Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile 32 letnia niezamężna kobieta mogła mieć partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość gość
15-25 Ja w wieku 28 lat miałam 23 partnerów.Potem wyszłam zamąż i uwaga-za prawiczka.

Gość gość
15-25 Ja w wieku 28 lat miałam 23 partnerów za sobą.Potem wyszłam zamąż i uwaga-za prawiczka.

Gość gość
Mądry człowiek potrafi przefiltrować doświadczenia i patrzeć na każdego świeżym, nic niewiedzącym spojrzeniem. x Człowiek o którym piszesz to nie mądry, tylko ten który z doświadczeń nie wyciągnął żadnych wniosków i dalej pcha łapę w ogień wierząc się nie nie sparzy.

Gość Janinajanuszowa
18:54 mylisz się. To o czym piszesz to nie mądrość tylko zgorzkniałość, granie w "och jaki to jestem doświadczony przez życie, teraz już sobie nie dam w kaszę dmuchać, taki ze mnie twardy realista". Bleh bleh

Gość gość
mam 32 za mną ponad 1300 seksualnych przygód z mężczyznami bo uwielbiam seks w każdej postaci

Gość gość
P**********i męscy szowiniści. Chodzą po burdelach a potem oczekują dziewicy. Ja wyszłam za mąż mając 26 lat , ale wcześniej używałam życia z pełną świadomością .Nie spotkałam faceta , który by mnie oczarował , same mięczaki i zadufane dupki .Ale do seksu byli dobrzy.Jeden raz czy jedna noc i won. Wiele było tych jednorazowych spinaczy , bo po prostu lubię bzykanie . Jak poznałam mężczyznę , którego musiałam zdobywać , naprawdę ciężko pracować aby mnie zauważył a potem zwrócił na mnie uwagę , dostrzegł we mnie kobietę , równorzędną partnerkę , kompana a w końcu przyjaciółkę , to cenię go nad życie.Zostawiłam poprzednie życie i dopiero po roku chodzenia , przyjaźni i zaufania sobie , zostaliśmy kochankami. W tym roku minęło 10 lat naszego małżeństwa. Jestem wciąż szczęśliwa jak w dniu ślubu. Wspaniały seks prawie codziennie.Syn i córeczka , nasze oczka w głowie. On zna w szczegółach moją przeszłość , tak ja jego , bo też aniołkiem nie był. Zresztą , nie jesteśmy i teraz aniołkami . Lubimy zaszaleć w łóżku, ale tylko we dwoje.Poza tym mamy wiele ciekawych pomysłów , ostatnio od dwóch lat budujemy we dwoje jacht motorowy na jeziora.Prawie gotowy , premiera w sierpniu , w czasie urlopu na Mazurach. Nie ważne kobiety , z iloma się zabawiacie i bzykacie. Ważne jest znalezienie tego jedynego , który będzie w waszych snach , duszy , sercu i na co dzień na zawsze.

Gość gość
18:54 mylisz się. To o czym piszesz to nie mądrość tylko zgorzkniałość, granie w "och jaki to jestem doświadczony przez życie, teraz już sobie nie dam w kaszę dmuchać, taki ze mnie twardy realista". Bleh bleh x Nadintepretujesz ale Twoja broszka. Możesz lecieć do każdego z otwartymi ramionami i językiem na brodzie.

Gość gość
19.48- stary cap Rescator.

Gość gość
Ja Cię nie obrażam, Ty widać nie wiesz co to kultura. Nie zniżę się do Twojego poziomu.