Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic zeby on pisał?

Polecane posty

Gość gość

Jest jeden facet znamy się długo i nawet jesteśmy umówieni teoretycznie. On bardzo mało pisze tzn pierwsze dwa tygodnie to pisał głownie on i ta rozmowa szła jakoś naturalnie a później się nie odzywał z 3 dni to sama napisałam no i teraz znów cisza a nie chce wyjść na taka co ciągle pisze no a do naszego spotkania zostały 2 tygodnie. Czy to normalne ze chłopacy tak mało piszą? i czy ja powinnam to robić częściej? nie wiem boje się ze nie będziemy mieli po czasie o czym pisać bo nie ukrywam że lepiej nam się rozmawia na żywo. Czy czekać do bliskiego terminu spotkania..pomocy..ja strasznie panikuję, kiedy ktoś długo się nie odzywa. Mam 24 lata i coś takiego zdarza mi się pierwszy raz :(

Gość gość
To napisz pierwsza. Ba-dum-tss

Gość gość
dziś - ja też poznałam faceta przez internet ale piszemy codziennie i bardzo często rozmawiamy. Też "krępowałam się" na początku tej znajomośc***isać pierwsza ale jakoś tak naturalnie wyszło, że umówiliśmy się, że jak któreś z nas ma potrzebę to może pisać do drugiego KIEDY CHCE. Ja na Twoim miejscu napisałabym do niego tak nieobowiązująco np. o tym jak Ci minął dzień o pogodzie i perspektywie spotkania z nim (bo podobno macie się spotkać) i caekała na spotkanie z nim ( a w międzyczasie na to czy odpisze ). Faceci nie zawsze są wylewni i lubią pisać. Wszystko okaże się jak się spotkacie. Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Gość gość
ale ja go znam normalnie w zyciu a nie przez internet jak ty ale nie chce byc nachalna

Gość gość
dziś - no to rzeczywiście słabo coś idzie jeśli znacie sie w realu a on nie za bardzo trzyma kontakt. Nie umiem powiedzieć, ale i tak ponownie życzę powodzenia i pozdrawiam. Napisz tu czy spotkanie się udało.