Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Michał to zostało nam w takim razie samotne życie, jak i tobie.

Gość dziewczyna_5675_t5xer
mądra dziewica będzie chciała tylko prawiczka wiem że będzie mi trudno takiego znaleźć

Gość gość
Mądra dziewica nie będzie chciała faceta, bo będzie musiała mu dawać, a to ścierwo jeszcze ślub przyśpieszy celowo, bo tylko o tym myśli każdy

Mimo wszystko mysle, ze jesli sie wierzy lub mysli, ze telegonia istnieje to nadal najlepiej robic to co my myslimy, jest najlepsze. W zyciu chodzi o to by byc szczesliwym, a nie zeby plodzic dzieci. Ja generalnie nie spotkalem nigdy kobiety, a na zywo gdy widze dziewczyne to nie ma znaczenia czy ma blone czy nie, bo raz ze nie wiem a dwa to nie internet

Osadzanie dziewczyny po tym czy ma blone jest chore psychicznie, bo nam chodzi o jej aspekt psychiczny, nie o aspekt wewnetrzny. Jesli telegonia istnieje a dwojga sie w sobie zakochalo na wiecznosc, to dziecko ma przerypane jesli wyszlo z kobiety ktira miala dwoch lub wiecej partnerow a nie rodzice. To moze zabrzkiec ironicznie z mojej strony, ale radze wyjsc z domu na powietrze, zamiast myslec o tych dyrdymalach :D🖐️

Gość gość
Michał, zamiast pieprzyć bez sensu, mógłbyś pójść łapać pokemony - większa szansa na ich złapanie, aniżeli twojej wymarzonej niedźwiedzicy. :D 🖐️

Dzisiaj to co jest problemem to wpkyw internetu na nasze mozgi. Dziewczyny sie inspiruja osobistosciami dla ktorych kasa ma najwieksze znaczenie, a faceci myska, ze jak rvchaja miss swiata, to sa od razu herkulesami, a to zadna sztuka niestety. Ja nie obracam sie w kregach kobiet, przez to forum i masturbacje, bo internet ma taki wpkyw na moj mozg, ze wole to, ale kogi to interesuje 🖐️:D

Gość Michał121212
Filipcio - tak jestem. I dwa: a osądzanie kobiety po tym jakiej muzyki słucha, po tym czy jest lewaczką, czy konserwatystką itd. już jest ok, ale osądzanie po tym czy ma błonę, czy nie to już "psychiczne"?

Gość gość
Michał121212 dziś Ktoś osądza na podstawie muzyki? :D hahaha świat schodzi na psy :D

13:06 a nie ile razy dostawałem pytania "jakiej muzyki słuchasz" itd. itd. osądzanie ludzi po stylu ubierania się też jest waszym zdaniem chore psychicznie?

Michal121212, ja takich rzeczy nie robie. Choc fakt, ze byc moze to wplyw internetu, ale gdy widze pare zakochanych to zbiera mnie na wymioty. Gdy widze chetna na mnie dziewczyne ktora wyglada na powyzej 17, i ubiera sie tak, zeby przyciagac facetow w moim mozgu ma etykiete szmata. Co innego mlodziutkie 16 latki, one nigdy zadnych stosunkow nie orzezyly, no ale ja mam 21 lat, one sa 5 lat mlodsze. Cale to parcie na seks jest chore, czasem jeden stosunek, jedna kobieta moze z naszego zycia zrobuc koszmar. Dlatego ja to mam w dvpie, masturbacja to inna sprawa a penetracja to inna sprawa, ja staram sie nie podazac za popedem i instyktami.

Gość gość
Michałek, ty błony nie masz, więc każda dziewica i niedźwiedzica tego świata ma święte prawo sądzić, że jesteś kur/widłem :)

Gość gość
Wiesz, Michał, zapewne chodzi o to, że patrzenie na drugiego człowieka tylko i wyłącznie przez pryzmat dziewictwa, jest trochę niepoważne. Człowiek, to nie tylko dziewictwo, czy tam jego brak.

13:09 a kto powiedział, że patrze TYLKO przez pryzmat dziewictwa? Dziewictwo to jedna z kilku wymaganych przeze mnie cech.

Gość gość
Michał121212 dziś Nie nazwałabym tego osądzeniem, ponieważ to jedynie chęć dowiedzenia się, czy druga osoba słucha tego, co my, więc tym samym będzie o czym rozmawiać.

Ja u siebie miewam problemy z relacja kobieta mezczyzna. Dzisiaj kobieta mezczyzna relacja zawsze chyba prowadzi do lozka, a mnie to tez noe interesuje. Dzisiaj schemat przyjdz do mnie zagadaj tego samego wieczora mnie masz i bede twoja lwica. Randki to tk samo, tylko wolniejszy proces.

Gość gość
Michał121212 dziś Jakie to jeszcze cechy? Pytam z ciekawości, bo jednak na pierwszy plan wybija się dziewictwo.

O i tak jak kobiety wymagaja wygladu modela tak ty wymagasz dziewictwa. Wymagac to moze gra komputerowa odpowiednich parametrow lub nauczycielka w szkole ale nie kvrwa czlowiek xd

13:11 a jak nie słucha tego co my to co? nie będzie o czym rozmawiać, a wiec nie ma sensu się spotykać - właśnie został ten ktoś przez ciebie osądzony.

13:12 na pierwszy plan to wybija się wygląd, ale to widzę od razu i nie muszę pytać. A dziewictwo jest owszem pierwszym pytaniem jakie zadaje, bo jest najważniejsze z punktu widzenie biologii. :) Już kilka dni temu podawałem pytania, jakie zadaje dziewczynom. ;)

Ale wy gadacie brednie. Nie ma czegos takiego jak ja slucham muzyki tej i tej a tej to nie. To jest bycie kretynem, muzyka niewazne jaki gatunek, dibra muzyka jest dobra. Zostawiam was z tym, bo ja dzialam w swiecie tam za oknem :).

Gość gość
Michał121212 dziś Wiesz, zawsze mi się wydawało, że ludzie mają po kilka zainteresowań i przecież nie trzeba od razu się interesować wszystkim tym, co druga osoba, wystarczy jedno, co łączy, a istnieje też szansa, że np. do tej muzyki też się przekona i już robią się 2 rzeczy.

Gość dziewczyna_5675_t5xer
To już nie ma mężczyzn, którzy robią to z miłości?