Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp, Odnaleziony topik! Padniecie!

Polecane posty

Gość gość
Kota jusz wypuscilam , poedzialam szukaj jaszczomba i poleciol jak gupi w dlógom . Zaro wruci, zobaczyta, w pysku z jaszczombem a morze z pódlem . Oby tylko alergjjji nie zlopol na pudelowom siersc

Gość gość
Temata nam zablokowali , dziadostwo , posty nie idom

Gość gość
A jak mi jaszczomp zapoluje na kota :( ratunku kot wroc .... no i wiher niesie szara kociom siersc ....

Gość gość
Dajta spokuj z tymi kotami Jak kot mojih rodzicuw ze tszy tygodnie temó wyrószył na łowy powąhiwszy piura jaszczombie, tak fszelki ślat po nim zaginoł. Rodzice szókajom tera kota przez Itake f krajó i sagranicom. Nie szkoda wam kotuw?

Gość gość
pewnie kocór jusz jest w krajinie wielkih łowów

Gość gość
Pomoszcie szókac mojego kotka, nie wrucil a noc nastała , uslyszalam pisk i tszepot skszydl jaszczomba

Gość gość
ide.... idem w ciemnom noc szókac kotka, gdy nie wrucem do godziny 2 w nocy to znaczy rze jaszczomp wrucil po mnie i poniusl mnie do krainy kocih lowuf , czas nagli, czas wyrószyc, rzyczcie mi szczenscia, obym pszykustykala z kotem do domu

Gość gość
No to po kocóże. Jaszczombowi pudl siem nie oparł, to co dopiero taki kocór? jak na lipiec to dla kotuw dziwna pora na amora, łone w marcó siem kopcójom.

Gość gość
Jaszczombujcie sobie gołombeczki, ja siem ide pudlić :-) Do sobaczenia!

Gość gość
nie panikój o tej poże to jaszczomp jusz spi obok pódla a tfuj kot pewnie poszedł do kociego burdelu

Gość gość
Jak muj kot mugl isc do burdla skoro to kastrowany kot , to znaczy pozbawiony ohoty na burdl kot , bylam szókalam ale ślad po kotu zaginol , morze pszykóstyka porannom porom z jaszczombem w pisku ;) bendem miala co do gara wlorzyc ;) podzielem siem z wami jaszczombem , zerzremy i bendzie spokuj z nim na zafsze ;) gozej bendzie jak to jaszczomp pszyjdzie z kotem w pysku ;)

Gość gość
a skąt wiecie ze to jaszczomp a nie jaszczompica ?

Gość gość
Jak wieść daleko juz ponosła O jaszczombie raz i dwa Będą piewcy pięknie pisać A na pudlu wieszać psa. Marny jego żywo cały Co szerokość życi jaszczombiej ma Gdzie używa pudel biały, wszystko co na drzewo nie ucieka. Nie wyniosą na ołtarze, Nie zbudują pomnika, Na historii nie powiedzą, Tylko będą wieszać psa.

Gość gość
Aaaa dobre pytanie , bo jak jaszczembica to szukajmy pódla w gniazdah jaszczombih, bendzie nam łatfiej , to jest wazny trop, bardzo cenna wskazufka , szukamy jaszczembowej

Gość gość
Pewnego dnia rybak poszedl nad rzeke. Jak zawsze zona zrobila mu kanapki, które polozyl pod drzewem, jednak gdy chcial po nie siegnac zobaczyl, ze zniknely. Sytuacja powtarzala sie kilka dni. w koncu rybak postanowil sprawdzic co dzieje sie z jego kanapkami. Schował sie zatem za krzakiem i czekal. Po chwili nadlecial jastrząb, chwycil woreczek z kanapkami i leci, leci a rybak biegnie za nim. Nagle patrzy: jastrzab usiadl, wyjął kanapke z woreczka, polozyl oddzielnie serek, oddzielnie wedline, oddzielnie pomidora, oddzielnie slate, zaczal sie tarzac w masle i mowi: "O @@@ ale ja jestem @@@@any!"

Gość gość
O @@@ ale ja jestem @@@@any!" XX Czy jest na sali tłumacz? :-D

Gość gość
00;18 Jusz dawno wiadomo ze to jaszczomp bo ma ptaka miedzy nogami jak by była jaszczompica to by była pica

Gość gość
Fakty w skrócie Wygwizdów – wieś w Polsce położona w województwie łódzkim, w powiecie radomszczańskim, w gminie Przedbórz. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa piotrkowskiego. Wieś sąsiaduje z Nosalewicami od północy.Wikipedia

Gość gość
00:25 hahaha to hyba tdzeba sobiem dopowiedziec bo tak samo bylo na kawalah wienc i ja nie wiem com jaszczomp żekl ;) hyba bżydko żekl ;) domyślam siem ;)

Gość gość
Mysle rze jaszczomp poleciał do Wygwizdowa . Mamy nadtepny trop. Gniazdo jaszczompa w Wygwizdowie. Prawie trafilim ;)

Gość gość
Miendzy nogami nie ma ptaka tylko pudela ;)

Gość gość
jestem jasnowidzem kafeteryjnym , chcem wam pomuc, widze jak jaszczomp leci z pódlem i nagle pódl wylatuje i wpada w ryj kota- szarej bestii , szukajcie pódla na pareferiach puszczy Jaszczempskiej od północy Wygwizdowa i na wschdniopoludniowej czesci Namyslowa od strony zachodnich Mazur . Tam jest napewno. Czeka na was. Polecam sie na przyszlosc , zafsze chetnie wam pomoge 24 na dobe. Czyli wszystko dobże sie ukończyło . Pódl prawie w domu. Powodzenia

Gość gość
Namysłów to miasto w województwie opolskim stamtąd przez wygwizdów do warszawy doleciał :D

Gość gość
Hahahahahahahahaha

Gość gość
Zahodnie Mazury to Warszawa ? No to lecim po pudla szukac . Dziefczyna juz 9 lat czeka na pudela , czas go znalezc . My juz tropa mamy , jaszczomp boj sie boga

Gość gość
jaszczomp siedzi na domie kóltóry w Warszawie , łapta go bo zara znuf poleci w pulnocnom polske do zakopca

Gość gość
A mi cos muwi rze pudl jest przetrzymywany w zachodniopolnocnej polsce a dokladnie w katowicach, moje wizje nie zawodzom

Gość gość
pudlujecie jak potłóczeni jakom macie pefność sze jaszczomb rzyje? sze na naszym ziemskim łes padole nie hadzajom już jego potomkowie jaszczopudle? fidziałam takiego w Harym Poteże i nikt mi nie wmuwi, sze białe pudle sa białe, a czarne jaszczombie są czarne!

Gość gość
Słynny jaszczomp rzyje rzyje, on jest nieumieralny

Gość gość
Jaszczompy nie jaszczombie ;)