Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp, Odnaleziony topik! Padniecie!

Polecane posty

Gość gość
Wlazl jaszczomp na plotek i mróga , ladna to podrurz po pudla niedlóga :)

Gość gość
gość dziś nie wiem czy fiesz, ale to Varius Manxowa go śpiefała ale jom tesz porfał jaszczomp tylko piosęka po niej została, ale za to jaka pikna! zafsze to jakaś spóścizna po piosękarce, nieprafdarz?

Gość gość
gość dziś wzrószyłam siem ;) śpiefaj jeszcze! bis!

Gość gość
14:03 i 14:04 hahahahaha :):)

Gość gość
Manxowa śpiewała hahahahaha

Gość gość
czy u Manxowej nie śpiefał czasem w hurkach Kostżewski?

Gość gość
śpiewał! a jakrze! a na mandolinie Piasek pszygrywał. co do reszty zespołu to doszły mnie słuhy, sze jeszdzom z cygańskom trupom po wiohach i mózykujom, za bilety co łaska.

Gość gość
Powrut jaszczompa 2 . Dziekóje calym sercem jestem z wami

Gość gość
Muzykujom muzykujom

Gość gość
Jakpy pudla nie skakala toby jaszczompa nie spotkała :) jejeje aaaa muzaaaa mooojaaaaa ooooo pamientacie to?

Gość gość
gdzie jaszczompuf sześć tam nie ma co jesc ;) kocham was :)

Gość gość
Aaaa kto z nami nie wypije, niech z jaszczombiem zaśnieeeee heeej! Hwila pszerwy dla pszywrucenia werwy!

Gość gość
"jeszdzom z cygańskom trupom " X Trupom? Jak łone jerzdzom i mózykujom jak one nie rzyjom?!

Gość gość
Nosił jaszczomp pudeli kilka ponieśli i jaszczompa ;) sory za zniewage rymu ;)

Gość gość
Moze ten jaszczomp myslal ze to maly zajaczek i dlatego go porwał :) Pilnujcie swoje pudelki

Gość gość
Jaszczaompi jaszczomp ooooo :) co ci jaszczompku coooo? Miałem ja pudela w dziobie teraz uciekl do nieba sobie a jeszcze byl chcial ałłłł Nie ma nigdzie pudli juz, wszystkie wyszarpalem juz , gdzie ja teraz znajde zarcie , chyba jestem skazany na ómarcie :(

Gość gość
Chciałbym dla was zaśpiewać ale przyszlo mi z glodu ómierac. Jak mi dacie jakas jorke to was wezme na Majorke ;)

Gość gość
gość dziś Rzyjom! Trupa cygańska to trupa rzyjoncych zombi. Wzieli w niewole jaszczompa i on im zbiera monety w czapke robionc piruety, orła i puszczajonc pawia. Pudel tez w niewole trafił. Ten to dopiero wyprawia. Wyklaskuje Rubika, ogniem zionie, wyje opery Henryka Sienkiewicza. Znacie Sienkiewicza? Ja mam jego wszystkie płyty! Wracając do pudla. Takie cuda wyczynia, że na jego wystempy zbierajom się tłumy burków, a ludzie klenkaja i się modlom. Pudel pławi siem teraz w blichtże i ałtografy mejlem wysyła. Ale czego się nie robi dla sławy.

Gość gość
gość dziś Jak cie czytom, to mam ohote wysłać SMS o treści Pomoc.

Gość gość
21:34 W sęsie, że na karmę, byś głodem nie pszymarła ;-)

Gość gość
Moge podac ci numer i mozesz mi wyslac sms, bede miec jedzonko na jedem dzien ;) albo zlap mi dobra sztukę typu wykarmiony owczarek ;) ( czas sie przerzucić na cos większego ) ;) po pudlu jestem szybko głodny , chude to niewykarmione. Przyznam wam ze tamta pani od tego pudla ktorego jej zabralem to nie dbała o niego bo byl chuuuuudyyyyy , same kosci. Dobrze ze skonczyl zycie bo inaczej by głodowal przy tej kobiecie ;)

Gość gość
22:23 :) tak tak odrazu zrozumialam ze chcesz mnie podkarmic ;). :) Tutaj nawet jaszczompy maja jak w puchu , kochacie swojego jaszczompa ;) chyba za to piekne spojrzenie ;)

Gość gość
22:19 hahahahahahahahaha znow sie posmarkalam . Tak znam sienkiewicza tego z luceum co to kazali o nim wszystko wiedziec a js w dupue mialam sienkiewicza . Chyba ze to o innego chodzi sienkiewicza tego od grania śpiewania na akordeonie co to wabi Pudle dla jaszczombuf , mowie wam niezły cyrk z tym sienkiewiczem.

Gość gość
22:19 wyje opery hahahaha rozmazal mi sie makijaz , przed chwilom se zrobilam by juz na rano do roboty miec gotowy i sie cholera rozmyl . Chyba przyjedziesz do szczecina i mi zrobisz nowy mejkap bo przez ciebie popłynął do Odry ;) cala sie posmarkalam ale warto bylo przeczytac twoj post , nieważny mejkap , wazny usmiech na mojej mordce :):) wszystkich was kocham, uwielbiam takie teksty i taki sosob pisania jak wy piszecie :) chcialabym tak umiec jak Wy :)

Gość gość
puszczajonc pawia ... hahaha nie zasne dzis ;)

Gość gość
koleszanko wyrzej, czy ty się malójesz na wieczur by rano wyskoczyć prosto z pidźamy w buty i szczała na robote? ;) fidziałaś tom scene? z dedykacjom dla ciebie :) https://www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c

Gość gość
Szczala na robote hahahah

Gość gość
Hahaha super youtube ;) i wlasnie ja tak robie idonc w rzyciu pszyslowiem " co masz zrobic jutro zrub dzisjaj" ;) Dzieki tobie sie radośnie posmialam z tego jutuba

Gość gość
to szkoda,że fansówka Cię nie śmieszy no ale co kto lubi ;) dla mnie to jest super..wizyta wujka buły..gwozdki kremowe,ókócia

Gość gość
A no wlasnie, bo fansowka trwa tylko przez kilka postow, nawet strony nie ma i troche nie rozumiem co to znaczy papkowanie, moze sie nie wczytalam z dobrze ;)