Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prosty i genialny sposób na muzułmanów

Polecane posty

Gość gość
Nie ma odpowiedzi na gwałty i obrzezanie kobiet

Gość gość
a ty co wylewasz zale? zyj wśród swoich i się odwal od Polakow ,nudzilo ci się u siebie? wrazen szukasz?to dostaniesz wrazen

Gość gość
Gwałty na zwierzętach, dzieciach, okaleczanie kobiet

Gość gość
aa bo ty nie wiesz z kim wojna będzie ,katolicyzm to katolicyzm ,ale serce broniące wolności to co innego

Gość gość
"Nie ma odpowiedzi na gwałty i obrzezanie kobiet " x jak jest tak źle to czemu kobiety w ogóle wiążą się z muzułmanami (coraz częściej)? :)

Gość gość
Hej muslimie! Zgwałce Twoją matkę!

Gość gość
"aa bo ty nie wiesz z kim wojna będzie ,katolicyzm to katolicyzm ,ale serce broniące wolności to co innego " x rozumiem że w tych bojach zaprawiacie się szukając pikaczu?

Gość gość
to jakies odpady suuuk,POlSKA dla Polakow

Gość gość
:D katolicy na muzułmanów ruszą dopiero gdy pokemon go wyznaczy im miejsce łapania pokemonów w dzielnicy muzułmańskiej :classic_cool:

Gość gość
"ale serce broniące wolności to co innego" x broń wolności do łapania pikaczu i rozkraczania kobiet przed patologią :D x Wielka Polska muzułmańska!!!

Gość gość
Bo są głupie, poza tym nie wszyscy w są radykalni ale to kwestia czasu, albo wystarczy że wyjadą z nimi do jakiś Emigrantów czy innych Arabii. Ja akurat brzydzę się ciapakami, są różne kobiety, niektóre lubią być popychadłem inne nie tak jak ja

Gość gość
Dużo zależy od tego jaki kontakt z ojcem miała kobieta, jeżeli był zły to często powiela ten schemat w swojej rodzinie z ciapakiem, innego życia nie zna

Gość gość
"Dużo zależy od tego jaki kontakt z ojcem miała kobieta, jeżeli był zły to często powiela ten schemat w swojej rodzinie z ciapakiem, innego życia nie zna " x przestań bo lewicowe teorie umrą i tak, lepiej wywietrz je z głowy. kobieta chce agresywnego samca. i w naturze to samo się reguluje, agresywniejszy i silniejsz zabija słabszego. a złe jest samotne wychowywanie (bo patol odchodzi) i przyzwolenie na to, złe jest dokarmianie potomstwa tych co ojców co odchodzą, bo powinno się dbać o swoje, a państwo zabiera normalnych by dokarmiać te dziec***atusów.

Gość gość
To nie są teorie a potwierdzone fakty. Jakiego kobieta chce mężczyzny zależy od tego jakie ma upodobania. Tak samo nie wszyscy mężczyźni chcą uległej ;)

Gość gość
Islam narzuca jeden schemat, a przecież ludzie są różni. Żadna religia nie będzie godzić w moją suwerenność.

Gość gość
" Tak samo nie wszyscy mężczyźni chcą uległej oczko.gif " x zdecydowana mniejszość nie chce uległej

Gość gość
mężczyźni nie szanują uległych kobiet, potwierdzone info

Gość gość
"Islam narzuca jeden schemat, a przecież ludzie są różni. "] x prawo musi być równe dla wszystkich. x ludzie muszą dążyć do polepszania siebie, mężczyźni być męscy, kobiety kobiece

Gość gość
"mężczyźni nie szanują uległych kobiet, potwierdzone info" x to kobiety nie szanują uległych, nie chcą z nimi być, a jeśli już się zdecydują, to potem dążą do rozwodu, bo nie mogą tego znieść

Gość gość
Nie ma sensu dyskutować z fanatykiem muzułmańskim

Gość gość
A to psikus! Ja mam uległego mężczyznę i pasuje mi taki układ :) lubię mieć faceta pantofla, a jego to podnieca

Gość gość
Ty nie masz dyskutować tylko się nauczyć, a jak nie to czeka cię los głupich ludzi, którzy zginą

Gość gość
Kobieta musi lubić dominować, nie każdej to pasuje. Ile jest ludzi tyle osobowości ;)

Gość gość
nie pisz mi o swojej sytuacji życiowej albo zaburzeniach seksualnych, bo mnie to nie interesuje, jesteś tylko przykładem mniejszości / odwrócenia ról

Gość gość
Oj facet, jesteś tylko żałosnym pajacem. Nawet jest mi ciebie trochę żal.

Gość gość
Zaburzeniach? Bo lubię być na górze? Tzn na jeździca? :D w takim razie sporo moich koleżanek ma zaburzenia, wiele kobiet ma fantazje o swojej dominacji, tylko się wstydzą :(

Gość gość
hahahha dobry temat

Gość gość
up