Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Zdaję sobie sprawę, że nie jest to najgrzeczniejsze, ale zapytam. Czy znacie, jakieś bardziej "aktywne" forum ogólnego "gadania"?

Gość gość
Facet prawiczek wchodzi prawie codziennie na damskie forum żeby obrażać kobiety, na żywo już by nie miał odwagi, co za prawdziwy mężczyzna. :)

Gość gość
Wolę doświadczone 25 latki. Dymają się aż się kurzy. A szczególnie te co mają mężów na emigracji i są spragnione towarzystwa. Już trzy takie loszki trafiłem. Mężuś oczywiście nic nie wie i posyła kasę.

Gość Michał121212
Ta od popedu? Mowisz, ze nikt nie bedzie was ograniczal w waszej rozwiazlosci? Historia i kraje arabskie pokazuja jednak co innego. :)

Gość gość
Dzięki za uprzejmość...

Gość gość
Kraje arabskie niech se będą krajami arabskimi. To jest kraj słowiański, oni tutaj nie przyjeżdżają i większość ludzi w tym kraju w d***e ma twoje wywody.

Gość gość
No tak, bo wiadomo, że potrzeby kobiet to zło, ale za to facet, który uważa, że ma prawo nawet gwałcić swoją żonę, jest z******ty. Bo jak wszyscy wiemy, kobiety powinno się zmuszać, a one nie mają prawa lubić seksu nawet z własnym mężem, bo to nie do przyjęcia, by żywe dmuchane lalki miały z tego przyjemność.

Gość gość niedźwiedzica
to ja tfoja niedźwiedzica spiertalay z tom swojom telfoniom 🖐️

14:19 To dlaczego zanizacie liczby i mowicie, ze mialyscie jednego? Boicie sie powiedziec prawde facetowi, ze "tak milam sponsora", "tak dymalo mnie dwoch na raz", "tak mam 20 na liczniku" dlaczego tak sie boicie przyznac?! :D

Gość dziewczyna_5675_t5xer
wiecie co, chyba jednak to prawda że mądra dziewica nie będzie chciała żadnego. bo żaden nie jest zdolny do prawdziwej miłości, wszyscy chcecie tylko jednego

Gość gość
dziewczyna_5675_t5xer dziś Otóż to.

Gość gość
Michał121212 dziś 14:19 To dlaczego zanizacie liczby i mowicie, ze mialyscie jednego? Boicie sie powiedziec prawde facetowi, ze "tak milam sponsora", "tak dymalo mnie dwoch na raz", "tak mam 20 na liczniku" dlaczego tak sie boicie przyznac?! smiech.gif Lubuję się w dziewicach. x dlatego ,ze moja przeszlosc gowno kogo obchodzi,ja tez nie pytam faceta o jego zycie seksualne w przeszlosci

Gość gość
A gdzie te twoje niedziewice ? bo ja zadnej nie znam ,a szukam takiej juz dlugo

15;00 skoro gowno obchodzi to albo nie mow nic, albo mow prawda przeciez cie nie kopnie w dupe jak mu powiesz, ze cie trzech na raz ladowalo... a nie, KOPNIE! :D Wasza obluda jest zalosna! :D

Gość gość
Michał121212 dziś Nie wszyscy borykają się z takim dysonansem poznawczym, z jakim borykasz się Ty. Bo czym innym są nagminne fantazje, które przedstawiłeś w powyższej wypowiedzi i jednoczesne próby zagłuszenia tego na owym forum?

Gość gość
Kobieta, z którą chcemy żyć nie musi być dziewicą. Ważne, by była uczciwa.

15:17 oklamuj sie dalej chlopie. :) rozumiem, ze wzialbys prostytutke, ktora ci powie "tak zarabialam dupa"? Prawda jest taka, ze KAZDY facet gdyby mial wybor dziewica lub nie dziewica (wyglad i charakter sa takie same) wezmie dziewice. :)

Gość gość
Tak, tak, wszak nie od dziś wiadomo, że facetów podnieca przerżnięcie dziury po raz pierwszy, a kobieta to dla was żywa lalka, zatem żaden nie zasługuje na dziewicę, bo wszyscy macie na celu tylko rżnąć.

Gość gość
14:23 Się nie przyznajemy, bo większość nie ma się do czego przyznać. Wbrew temu co tutaj wypisujesz, takie przygody seksualne nie są tak częste jak ci się wydaje. Na pewno jest sporo dziewczyn i facetów, którzy mają to i owo za sobą, ale ludzie na ogół uprawiają normalny, zwykły seks z przeciętną ilością partnerów w życiu - 4-6, po czym następuje żeniaczka. Ja miałam jednego partnera seksualnego przed obecnym chłopakiem. Się przyznaję za to, że lubię femdom i miałam dwa tzw. psy, z którymi jednakowoż żadnego stosunku nie było, bo to nie na tym polega. Chłopak femdomu nie chce, szanuję to i uprawiamy sobie vanilla sex z okazjonalną nutką pikanterii. :) Co dla ciebie jest dewiacją, grzechem i srechem, dla innych frajdą.

Gość gość
15.25 Gdybym zaufał, tzn, gdyby zapracowała na moje zaufanie, to nie widzę powodu, by była k*rwa, była mniej wartościowa od innej kobiety, a nawet uważam, że zasługiwałaby na wielki szacunek, jako osoba, która potrafiła dokonać, tak pozytywnej zmiany.

Gość gość
Aha. Większość dziewczyn zapewne nie wspomina o swoich partnerach, gdyż, boż, ponieważ, to WY macie dziką obsesję na tym punkcie. Nam to zwisa i powiewa, jedynie będziemy trochę nieufne, jeśli facet miał sporo partnerek seksualnych. Ale przynajmniej w takim wypadku będzie miał jakieś pojęcie o tym jak używać penisa. Ale w gumce, chyba że pokaże papiery, że zdrowy jest.

Gość gość
I jeszcze jedno, Michałku. Nie potrafisz zrozumieć, że szukanie drugiej połówki nie polega na tym, że patrzysz między nogi, widzisz kawałek skóry i hurra, ślub. Druga połówka to chemia, miłość dla kogoś, o kim byśmy w życiu nawet nie pomyśleli. Dlatego jesteś samotny i najprawdopodobniej będziesz samotny jeszcze przez dłuuuugie lata.

Gość gość
Wy sobie racjonalizujcie, a zycie zyciem i szybko was zweryfikuje. :)

Gość gość
Otóż to. Życie życiem, ludzie ze sobą są, a Michałek swoj***ajdurzenie może wsadzić...

Gość Michał121212
Musialem sobie wyguglowac co to jest "femdom"... :O o Boze, a co z waszym slynnym argumentem o odkryciu niedoposawonia seksualnego po slubie!? Czyzby jednego cale te dopasowanie bylo chuja warte

Gość gość
Nie wypowiadaj sie michałchal o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia.

Gość gość
Pieprzyć życie, dla was i tak jesteśmy tylko dziurami do przerżnięcia, więc żaden z was nie jest godny dziewicy

Gość gość
16:15 Argument z niedopasowaniem seksualnym jest bardzo prawdziwy. Wolałabym, żeby mój luby był uległy. No, ale tak nie jest, dlatego zakładam, że nasza znajomość potrwa parę miłych lat, a potem się rozejdziemy w poszukiwaniu tego, co jest dla nas najlepsze.