Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałyKsiąże

Psim obowiązkiem dla Kobiet jest zachowanie dziewictwa do ślubu a po ślubie...

Polecane posty

Gość gość
6 przykazanie obowiązuje wszystkich nie tylko kobiety, wiec z tym prawem mojżeszowym coś Ci się chyba (?) pomyliło.

Gość gość
Maly ksiaze ile masz lat?:-) duzo chyba ci do dojrzalosci emocjonalnej. Ja z moim mialam pierwszy raz i przez 6lat bylam wierna a on nie. Cpal itd. Nie bede sie rospisywac z fajnej dziewczyny zrobilam sie zlekniona bojaca ludzi. Z depresja i lekiem przed nastepnym zwiazkiem. Mielismy syna ktory teraz ma 7 lat. Ciaglam ten zwiazek bo go kochalam . Syn tez potrzebowal ojca. Ale zyc tak sie nie dalo bo zniszczyl by mnie psyhicznie i fizycznie stala bym sie wrakiem po nastepnych 10lat bycia z nim. Nie jestem sadomaho bol mi przyjemnosci nie daje. Wiec uwolnilam sie z toksycznego zwiazku dla syna i dla mnie. Lepiej teraz samej. Nie narzekam na brak zainteresowania plcia przeciwna jestem atrakcyjna mimo przejasc ale zarys nie udanego zwiazku i faceta ktory niszczyl zwiazek zamiast cos ratowac dal w kosc. Zostal lek przed nastepnym. Wiec nie moralizuj tu bo duzo ci brakuje do bycia dojrzalym i obys nie przechodzil tego co ja. Bo wtedy mial bys odmienne zdanie.

Gość gość
wszystkie kobiety sa dziewicami przed slubem i po slubie tez :D ja znam tylko dziewice

Gość gość
Moja zona ktora nieznałem wcesniej miała 2 wtym z 1sex robiła jestesmy mauzeństwem teraz juz 10lat wnet i jest fajnie iniewidze wtym nic złego choc jestem facetem. Mam super kochana zone ico miała by mnie zdradzać teraz niebędac dziewica do slubu? Anawet jakby to zrobiła to jej wybacze.

Gość gość
Nic dziwnego ,ze Mmasz nicj "maly ksiaze" ,pasuje Ci jak ulal bo jedyna kobieta jaka pewnie w zyciu poznasz to roza w ogrodzie :-) Powolujesz sie na prawo Mojzeszowe wiec pamietaj ze Stary Testament laskawym okiem spoglada na niewolnictwo,poligamie,ucisk kobiet a nawet kazirodzctwo. Poczytaj uwaznie. Ps. Nie przyszlo Ci do glowy,ze nie kazdymjest katolikiem i niemkazdy w zyciu planuje takie wydarzenie jak slub? Naprawde wierzysz w wieczne i swiete dziewictwo Maryi jako wzoru dla kobiet? Pytam o Nia bo tak powolujsze sie na wartosci katolickie :-)

Gość gość
Jak juz to wartosci żydowskie, katolicy w większej mierze wiarę opierają na nowym testamencie czyli naukach Jezusa. Miłować bliźniego swego jak siebie samego a nie karać ukamienowaniem. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. MałyKsiążę nie lubi i nie uznaje nowego testamentu.

Gość takijeden964
Psim obowiązkiem dla Kobiet jest zachowanie dziewictwa do ślubu a po ślubie lizać codziennie jajka swojemu panu.

Gość gość
Psim obowiązkiem faceta jest uległe nadstawianie dupska po ślubie, by nie zbrukać żony pozbawieniem dziewictwa!

Gość gość
Up

Gość gość
tzn że jak wziołem żone nie dziewice to co POWIECIE

Gość gość
Mały Książę wypiertalaj do Arabii tam mają myślenie podobne do twojego. W naszym kraju kobiety są wolne i niezależne. Gdybyś mi na żywo z takim tekstem wyjechał, dostałbyś po ryju i skończyłyby się głupie gadki. Kup sobie psa i go tresuj, a od kobiet się odpier/dol. Zresztą szkoda psa...

