Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće dwa

Polecane posty

Gość gość
witaj kotku właśnie jestem w drodzę do twojej miejscowości no masz rację kotku za wesoły to ten dzień nie będzie miłego dzionka kotku buziaczki

Gość gość
no jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
tak sobie myślałem w ciągu dnia co tam z tobą. Dzień miałaś jakiś taki niebardzo miły więc zabardzo niechciałem się odzywać. Myślę że po tym dniu musisz odpocząć więc jeślię nieodezwiesz to będzie to zupełnie zrozumiałe. Buziaczki gorące słonko.

Gość gość
kotuś byłam pierwszy raz na takim pogrzebie gdzie ojciec kłdał się na trumnę i płakał w głos jezuuu nie życzę tego nikomu buziaczki kotku

Gość gość
kotek zmykam spać jestem padnięta buziaczki na dobranoc

Gość gość
witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
no jak tam dzionek? Ja już po obiedzie. Buziaczki słonko

Gość gość
kotuś sorki ale dzisiaj nie mogę tu wejść bo nie mam czasu jutro mam mieć pracowników i muszę ciasta popiec do kawy jutro będę od 10ej do 13ej sama więc jak byś chciał zagadać to napisz mi eska buziaczki kotku na dobraoc i przepraszam

Gość gość
ja bardzo rozumiem to i wiemy że zaglądamy tu kiedy możemy. Ja dziś jestem z szefową na wypadzie. Wiesz jakim. Pogoda fajna. Buziaczki ślę na dobry koniec dnia.

Gość gość
witaj kotku dopiero mogę usiąść nie dawno odjechali moi pracownicy zbieraliśmy mój towar jeszcze jutro i koniec mamcię zmogło po całym dniu pracy a ja się wykąpałam i wlałam sobie lampkę winka zaraz idę spać jestem padnięta a jak tam kotku u ciebie jak tam twoje wczasy z szefową buziaczki na dobranoc

Gość gość
puk puk wstajemy szkoda dnia buziaczki na dzień dobry kotku

Gość gość
buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
buziaczki słonko na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę. Wczoraj miałem gości i trochę się wieczór wydłużył

Gość gość
witaj kotku mam 60 ton mojego towaru jejku kiedy ja się z tym uporam buziaczki na dzień dobry

Gość gość
słonko wiesz dlaczego tu tak często nie zaglądam ????? Po prostu chce zapomnieć o tobie znajdz sobie kogo innego !!! Nie będę cię okłamywał zakochałem się w szefowej a jak zapewno znasz te powiedzenie serce nie sługa no cóż stało się żegnaj nie pisz nie dzwoń tak będzie lepiej wiem że cię rane wybacz i żegnaj

Gość gość
hej gościu z 11.10 nie podawaj się za kogoś kim nie jesteś . No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
witaj miłego słonecznego dnia życzę i buziaczki śle na dzień dobry

Gość gość
buziaczki słonko na doąry wieczór. Jak tam dzionek? 60 ton? Czy ja dobrze czytam? Masz rację co do tego gościa. To trol.

Gość gość
witaj kotku tak dobrze czytasz 60 ton jak na to patrze to oczo pląsów dostaje jak tam kotku minął ci dzionek ? Buziaczki

Gość gość
u mnie słonko to dzień jak codzień. Jak codzień latem. Sama wiesz jak to jest. Nam też tela zawracały gitarę, pamiętasz? Tak się zastanawiam co zrobisz z tym towarem. Na placki dla mamci to trochę dużo na zimę.

Gość gość
haha kotku ja mam zbyt mam klijenta co raz w tyg odbiera 600 kilogramów więc spoko . A mamci powiedziałam o jej koleżance mamcia domyślała się ale nie była pewna

Gość gość
kotek zmykam spać bo na ciebie się już dzisiaj nie doczekam dobranoc i buziaki

Gość gość
też tak myślałem że mamcia się sama wkońcu domyśli. Myślę że i bez tego wspólnika da sobie radę. Już ci kiedyś mówiłem. Wolałbym z twoją mamcią zgubić niż z innym znaleźć. Tymczasem też już zmykam bo rano do boju, dobrej i spokojnej nocki życzę. No i buziaczki ślę.

Gość gość
buziaczki kotku na dzień dobry miłego dnia życzę

Gość gość
sorki słonko za rano, ale często tak jest że wszystko w locie się robi i poprostu niema jak tu zajrzeć. Co do mamci to myślę że rozegra to po swojemu. Buziaczki słonko na dobry koniec dnia.

Gość gość
witaj kotku co do mamci to zerwała wszelkie znajomości z kumpelą i dobrze w końcu spokój kotku ja wiem że rano nie zawsze możesz tu zajrzeć ja to rozumię znamy się nie od dzisiaj kotku wiemy co i kotuś przenoszę swój nr tel do innej sieći zostaje przytym samym numerze ze względu na ciebie buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
słonko. Jeśli zmienisz nawet numer to tylko dasz mi znać i ja go sobie utrwalę. buziaczki słonko. Jak tam dzionek?

Gość gość
kotuś mój nr już znasz więc tylko go przeniose do innej sieci gdzie rozmowy i esy są nie limitowane a i internet darmowy dzisiaj kotku to się szczerze napracowałam aż mnie plecy bolą

Gość gość
ja się wcale nie dziwię że się napracowałaś. W tym zawodzie nieraz tak bywa. Ale z innej strony lepiej jak o tej porze roku plecy bolą niż na wiosnę i na darmo