siebie, nawet wydaje mi sie ze sie zamotal przez chwile, zdekoncentrowal o czym to moze swiadczyc?

Gość gość
seks w przyszłości

Gość gość
w kontaktach z innymi nie zauwazylam u niego takich zachowan, jest pewny siebie i dlugo potrafi na kogos patrzec mowiac do niego

Gość gaajowy
to znaczy że mu się styki grzeją i niech gość uważa żeby mu bezpiecznik przy tym spięciu nie padł.

Gość gość
biore to pod uwage, ze moze mu ciazyc nasza wymiana spojrzen, ale nie widze by tak mial do innych, w moim przypadku nie jest w stanie za dlugo wytrzymac obopolnego spojrzenia, a jak juz, to nie jest to spojrzenie swobodne i pewne siebie (tak charakterystyczne dla niego), ale nie widze w tym zniechecenia, irytacji, raczej poddenerwowanie, niepewnosc, napiecie ktorego nie moze wytrzymac, potem znow niepewnie zaczyna spogladac, tak troche od boku

Gość gość
1. Chce ukryć że mu się podobasz bo po oczach to widać i tego się obawia 2. Nie jest zainteresowany a Twoje patrzenie odbiera jako podryw i daje ci do zrozumienia że nie odwzajemnia 3. Onieśmielasz go bo mu się podobasz. Któreś z tych trzech na pewno

Gość gość
jesli patrze z bardzo powazna twarza, to ma prawo myslec ze podryw? bez przesady. nie jestem kokietka i nic nie robie zeby mogl myslec ze go podrywam bo tego nie robie.

Gość gość
eee, a może po prostu nie lubi patrzeć ludziom w oczy, tak jak ja. Nienawidzę jak ktoś to robi, przecież to nienormalne.

Gość gość
patrzy ludziom w oczy, bardzo dobrze zna sie na ludziach, zajmuje sie tym profesjonalnie. potrafi bardzo dlugo patrzec komus w twarz gdy do kogos mowi, ale na mnie nie potrafi za dlugo patrzec, tylko krotko a bywa ze uporczywie wpatruje sie w kogos gdy cos do niego mowi tutaj musial cos opowiedziec mi i jakby nie wytrzymywal napiecia, w koncu spuscil glowe i patrzyl w podloge, a glos mial poddenerwowany, ale nie byl zly, nie wygladalo to na niechec do mnie

Gość gość
co to oznacza? mam juz jakas koncepcje ale..

Gość gość
ŻEGNAM

Gość gość
widocznie ma słabość do Ciebie, traci głowę tak działasz na niego

Gość gość
po prostu dawno nie srał HAHAHAHAHHAHA