Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

największe rozczarowanie

Polecane posty

Gość gość

jakie było wasze największe rozczarowanie/zawód na kimś bliskim? mnie moja "najlepsza przyjaciółka" kopnęła w dupę, kiedy potrzebowałam pomocy. z czasem zrozumiałam, że to była "przyjaciółka pod warunkiem". na zasadzie: "będę twoją przyjaciółką pod warunkiem, że jesteś ode mnie gorsza (brzydsza/biedniejsza/gorzej wykształcona" - cokolwiek. bo z gorszymi łatwiej się kumpluje - to takie fajne tło i kontrast. pojechała do uk, zapachniały jej funty i we łbie się poprzewracało. złapała na dziecko bogatego anglika i wyżej sra, niż jej dupa sta. a że z biednej rodziny pochodziła, to teraz kreuje się na nie wiadomo kogo (w myśl porzekadła: z im większego szamba pochodzisz, tym na większego pana się kreujesz).w pewnym momencie potrzebowałam pieniędzy i zapytałam jej, czy mogłabym pochytać jakąś pracętam u niej w uk (to było parę lat temu - wówczas mówiła mi że tam łatwo o pracę, ycie o wiele łatwiejsze itp. zachwalała wszystko). i jak była reakcja? ciiisza - jak kamień w wodę. gdy zaczęłam sie dobijać , dzwonić. to wrescie odpisała, błagając bym nie przyjeżdzała bo "pracy nie ma". miesiąc później mój brat się rozwiódł i do nich pojechał (ona mieszkała u swego brata - który ją tam przygarnął z polski, bo chciała) - pracę znalazł od razu! okazało się, że w tym czasie kręciła z jednym bogatym anglikiem i zaszła z nim w ciążę - ale nie wiem czy to coś ma do rzeczy?nie chcę jej znać, nigdy jej tego nie wybaczę. nie chcę mieć z nią nic wspólnego (to jest moja kuzynka i była "najlepsza przyjaciółka". opiszcie wasze doświadczenia

Gość gość
ok,przyjaznie się tylko z facetami,i wszystko jasne

Gość gość
ja pracuje w biurze z 6 kobietami, wszystkie maja kontakt ale nie uwierzylibyście jak sobie d**e obrabiaja gdy jedna wychodzi, wtedy jest tą najgorszą pozniej ona wraca a wychodzi inna i jadą po tejco wyszła. Kobiety są takie fałszywe... przez to ze pracuje z kobietami mam o was zmienione zdanie

Gość gość
7:23 U mnie było to samo ale i faceci gadali razem z babami na innych. Było ich dwóch a bab z 10 :P

Gość gość
Baby są okropne, zazdrosne, manipulantki. Odkąd zaczęłam pracować z facetem, moje życie uległo gruntownej zmianie i odmianie. Pozdrawiam mojego kolegę.

Gość gość
pewna laska zrobila mi nadzieje. po okolo 2 miesiacach czekania na nia az przyjedzie ze studiow na swieta zobaczylem ja wieczorem jak przyjechala z jakims chlopakiem. Tak mnie to zabolalo ze nad ranem z zalu i rozczarowania obudzilo mnie klucie w klatce piersiowej

Gość gość
Kobieta z którą byłem rok i planowałem przyszłość, ukrywała przede mną że ma męża który pracuje za granicą i tylko czasem przyjeżdża do PL. Dowiedziałem się od osób trzecich.

Gość gość
ale szmatka