Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp, Odnaleziony topik! Padniecie!

Polecane posty

Gość gość
Zaras sprubóje wykonać tom tródnom robote ;)

Gość gość
*trudne sprawy ja nawet myślałam kiedyś,że DLACZEGO JA jest na serio. Może to dziwne,ale tak mi się zdawało to był pierwszy z tego rodzaju paradokumentów i najmniej zabawny,wydawal się taki poważny haha :D

Gość Ałtorka
gość dziś Ja pierdykam! Czóje się jakbym staneła na podjumie ;-) Dziękuję za te słowa :-) Zapisze se w pamiętniczku złotyh myśli, uwag i skarg ;-)

Gość gość
WIZYTA WUJKA BUŁY Pewnego razu odwiedził nas wujek buła. Siedział on z rodzicami i oglądał telewizję oraz dyskutował z nimi. Wujek siedział na fotelu, rodzice na tapczanie, a ja na krześle koło tapczanu. W przedpokoju było zapalone światło. Po pewnym czasie wstałem aby zgasić to światło w przedpokoju i zauważyłem, że z górnego i dolnego zamka Fana w drzwiach wejściowych do mieszkania wydłużają się płynnie gwózdki kremowe. Gwózdki te miały niecały metr długości i płynnie się wydłużały. Widząc to siadłem zpowrotem na krześle po około dwóch minutach zajrzałem na przedpokój. Gwózdki cały czas się wydłużały miały już ponad dwa metry i dalej się wydłużały. Powiedziałem tacie, że z obu zamków wychodzą gwózdki kremowe ale on tylko wstrząsnął ramionami i dalej prowadził dyskusje z wujkiem Bułą. Nagle gwózdki zaczęły się wydłużać do dużego pokoju. Stanąłem pod drzwiami balkonowymi, a mój tata widząc te dwa wydłużające się gwózdki kremowe powiedział o ku.r.r.r.wa !!!. Gwózdki wydłużały się w moja stronę by mnie ókóć. Otworzyłem balkon i zacząłem agresywnie papkować by je mocniej rozzłościć, mimo, że wcześniej nie papkowałem, a one i tak wyszły z zamka. Stałem już na balkonie i cały czas papkowałem, gwózdki były już około 2 metrów ode mnie płynnie się wydłużając. Miałem zamiar wyskoczyć przez balkon aby mnie nie ókóły. Gwózdki były już przy samym balkonie. Wziąłem jeszcze kija, który stał przy balkonie i lunąłem jednego z tych gwózdków aż się skręcił i chciałem już wyskoczyć ale drugi z tych gwózdków mnie ókół. NO FAKTYCZNIE ZAPIS CHOROBY PSYCHICZNEJ,WIDAĆ,ŻE TO OPOWIADANIE TO ŻART. PO PROSTU OSOBA KTÓRA TO PISALA MA BUJNĄ WYOBRAŹNIĘ. NO,ALE TO JESZCZE NIE CHOROBA..A JEŚLI TAK TO PISARZE FANTASY TEŻ SĄ W TAKIM RAZIE CHORZY.

Gość gość
Nauczylas mnie, ódalo sie, jest na ogolnym teraz ;) dziekuje :) tylko czy tam wejdą ;) bo jest tylko link podany ;)

Gość gość
Trudne sprawy i dlaczego ja to pod publikę nagrane :) to nie jest prawdziwe i aktorzy powtarzają sie w innych takich programach, jedna taka pamietam ze wszedzie jej pelno

Gość gość
Dobra, to dobranoc jaszczompy i pudele, ide robic makijaz bo rano szkoda czasu ;)

Gość gość
Autorko stukrotne dzięki za suszaka jaszczomba i macice. Tak ryłam ze śmiechu ze obudziłam swoją dziecinke. Wiec idę lulać. ........ :-)

Gość gość
starorzytne pszysłowia jaszczombowowe: co jaszczomba nie zabije, to pudla wzmocni biednemu jaszczombowi zawsze wiatr w oczy, (jak lata) jego jaszczombek siem nie naóczy, tego jaszczomb nie bendzie ómiał dżeć z kimś pudle jaszczomby i pudle głosu nie mają chólaj dósza, pudla nie ma jak pudel w wode karzdy jest pudlem swojego losu leprzy pudel w garści, niż jaszczomb na dahó mały pudel - mały kłopot, dórzy pudel -dórzy kłopot mondry pudel, po szkodzie nie hciał pudel pszyjść do jaszczombia, musiał jaszczomp pszyjść na pudla nie czas rzałować jaszczembia gdy płoną piura

Gość gość
Carpe diem jaszczomp ;)

Gość gość
Cichy jaszczomp pudle rwie ;) inaczej ( cicha woda brzegi rwie) ;) pozdrawiam super jaszczompy z tematu :) kocham was :) ja od makijazu ;)

Gość gość
26:17 piekne :) hehe

Gość gość
16:17 mialo byc ;)

Gość gość
up;)

: D Gdzie jaszczomb nie może, tam pudla pośle. Jaszczomb pudla myje, swój swego kryje. Jaszczombowi świeczka, a pudlu ogarek.

Gość gość
Niedaleko pada pudl od jaszczompa ;)

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Óp pódl

Gdzie pudle rąbią, tam jaszczomby lecą. albo Gdzie jaszczomby rąbią, tam pudle lecą.

Gość gość
Gdzie jaszczompuf sześć tam nie ma co jesc ;)

Gość gość
szypcior dziś Jaszczomb z wozu, Pudlu lżej. Hahahahahahahahaha pudlu lzej hahaha dobre