Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sądzicie da się zwrócić na siebie uwagę w internecie?

Polecane posty

Gość gość
ciekawe tez jak z racji na wielkość przyrodzenia reagowali potomkowie i "ojcowie" możnaby tu cały serial nakręcić. pewnie pierwszym lekarstwem jakie wymyslili były środki antykoncepcyjne zgodnie z zasadą aby leczyć tylko to czego jestes przyczyną:D jepane gooofnojady

Gość gość
zaloże sie, że obecnie w tej całej chierarchi złamasów najważniejszi mają koootasy jak krakowska podsuszana. jakby nie patrzeć to tylko zwierzęta jakoś musza ustalać pozycje w stadzie a skoro posiadanie smoka w przepasce biodrowej predystynuje do czarnoksięstwa to z pewnością dbają o zachowanie tej cechy:) to gwarantuje im również wierność rosjechanych tym walcem samic. tak to widze i nawet mnie to cieszy bo bedzie co ucinać:)

Gość gość
a takich troche mniejszych koootasów hodują na mniej odpowiedzialne stanowiska:) a te całkiem małe chooojki to taka flora bakteryjna. niezbedna, zapracoana ale ani z tym porozmawiać ani sie zabawić:) pewnie na szamańskich szczytach mają regularną polewke z podglądania ptakich podwładnych:)

Gość gość
nie przez przypadek najbardziej uniwersalnym pierwotnym kultem był kult fallusa. to dosyć proste. jak czcisz fallusa to z jakiegoś powodu. nie przemawia do mnie teoria o płodności. jeszcze nie widziałem, zeby ktośczcił małego fallusa. zawsze są wielkie. nawet na placu świetego piotra stoi ogromny szamański kindybał a kto tam mieszka to wiadomo;)

Gość gość
z tym, że zdaje sie, iż tam doszło do pewnych zagałszowań i z tego względu watykańscy szamani lubują sie w udowadnianiu swojej wielkości małym chłopcom:) to w zasadzie bez różnicy bo wielkość jak sama nazwa wskazuje jest względna i zależy od tego z czym sie ją porównuje. tak czy siak wydaje sie iż część współczesnych przedstawicieli szamanizmu próbuje jakos załatać formalne dziury w obrzędowości i dostosować świat do swoich rozmiarów:D

Gość gość
ale moim zdaniem to juz ich schyłek skoro zostali wyznawcami swojego własnego kultu. nie wiem dlaczego tego nie widzą może im koootas zasłania:D:D japać frajerów