Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Ja kocham wrednego malpiszona, dlatego robie wszystko by zaakceptowac fakt, ze nie ma blony, a za nia jestem w stanie "czekac", ile trzeba. Nikogo juz tak nie pokocham. Nie warto rezygnowac z uczuc i marzen na rzecz blony i telegonii :)

Gość gość
Dodam, że pouczanie przez prawiczka o życiu seksualnym poważam tak samo jak pouczanie o medycynie przez osobę po zawodówce i z cukrzycą spowodowaną nadwagą. :classic_cool:

Gość gość
Kochasz nick na forum dla kobiet, które stało się forum dla prawików.

Owszem, tylko ze pod tym nickiem pisala dziewczyna, o ktorej myslalem i czekalem na nia codziennie, zeby wymienic z nia pare zdan, zanim sie wyloguje codziennie od dwoch lat. Zawsze byla ze mna szczera, a gdy mialem do niej jakies zarzuty, zawsze wyjasniala mi wszystko, po czym czulem blogostan :). Gdy bylem poza chata, jak myslalem o wrednym malpiszonie, czulem sie bosko.

Gość gość
No tak. Miłość ma różne oblicza.

Gość gość
16.29 Ale temat nie jest o życiu seksualnym.

Teraz wiem, ze wredny malpiszon moze tuyaj juz nigdy noe napisac zadnego posta, ale pamiec o niej zostala zapieczetowana w moim umysle, i nie mialbym nic przeciwki gdyby cos pozmieniala w moim dna albo mozgu na jej korzysc :D🖐️

Gość gość
16:38 Trzymanie rzyci na wodzy to raczej życie seksualne. Czy też...Jego brak.

Na koniec napisze ze bylbym zachwycony i zaszczycony, gdybym mogl z nia rozmawiac jak ze swoja, ale biorac pod uwage doniesienia, jakobym zostal przez nia olany, nie wiem czy do tego dojdzie kiedykolwiek...

Gość gość
16.42 Temat jest o wyborze partnerki.:-)

Gość gość
gość dziś A w konsekwencji o rżnięciu jej jak j****y pies, bo nie wytrzymalibyście, gdybyście nie wsadzili w tą waszą dziewicę, co jest brakiem szacunku do niej, jako kobiety!

Gość gość
16.58 Zbliżenie kochających się osób, nie jest oznaką braku szacunku. Wulgaryzujesz i posyłasz straszne bzdury.

Gość gość
gość dziś Jest! Bo wszyscy, prawiczki, czy nie-prawiczki chcecie tej kobiety tylko po to, by ją zerżnąć i do niczego innego! Nie zasługujecie na dziewice!

Gość gość
17.11 To paskudne i bardzo niemądre stwierdzać, iż wie się czego tzw. wszyscy chcą.

Gość gość
gość dziś Czy próbujesz mi wmówić, że chcesz dziewicy po to, by czytać z nią książki i jej nie tkniesz?

Gość gość
17.27 O godz. 15.17 i 15.40 opisałem to, co dla mnie jest najważniejsze.

Gość gość
gość dziś Ale to nadal nie zmienia faktu, że rozdziewiczysz tą dziewicę.

Gość gość
17.41. Wybacz, czy nie za uważasz, iż weszlaś w sferę absurdu? Znaczy się co? Zbliżenia między kochającym się osobami są Twoim zdaniem czymś zakazanym?

Gość gość
gość dziś Tak, ponieważ jak się gada o szacunku, to potem słabo to wygląda, skoro przy pierwszej lepszej okazji się tę osobę przeleci. Czyli chodzi o seks, zawsze chodzi o seks. Kobieta to dla was dmuchana lalka.

Gość gość
18.18 Ponownie Ty "wiesz" za wszystkich, więc jesteś Bogiem lub popadłaś w paranoję. Przy całkowitym braku argumentów z Twojej strony dalsza wymiana zdań jest bezcelowa.

Gość gość
gość dziś To mi wytłumacz, na czym innym ma polegać chcenie dziewicy? Pytam, książki czytać razem będziecie? Jednak ją rozdziewiczysz, tak? Czyli chodzi o seks! Co w tym niezrozumiałego?