Gość gość
NIE KARMCIE TROLLA!

gość dziś Ja powiem, że jesteś nieostrożny. Myślisz, że taka kobieta będzie w stanie być ci wierna, raczej wątpię. Sytuacja jednak ulega zmianie jeśli byleś rozpustnikiem, to masz na co sam zapracowałeś.

gość dziś O ho. Gimby w akcji. Szkoła się skończyła to się dzieciaczkom nudzi. Dostałbym po ryju? HAHAHAHAHA Tu cię boli bo wiesz, że mam rację to takie typowe dla ludzi z niedowładem mózgu.

gość dziś Mam sobie kupić psa. cóż a ty poproś rodziców, żeby ci wykupili jakiś turnus, z przykrością stwierdzam, że nie jest z tobą za dobrze.

Gość gość
"tak na koniec to Kobietą powinno się odebrać prawo do głosowania i podjęcia pracy zawodowej." Chłopczyku forma poprawna to kobietom, zaś kobietą stanie się dziewczynka.Naucz się poprawnej formy, jeśli chcesz tak usilnie chcesz traktować kobiety przedmiotowo. przypadek liczba pojedyncza liczba mnoga mianownik kobieta kobiety dopełniacz kobiety kobiet celownik kobiecie kobietom biernik kobietę kobiety narzędnik kobietą kobietami miejscownik kobiecie kobietach wołacz kobieto kobiety W życiu nie zawracałbym sobie głowy takim nieukiem, który nawet rzeczownika "kobieta" poprawnie nie potrafi używać. Najpier szkoła, potem głupoty, taka powinna być kolejnosć dzieciaku. Teraz idż matce pomagać, bo durnego syna wychowała, wieć może do czegoś sie jeszcze przydasz.

gość dziś O jej kobietom, kobietą. Fakt to błąd przyznaje, ale czy przez to coś się stało. Chyba nie, po prostu nie masz argumentów, więc szukasz dziury w całym.

Gość gość
MałyKsiąże dziś Może nie wiesz, ale mizoginiczny cham zasługuje tylko na splunięcie w twarz.

Gość gość
Ja mam bardzo dobry argument. Jestem człowiekiem, który chce decydować o swoim życiu. To jest argument przebijający wszystko. Dobranoc. :)

gość dziś Proszę bardzo. Decyduj sam. Ciesz się swoją decyzyjnością. Islam nadchodzi! Oni zrobią porządek z całą moralną zgnilizną.

Gość gość
gość dziś dla szacunku do ciała i nie traktowanie swojego ciała jak przedmiot!!!! szanujcie trzymając cnotę do ślubu

Gość gość
gość dziś pusto panienko jest napisane, że kobieta powinna czekać z seksem do ślubu! bo tylko wtedy kobieta się szanuje uprawiając seks tylko z jednym a ty się k***isz i kpisz z Boga uprawiałaś seks przedmałżeński i nieprokreacyjny!

Gość gość
20:04 Już Tatarzy i Mongołowie mieli zrobić tutaj jesień średniowiecza (dosłownie), ale jakoś im nie wyszło. Aha, jestem kobietą. :)

Gość gość
20:16 Nie dociera do ciebie, że są ludzie w tym kraju, którzy mają religię chrześcijańską w głębokim poważaniu. Wypiję dzisiaj za wasze zdrówko, chłopaki. Obyście jakieś dziewczynki znaleźli, bo wam na mózgi pada. ;)

Gość gość
*ot co Nierządnica bierze pieniądze ze seks. Nie zmieniaj definicji słów w języku, zbyt malutkim smrodem jesteś, by dopuszczać się takiego zuchwalstwa. :O

Gość gość
MAM ZONE CO Z ZA PANIENKI UPRAWIAŁA SEX Z INNYM NO I CO TO TEZ ŹLE ???? mi to nie przeszakdza :)