Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WOJNA czy jest realne zagrożenie?

Polecane posty

Gość gość
Wojna jest nieunikniona A jeśli już do niej dojdzie to pierwszy wezmę klamkę i wszystkich rozj/ebie.

Gość gośćśćć
ja się tylko cieszę że mieszkam bardziej na zachodzie, mam nadzieję że te dzikusy ze wschodu tu nie dotrą

Gość gość
No a dieta bezsolna? Są ludzie co niczego nie solą

Gość gość
nie bedzie wojny, wyluzowac

19:42 Antarktyda jest punktem strategicznej rozgrywki na mapie świata z udziałem ponad 20 państw, są żądni obecnej tam ropy, węgla kamiennego, żelaza, miedzi itd...

Gość gość
To się nie ciesz że na zachodzie bo tam się będzie działo! A z drugiej strony na wschodzie. Chińczycy z ruskimi.

Gość gość
Ważna jest też benzyna lub ON do auta, zeby zapewnic sobie jako-taką mobilność. To nie będzie wojna konwencjonalna - nie będzie armii maszerującej przez nasze terytorium. Ja mam ten problem, że mieszkam w południowo-wsch. Polsce. Tu jest przemysł lotniczy. Idę o zakład, że ruscy wycelowali minimum 1 głowice w Rzeszów gdzie jest fabryka silnikow do f-16. Być może na liście celów jest też Krosno gdzie robione są części podwozia do samolotów f-16, f-18 i f-35. Myśle o tym czy uciekać na poludnie - Czechy, Słowacja, czy może na zachód Polski. Kwestia co zostanie po pierwszym ataku, czy drogi będą przejezdne, kwestia promieniowania itp. I czy ja wogóle przeżyję.

Gość gość
Posrało was, nawet jak wojna będzie to nie taka jak II, to były inne czasy, teraz inaczej się walczy.

Gość gość
Ja mieszkam w Wałbrzychu, więc mam nlisko do granicy, mogę jakby co uciekać :o

Gość gość
Podobno Polska ma być dosc oszczedzona. Wybrzeże ma ucierpiec. W przepowiedniach jest wskazówka by wszyscy Polacy wracali na czas do kraju. Tak jakby przewidziano ze emigracja tak liczna będzie...

Gość gośćśćć
ale z Polski to jednak nie radzę uciekać, wszystkie przepowiednie mówią raczej żeby Polacy do Polski wracali bo tylko tu będzie szansa żeby przeżyć. Możecie się śmiać ale ja w to wierzę

Gość gość
19:50 gdzie chcesz uciekać? To będzie wojna globalna! Frontów będzie wiele jednocześnie. Wcale nie będzie wiele różnic się od 2 sama słyszałam jak kilka dni temu mówił o tym pewien generał po ćwiczeniach NATO jak mu zarzucił po co ćwiczą wysadzanie mostów itd.

Gość gość
Nie dajcie sobie wmówić ze wojny nie będzie. Będzie jest zbyt wiele punktów zapalnych na świecie. To może być plan a nie przypadek.

Gość gość
Twierdza Namysłów nigdy się nie podda.

Gość gość
podobna do 2 wojny ale bardziej okrutna i bezwzględna, ludzie są jeszcze bardziej zdemoralizowani, nie maja za grosz szacunku dla życia drugiego człowieka, a jak w to wszystko wmieszają się islamiści którzy ostatnio np ugotowali żywcem kilka osób to lepiej chyba wcale przestać o tym mysleć :o

Gość gość
Fala uchodźców też może być to kontrolowana sprawa.

Gość gość
Żydzi masowo uciekają z Europy.

Gość gośćśćć
gość dziś o właśnie, najlepszy dowód że coś się szykuje.

Gość gość
Powinniśmy trzymać się razem jako naród a tymczasem jesteśmy bardzo podzieleni.

Gość gość
Jak to wszystko raz pi/er/dyknie to będzie wreszcie spokój ale ja wierzę że w Europie nie będzie wojny. Tutaj już było tyle strasznych wojen że wystarczy. Wojna będzie na Bliskim Wschodzie i w Azji.

Gość gość
Jak to wszystko raz pi/er/dyknie to będzie wreszcie spokój ale ja wierzę że w Europie nie będzie wojny. Tutaj już było tyle strasznych wojen że wystarczy. Wojna będzie na Bliskim Wschodzie i w Azji.

Gość gość
gość dziś gdyby tak to miało wyglądać to nie byłoby się czego bać, sekunda i cię nie ma. Tylko że to nie byłaby wojna, wojna jest okrutna

Gość gość
Dzięki za podpowiedź z paliwem. Faktycznie pasuje mieć zapas. Ci co mają małe dzieci to zapas pampersow i mleko odżywki itd.

Gość gość
niech sobie i bedzie ta wojna, nawet w europie, byleby nie dotarla do polski....ja bym chyba predzej zyly sobie podciela niz dala sie zg****ic i zamordowac jakims ciapakom

Gość gość
gość dziś upaińcy gorsi od ciapaków, bo oni cię jeszcze piła na pół przepiłują :o

Gość gość
takie tam gadanie ze bomby spuszcza. Po co komu skazony teren? Kraj zdobywa sie ludzmi a nie bombami atomowymi...proponuje juz teraz zapisac sie na strzelnice i uzyskac zezwolenie na bron. Zawsze mozna chociaz przez pewien czas czuc sie bezpieczniej, a wrazie godziny W strzelic sobie w leb