Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće dwa

Polecane posty

Gość gość
a co tam u ciebie kotku jak ci dzionek minął buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
sraczka mnie dopadła praktycznie cały dzień na klope buziaczki kochanie

Gość gość
dziś to ja słonko walczyłem zanim goguty piać zaczeły. Jak napisałem rano do ciebie to bylem w miejscowości gdzie pani z pieskiem domek ma. Czy może miała. I tak walczyłem aż się ściemniać zaczeło. No a jutro ciąg dalszy. Przez to wszystko to tak mi się dni pomieszały że kiedy niedzielę przegapię. No ale idyie zima to muszę zapasów nazbierać bo zimą to więcej będę obchodził dzień dziecka niż na chlebek zaraliał. Wiesz po sobie słonko jak jest. U mnie to prawie tak jak i u ciebie. Latem nienazbierasz to i zimą tymbardziej. Buziaczki.

Gość gość
no pora na mnie bo oko leci a rano zrywka. Miłej i spokojnej nocki życzę słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
kotek no nie stety ja mam z mamcią teraz dzień dziecka dzisiaj przespaliśmy pół dnia a teraz mamcia na laptopie ogląda olx a ja zmykam spać dobranoc kotku buziaczki

Gość gość
a co to nie poszedł wpis rano ? Kotek pewnie na obrotach i w trasce a ja mam z mamcią kolejny dzień dziecka kotek wczoraj byłeś tam gdzie pani z pieskiem ma domek ja znią już 2 lata nie utrzymuję kontaktu i naprawdę jest mi z tym dobrze nie tęsknie za nią buziaczki na dzień dobry

Gość gość
rano pisałam, że kupa nie poszła Kotek buziaczki

Gość gość
i jak tam koku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
hej kotku miłego dnia życzę i śle buziaczki

Gość gość
haha kotek ??? Kotek ma wyjebane na słonko padają deszcze słonko mu nie potrzebne kotek zdobył nową zdobycz myszkie z którą się zabawia a ty słonko jesteś mu nie potrzebna jesteś już starym przeżytkiem obetrzyj łzy i upoluj sobie nowego kotka !

Gość gość
co tam kotku u ciebie ? Czyżby zabrali ci okienko na świat ? Miłego wieczorku buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
buziaczki słonko na dobry koniec dnia. Ten tydzień to wyjątkowo na obrotach. Jutro jak narazie trochę luziku tak sobie myślę że ta pogoda to u ciebie niebardzo. Mamcia ma powody do wkurzania się na to. Jak tak jestem w terenie to widzę że dużo tego na zmarnowanie poszło. Buziaczki słonko.

Gość gość
no i znowu wpisy idą z opuźnieniem. Tak jak by kontrowali i zastanawiali się który wpis puścić. Buziaczki słonko

Gość gość
no i znowu wpisy idą z opuźnieniem. Tak jak by kontrowali i zastanawiali się który wpis puścić. Buziaczki słonko

Gość gość

Gość gość
no widzę że czasem puszczą więcej niż trzeba.

Gość gość
spadam słonko bo oko mi leci. Miłej i spokojnej nocki życzę. Takiej samej jak i sobie. Do jutra słonko. Rano tu będę.

Gość gość
no kotuś mamcia zła ale wiesz że ma ku tegpo powody ale prawdo podobnie idą upały no rychło wczas ale kepszy rydz jak nic kotuś ja też zmykam bo dosłownie padam miłych snów niech ci się przyśni to czego pragniesz buziaczki kochanie na dobranoc

Gość gość
witaj kotku no jak tam ci się dzionek zapowiada ? Buziaczki na dzień dobry

Gość gość
buziaczki słonko na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę

Gość gość
jak tam kotek kupa rzadka ? buziaczki

Gość gość
czasem tak bywa słonko że dzień dziecka się zmienia w dzień tyrania. No i dziś taka niespodzianka. Wiesz słonko jak to jest bo i mamcia takie coś miewa. Mam nadzieję że w taki dzień mamcia też się nie nudziła. O tej porze to napewno śpisz już więc życzę ci spokojnej nocki i miłych snów. Do jutra słonko. Buziaczki

Gość gość
buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
a co to mój wpis wczorajszy nie poszedł ? ? ? Kotuś sorki że dopiero teraz zaglądam ale jak przyszłam rano z pracy to dostałam tel musiałam wziąść szybko kąpiel i pojechałam tam gdzie byliśmy razem na Andrzejkach i zabrać mojego gościa bo u nich w rodzinie stała się tragiedia i pojechali tam a ja no wiesz dla gościa specjalny obiadzik i tak zeszło buziaczki kotku za wczoraj i dzisiaj takie podwójne

Gość gość
no jak tam kotku minął dzionek ? Piwnicy ci nie zalało ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
kotuś zmykam spać dosłownie padam dobranoc kotku buziaczki gorące

Gość gość
buziaczki na dobry początek dnia. Choć patrząc na pogodę to mamcia zbyt zadowolona pewnie niejest

Gość gość
witaj kotku masz racje mamcia zła lepiej do niej nie podchodzić siedzi pije kawkę i duma a jak tam u ciebie pewnie ty masz nawał pracy ? Buziaczki na dzień dobry

Gość gość
ja to słonko mam nawał i to warsztatem i to w warsztacie, ale też i ze sobą. Jak wszedłem do domu to odrazu padłem. Teraz trochę oko podniosłem ale czuję że padnę znowu. Buziaczki słonko

Gość gość
witaj kotku sorki że wczoraj tu nie zajrzałam ale miałam gości i późno odjechali dzisiaj mam mieć swojego gościa i to będę znim sama a miałam śliwki robić w słoiki nie wiem czy dam radę mamcia jak usłyszała że idzie pogoda to odrazu nabrała chęci do życia miłego dnia kochanie i buziaczkina dzień dobry