Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło się wam usłyszeć od kogoś że jesteście BRZYDCY ?

Polecane posty

Gość gość

bo mi niestety dawno temu bedąc w szkole sredniej, starszy chłopak z randki internetowej, nie odpisywał po spotkaniu, ja chcialam wiedziec o co chodzi, dobijałam się na GG (ktore kilka lat mial kazdy) az napisal DAJ MI SPOKOJ PASKUDO... innym razem kolezanka wytykała mi moje wady i ogolnie stwierdziła że daje mi ocene 5 na 10 :O

Gość gość
pikczer or didnt happen

Gość gość
Tylko piekni ludzie maja szanse na zwiazki. Brzydcy umieraja samotnie.

Gość Turkuć
Ja nigdy bym nie powiedział żadnej dziewczynie że jest brzytka. Ja tylko im mówię że nie są w moim guście. Po co kogoś niepotrzebnie dołować?

Gość gość
10:14 haha nie rozśmieszaj mnie. Ilu masz tych pięknych? Większość ludzi jest przeciętna, albo brzydka. Gdyby było tak jak piszesz to ludzkość dawno by wyginęła.

Gość gość
10:23 przeciez wymiera. Populacja w polsce maleje dzieci sie nie rodza. Ja w zyciu bym brzydkiej nie tknal, brzydzilbym sie, pomimo, ze sam przestojny nie jestem to chce taka 9/10.

Gość gość
10:21 ja też nigdy nie powiedziałabym facetowi, że jest brzydki. Mówię, że nie czuję chemii, albo, że nie jest w moim typie.

Gość gość
ja wolę znac brutalną prawde, a nie bzdury typu ''nie czuje chemii'' - co to w ogole ma byc ? jakis kretyński tekst z komedii romantycznych i durnych pisemek dla idiotek :O

Gość gość
Tak. Jak byłem w gimnazjum, to dziewczyny nie chciały siedzieć ze mną w ławce, bo byłem pryszczaty i brzydziły się na mnie patrzeć. Raz jedna na gg w gimie napisała mi, że jestem brzydki.

Gość gość
10:25 poprawnosc polityczna i owijanie w bawelne.

Gość gość
mnie też kiedyś jeden chłopak powiedzał że jestem brzydka od tamtej pory zaczełam dbać o siebie przywiązuje uwage w czym dobrze wyglądam zmieniłam fryzure zaczełam sie lekko malować teraz słysze same komplementy:)

Gość gość
10:29 tez sie szmaty ze mnie smialy i mnie nienawidzily nie wiem za co! Teraz ja qrew nienawidze!

Gość gość
10:24 to ja jestem właśnie 9/10. Tyle sobie daję chociaż inni są bardziej łaskawi i często oceniaja mnie wyżej. Nie lubię bezczelnych ludzi, którzy traktują innych tak jak Ty to robisz. Skoro jesteś brzydki to zejdź na ziemię i szukaj wśród swoich. Dziewczyny nie są ślepe, a bycie z facetem, który nie pociąga fizycznie to katorga.

Gość gość
10:31 nie bede rezygnowal ze swoich potrzeb bo tak sie jomus podoba. Najwyzej bede sam, jesli mnie jakas slicznotka nie zechce.

Gość Turkuć
Taa najlepiej być chamem i prostakiem.

Gość gość
Będziesz sam. Kobiety też są wzrokowcami i też lubią seks. Z brzydkim to poświęcenie :O No chyba, że ma dobry charakter i można się w nim zakochać. Płytki brzydal z Ciebie. To tak jakby osoba z ostrym trądzikiem obrażała innych pryszczatych. Przecież brzydka dziewczyna to Twoja żeńska wersja.

Gość gość
10;34 no rzeczywiście straszna rezygnacja z potrzeb jak sobie taki jeden z drugim kupi porzadny ciuch pójdzie do fryzjera zacznie sie myc i używać jakiś perfum męskich a jak dla kogoś najważniejsze są tylko własne potrzeby to faktycznie niech lepiej będzie sam

Gość gość
10:41 to bede. Brzydkie tez beda. Jak juz pisalem tylko piekni ludzie maja szanse na zwiazek.

Gość gość
10:36 Też uważam, że pewne rzeczy lepiej zostawić dla siebie. No chyba, że chodzi o kogoś takiego jak gość 10:24. Takim trzeba pokazać gdzie ich miejsce;)

Gość gość
10:45 Ty uważasz, że brzydka dziewczyna nie ma szans na związek. Sam szukasz i masz nadzieję, że jakaś laska będzie chciała z Tobą być.

Gość gość
No i co z tego? Moze jakas bedzie mnie chciala.