Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieciolatek o wszystko wyje!!!!

Polecane posty

Gość gość
Sadyści i psychole... No i rośnie nowy Kajetan. x Jaki Kajetan?

Gość gość
Obecnej ciąży nie planowałas? Ale też się nie zabezpieczalas? Czekaj, czekaj... Czyli jednak planowałas, nie mydl nam oczu. :-) Pracy już załatwiać nie musisz, porodzisz jeszcze trochę trochę i już będziesz za stara i bez doświadczenia.

Gość gość
Kajetan co odciął głowe kobiecie. Ten psychol z Poznania.

Gość gość
Ryby byly juz martwe ;) a tak jak juz pisalam nie mam zamiaru juz rodzic po trzydziestce. Chce odchowac dzieci i wrocic do pracy.

Gość gość
Autorko, więcej konsekwencji. Ja gdy nie miałam dzieci, to wkurzały mnie strasznie wymuszające wszystko płaczem dzieciory. Jak zwracałam uwagę, to tylko słyszałam: "będziesz mieć swoje to zobaczysz" No cóż.... mam teraz dwójkę i już będąc w ciąży wiedziałam, że to ja będę "ta zła" a mąż ten dobry, bo nie pozwolę sobie, żeby dzieciak wszedł mi na głowę. I rzeczywiście tak jest, nie spełniły się przepowiednie ludzi. Przy mnie chłopcy chodzą jak w zegarku, przy mężu robią wszystko, bo wiedzą, że mogą. Ja mówię tylko raz, ewentualnie dwa razy i jeśli płaczą, to zwyczajnie czekam aż się uspokoją. Stoję, siedzę albo zajmuję się czymś, a oni płaczą. Mogą wyć pół dnia, mnie się serce strasznie kroi :( :( ale czekam. Nie chcę żeby myśleli, że jak chcą coś na co ja się nie zgadzam, to wystarczy, że popłaczą i już im to dam. Są bardzo kochani, poświęcam im mnóstwo czasu (nie poszłam do pracy, chcę być z nimi), ale jednocześnie nie dam sobie wejść na głowę. Mąż często narzeka, że nie może sobie z nimi poradzić, gdy mnie nie ma, ale co ja zrobię, jak on im na wszystko pozwala. Przy mnie są grzeczni, oczywiście zdarzają się akcje, że się rozkrzyczą w sklepie/na spacerze/placu zabaw, ale ja nie dam się tym płaczem przekupić. Trzeba być konsekwentnym i tyle, jednocześnie muszą też koniecznie wiedzieć, że są bardzo przez nas kochani. eh, nie wiedziałam, że można kogoś tak mocno kochać :):):)