Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

promowanie na siłę przeciętnych z urody celebrytek i nazywanie ich pięknymi

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Aaa, już widzę, że Ci gul chodzi za to co gada. Ja mam w d***e co gada, nie śledze tego - za to widze jak jest. A porównanie mam bo co roku spędzam dobre kilka tygodni nad polskim morzem. I większość kobiet ma średnie figury. Tylko na kafeterii każda jest piękna, zgrabna i ponad przeciętna :D Szczupła osoba, ćwicząca z niskim % tłuszczu w organizmie nie będzie wyglądała jak niunie z instagrama po fotoszopie. Ale jak już ktoś pisał - gusta są różne. Ja tam wole kołka, niż grubasa bo w talii wśród wałków nie ma dla mnie żadnego uroku.

Gość gość
Najlepsze było określenie córki Czarka Pazury, że ładna...

Gość gość
ja też widzę jak jest idiotko i patrząc na figurę lewej widzę chłopa a nie kobiecą figurę i naprawdę większość kobiet nie ma jej czego zazdrościć, bo lepsza trochę grubsza ale przynajmniej proporcjonalna, a nie taki prosty kołek, że się zastanawiasz czy to chlop czy baba. Mimo gimnastyki, diety, Lewa ma fatalna figurę i taka jest prawda!!!! I ona ma po prostu dziwny układ kości bioder, jak u faceta!! żadne diety i ćwiczenia tego nie zmienią!!! 90% kobiet ma lepszą figurę od niej i taka jest prawda, bo 90% kobiet posiada talię!!!!

Gość gość
17:34 widziałam zdjęcia Lewandowskiej z plaży i wcale nie uważam że ma słabą figurę. Co z tego że ja np. mam naprawdę zadowalające i sexy wcięcie w talii, spory biust, skoro nie mam płaskiego brzucha i mam grubszy tyłek. Uważam, że facetom bardziej by się podobała ona jakby koło mnie stanęła w bikini. Ja żrę słodycze i mimo rozmiaru S nie mam tak ładnej skóry.

Gość gość
"ja też widzę jak jest idiotko" Maż tak do Ciebie mówi, że dla Ciebie wyzwiska są normalne? Widać, że gul Ci chodzi i tyle. Z mojej strony EOT bo jednak oczekuję od dorosłej kobiety MINIMALNEGO poziomu, jak chcesz to się zachowuj tak w domu, forum to jednak sfera publiczna 🖐️

Gość gość
Anja Rubik jest obrzydliwa. Fuj

Gość gość
Anja Rubik jest obrzydliwa. Fuj x x x Widziałam ją na żywo (jak i wiele znanych ludzi, całkiem przypadkiem) i figurę ma ładną, no cóż w końcu wieszak, super się ubiera ale piękna nie jest :) Widziałam Kore Jackowską, Chylińską - obie okropne babochłopy. Ta cała Margaret, ta co śpiewa znane hity i robią z niej mega gwiazde, ma twarz jak jakiś robot, sztuczna, tona makijażu, wystylizowana okropnie. Kojarzycie Małgorzate Soche, serialowa Violetta z serialu Brzydula, w serialu wyglądala super, na żywo jakby spuchnięte oczy, była bez makijazu, poznałam ja po charakterystycznych brwiach. Podobnie mowią o Kozuchowskiej (ma swoje 5 minut, wszedzie kozuchowska i kozuchowska), na zywo wcale młodo nie wygląda, kobieca nie jest, a w kolorowych pisemkach stawiają nam ją za wzór dojrzałej kobiety :D mozna tak pisac i pisac. Całe te media, szoł biznes to jedno wielkie szambo, pociotki i kuzynki, rączka rączke myje zupełnie jak w polityce :O Czy wiecie, że Cezary Żak to prywatnie brat cioteczny Tadeusza Drozdy który prowadzil taki program na TVP1 ''Śmiechu warte'' ?

Gość gość
17:21 corka pazury to nic:-) Piszukaj fotek corki Bogusia Lindy i Lidii Popiel,zwlaszcza jednego,gdzie ma wlosy w koczkek i umalowane kristoczerwona szminka usta :-) Ona rowniez zostala uznana za "ladna" :-)

Gość gość
córka bogusława lindy rozp*********a mnie, w tym koczku wygląda jak ofiara operacji plastycznych

Gość gość
no Lindy córka to mega pasztet....o niej pewnie też napisali, że piękna. widzuałam w każdym razie artykuł że "wyładniała" :D

Gość gość
Wygląda jak damska wersja Rona Perlmana :D

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=corki+Bogusia+Lindy+i+Lidii+Popiel&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjtmt6Vuv3NAhXGWCwKHYYYAFoQ_AUICCgB&biw=1360&bih=667#imgrc=dA4alEwjLzAMiM%3A O ten koczek Ci chodzi? :D

Gość gość
Córka Pazury robi sobie krzywdę tą wielką grzywką, nie jest taka zła, dałoby się ogarnąć. Córka Lindy tak wykrzywia nogi na każdym zdjęciu, że i 100 operacji plastycznych jej nie pomoże, jeśli nie nauczy się stać kobieco. Anna mucha akurat mi się podoba nie wiem dlaczego, niby zwyczajna a jednak ma coś w sobie. Pamiętajcie, że każdy ma inny gust. Dla autorki Mila Kunis nie jest nadzwyczajna, a dla mnie jest pięknością. Ja bardzo lubię niesztampowe twarze. Australijska modelka, pół-aborygenka Sam Harris https://www.instagram.com/sam_harris/ dla większości jest paskudnym gremlinem, a ja tymczasem nie mogłam oderwać od niej wzroku gdy trafiłam na jej instagram. Za to nie podoba mi się klasyczna Scarlett Johansson i nie rozumiem kompletnie zachwytów nad jej urodą, a odkąd usłyszałam, jak ktoś porównał ją do Miss Piggy to nie mogę już tego porównania wyrzucić z głowy :P

Gość gość
Piękno rzecz gustu, akurat Lewandowska uważam ze jest super laska, figurę ma rewelacja, a te kobiety co piszą ze są takie sexy bo maja wcięcie to zobaczymy za 10-15 lat czy tez będą takie zadowolone ze swojej figury, bo lewa będzie miała dalej super ciało a wy super wałki.

Gość gość
Kwesta gustu. Dla mnie celia jest okropna, ale mucha to piekna kobieta wg mnie. Nie da rady zeby sie kazdemu podobalo to samo. Pozdro