Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety tak lgną do bezmózgich ciach, że nasz gatunek stoczy się na dno

Polecane posty

Gość gość

płytcy kabotyni, cwaniacy, wodolejcy, byle byli przystojni, wysocy, wyluzowani. Z takim zestawem cech będziemy wkrótce amebami intelektualnymi. Małpy, albo delfiny opanują świat i przejmą nad nami władzę. Już teraz bachory w szkołach osiągają o wiele gorsze wyniki w nauce i testach poznawczych niż jeszcze 20-15 lat temu.

Gość gość
Ja tam lubię przystojnych :D

Gość gość
No właśnie, testy IQ są podstawione zazwyczaj pod naukę szkolną, aby tacy jak ty autorze, z wysokim IQ, byli niewolnikami systemu, wykwalifikowanymi specjalistami za psie grosze.

Gość gość
mieszanka genów jest zdrowa , korzystna dla postępu ludz-kości.białasy mają zdegenerowane geny zdychają masowo na raka

Gość gość
to bezmózgich ciach lgną bezmózgie idiotki. Poza tym to, że ktoś jest przystojny to nie oznacza tego, że jest głupi, sfrustrowany brzydalu.

Gość gość
Najlepsza pula genetyczna bo Europejczyk i Azjatka

Gość gość
W życiu i tak liczy się ten kto ma najwięcej mięsa (pieniędzy), a nie ten który ma wykształcenie. :D Bo pieniądze = przetrwanie. A wykształcenie = ?? NIC.

Gość gość
12:28 Jakby przystojniak i ciacho miał wysokie iq to szacun i podziw u kobiet. Jak nieprzystojny ma wysokie to nie ma się czym chwalić i niczego to nie odzwierciedla. :D

Gość gość
gość dziś dokładnie masz siano masz kobietę, nie masz siana nie masz kobiety

Gość gość
mężczyźni od wiek wieków patrzą tylko na to, która ładniejsza i jakoś to wszystko funkcjonuje. Ciebie boli to, że kobieta obecnie też ma prawo wyboru, a dawniej większość musiała brać co było, byle się z domu wyrwać...

Gość gość
gość dziś Dzisiaj to jest jawne puszczanie się i prostytucja. Mnie to nie boli bo wiem, że nie ma dziś porządnych kobiet. Jakby były to żal by mi było, że ja nie mam takiej a tak to niczego mi nie żal i nic mnie nie boli.

Gość gość
Tylko kobieta ma na punkcie wyglądu i ciach taką obsesję, że jest w stanie przybić się do ameby intelektualnej. Facet by tego nie wytrzymał.

Gość gość
12:52 Taka prawda

Gość gość
Nie prawda.

Gość gość
Na co mi taka ameba towarzyska i życiowa, lamus, choćby nawet miał doktorat z fizyki jądrowej czy był genialnym informatykiem? :D Co miałabym z nim robić? Znałam takich kolesi, chodziłam do klasy matematycznej i rozmowapięciominutowa z takim może wykończyć :D. Z tego co wiem pracują teraz jako naukowcy. Tylko co w zwiazku z tym? Facet musi być pociągający, męski, silny, towarzyski, życiowy a przy tym mieć inteligencje (są tacy, gwarantuję!), ale geniuszem być nie musi, przynajmniej dla mnie. Nie jestem męczennicą :D.

Facet w przeciwieństwie do kobiety to takie stworzenia że może być kim chce i mu to nie urąga. Może być dziwkarzem, bandytą, naukowcem, robotnikiem, poetą albo analfabetą.