Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMI 95

Spotkanie z byłym

Polecane posty

Ostatnio znajomi zaprosili mnie na imprezę . Usilnie namawiali mnie ,a jak się okazało był na niej mój były partner. Od pół roku nie widzieliśmy się bo zostawił mnie dla dziewczyny z którą teraz się spotyka. Impreza przeniosła się do jego domu gdzie wspólnie gotowaliśmy i trochę przestała istnieć między nami ta bariera strachu i tego jak człowiek powinien się zachować. Nocowałam w jego domu, śpiąc w pokoju z kolegą który niestety ale zaczął mnie dotykać i wyszłam spać do kuchni, Mój były jednak zaproponował bym położyła się z nim i pare razy przytulił mnie i zmnierzwił po włosach. Nie wiem co ma o tym myślec nie chciał mieć ze mną kontaktu a teraz nie przeszkadzało mu że byłam w jego domu, przez czas rozstania ułożyłam sobie trochę życie i poznałam kogoś ,komu chce dać szansę ale boję się ze przez tą sytuację wszystko we mnie i w nim odżyje.

Gość gość
Powinien cie jeszcze przelecieć i zrobic bachora

Gość gość
to jest nowy nick srysi tej szmaty zajepanej!

Gość gość
autorko jesteś prymitywną debilką i nie da się tych bredni czytać

Gość gość
Ma juz kogos i poszla do luzka z bylym.Stuknieta .Z taka trzeba byc zdaleka i uzywac trzy erosy na jedny fiucie zeby nie wpaść bo urobi na bachora.Luzna była zawsze a wiec ma kilku i z jazdym jakies konszachty.