Asia1997 0 Napisano Lipiec 16, 2016 Witam, kochałam się z chłopakiem ostatniego dnia okresu, mój cykl to równe 30 dni. Kochaliśmy się bez zabezpieczenia, chłopak nie byl jeszcze tak napalony ale ja bardzo, na 100% nie doszedł we mnie, ale wiadomo jak to jest ze stosunkiem przerwanym, chodzi mi bardziej o dni płodne, owulacje itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzzuzzza Napisano Lipiec 16, 2016 Jeżeli rzeczywiście masz regularne cykle od dłuższego czasu prawdopodobieństwo ciąży jest minimalne. Co chcesz wiedzieć jeszcze konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2016 Po co ta panika skoro i tak prędzej czy później będziesz miała dziecko - jak 99% innych kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1997 0 Napisano Lipiec 16, 2016 Na ile takie wyliczenia dni płodnych i niepłodnych są wiarygodne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2016 Przerwij sobie oddanie ciepłego rannego moczu.Każde ruchoanie to ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach