Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facetow podniecaja rajstopy?

Polecane posty

Gość gość

zawsze mnie to intrygowalo :) Czy wszystkich facetow zawsze kreca rajstopy ? Z jakimkolwiek facetem bym nie miala do czynienia (oczywiscie na gruncie oczywiscie "slużbowym" zebyscie nie pomyśleli ze jakas nimfomanka jestem) to wszyscy oni zachwycali sie wlasnie rajtkami :P CO WY W TYM WIDZICIE ?

Tak:) Maja coś :) lub przykrywają :) ze aż nam się chce to dotknąć :)

Gość gość
Fetyszystów owszem.

Gość gość
Hej, powiem Ci jak dzialaja one na mnie, poprostu widok kobiety w krotkiej sukience w sexi rajstopach odrazu pobudza moja wyobraznie i fantazjuje strasznie podniecaja mnie rajstopki u sexownych kobiet z checia bym wgryzl sie w takie krocze wachajac cipke przez rajstopki czujac ten boski zapach ktory sprawia ze moj penis odrazu twardnieje, och...

Gość gość
mnie rajstopki wogóle nie kręca

Gość gość
a mnie kręcą pończochy:)

Gość gość
A mnie stylonowe fartuszki damskie

Jasne, ze maja wplyw na jeszcze wiekszą adoracje tymbardziej jesli zwraca wlasnie uwage na nogi. Zarowno ponczochy jak i rajstopy. To samo mozna przeciez powiedziec o butach. To nie jest wcale zaden nimfomanizm. Inni wola jedno inni drugie, a inni w ogole nie wiedza czego chcą. ;) W kazdym razie, jesli o mnie chodzi, i o innych mezczyzn bo sledze tematy z tym zwiazazne, to tak maja wplyw. Nie mowie tutaj oczywiscie o takich co sa napaleni malolaci, ktorzy nawet do konca nie potrafia sprecyzowac o co im naprawde chodzi;)

Mnie osobiscie nakrecają, sprawiaja, że napewno zwróce na to uwagę;) Jesli dla kogos nogi/stopy/szpilki sa istotne, maja taki fetysz to wiekszosc osob albo ich czesc napewno rajstopy podniecaja. W ogole nie ma to nic wspolnego z nimfomanizmem jak wyzej napisane :) Pytanie tylko, czy Ty lubisz byc je nosic; ) ?Jesli tak to to Twoj dodatkowy atut ;) Napewno jesli sie ogladaja mozesz wiedziec, ze sprawia im to przyjemnosc ;) pozdrawiam!

Gość gość
Podnieca mnie cycata kobieta w stylonowym fartuszku opiętym na biuście

Gość E_wa
Dlatego nosze pończoszki. Uwielbiam czuje sie wtedy mega kobieco. Nie raz widziałam jakie wrażenie robią na panach zwłaszcza gdy przypadkiem odsloni sie kawałek koronki. Ten męski uśmieszek....bezcenne.

Gość gość
Rajstopy to esencja kobiecosci po calym dniu noszenia przesiakniete sa kobiecymi aromatami, ten zapach noszonych rajstop i widok w nich kobiety sprawia ze u mnie od razu twardnieje, Juz jak to napisalem i o tym pomyslalem zaraz mi sie podniosl he he

Gość gość
Dla mnie kuzynka zakłada czarne rajstopy odslaniajace nogi,ma piękne długie i zgrabne nogi.Uwielbiam ja zakłada kabaretki,jak ma je na nogach to mi staje a ona mi wali.