Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Nie ma dziewictwa dla meza? To nie ma meza, ani slubu!

Polecane posty

Gość gość
Największymi wrogami kobiet są impotenci i pedały.

Gość gość
Pewnie ze nie ma slubu, bo ciebie żadna kobieta nie chce, ty kooopo gooowna! Dlatego nigdy nie będziesz miał slubu, ani zony, ani dzieci i zdechniesz narzekając na kobiety w necie.

Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje? Co do wagonów w Iraku ciężarówkami zwozi się sunnitów i strzela im w łeb. Wiesz jak mnie to raduje?

Gość gość
Pewnie ze nie ma slubu, bo ciebie żadna kobieta nie chce, ty kooopo gooowna! Dlatego nigdy nie będziesz miał slubu, ani zony, ani dzieci i zdechniesz narzekając na kobiety w necie. To było do michała = małego farfocla.

Gość gość
gość dziś Ciebie kopnie facet jak zaczniesz się seksić przed ślubem. Kobieta która nie uprawia seksu aż do ślubu jako jedyna się szanuje i nie traktuje siebie jak przedmiot. Nie wstydzi się dziewictwa i jest dumna z tego :)

Gość gość
gość dziś bo to jest błona dziewicza pokazana na avatarze domyśl się :D

gość dziś Nawet nie wiesz w jak strasznym jesteś błędzie. Ludzie o pokiereszowanej moralności jak na przykład Adolf Hitler czy Józef Stalin mieli kobiety, więc ja- dobry człowiek, dlaczego miałbym niemieć kobiety/żony? Będę miał i ty o tym wiesz. To dlatego ciebie tak skręca.

Gość gość
Miałam juz partnera, kocha mnie i wariuje na moim punkcie do dzisiaj, mimo, że go porzuciłam dawno temu :p🖐️ Seks tworzy więź, czego ty nigdy nie doświadczysz, chyba że z drugim pedałem takim jak ty.

ość dziś Nick MałyKsiąże nawiązuje do głównego bohatera tej książki, który nie mógł zrozumieć hipokryzji, którą odznacza się wielu ludzi.

Gość gość
gość dziś Nie tworzy więzi tylko psuje związku gdzie jest oparte na seksie. Ty widać nie szanujesz ciała bo uprawiałaś seks przed ślubem i pewnie z każdym w którym byłaś w związku zdziro! Pójdziesz do piekła!

Gość gość
Nie będziesz miał kobiety, bo jesteś mały, pewnie masz małego, nasrane we łbie i jesteś utajonym pederastą!

Gość gość
gość dziś chcesz się k***ić proszę bardzo tylko potem nie rycz, że zostałaś starą panną albo facet cie zdradza związałaś się z nieprawiczkiem/r****czem co ma choroby weneryczne i nie szanuje ciała jak to robią prawiczkowie :)

Gość gość
Dzieci też nigdy nie będziesz miał, zdechniesz z frustracji i nienawiści w totalnej samotności, bezsilnie złorzecząc kobietom, które mają na ciebie TOTALNIE WYSRANE.

słowianin fnw dziś Żal mi ciebie. Ty tak naprawdę w nic już nie wierzysz. Domyślam się jak musisz cierpieć z tego powodu. Zasłaniasz się deizmem, czyli jesteś nieokreślonym człowiekiem. Miotasz się i obrażasz ludzi, którzy wierzą w Boga. Gdyby ci to tak nie przeszkadzało, to byś się nie wściekał. Frustracja to musi być straszna rzecz. Ja na szczęście niemam takich problemów.

Gość gość
gość dziś autor prezentuje normalne wartości cywilizacyjne, nie wiem o co Ci chodzi. albo chcesz mieć męża, albo wietrzyć cipę. zawsze był taki wybór. D

Gość gość
Kurwić to ty się k***isz, na dworcu robisz lachę facetom za parę zet a za nazwanie cie małym księciem łykasz ich spermę.

I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze? I kto tu jest bezużyteczną kupą mięsa jak nie ty MałyKsiąże i twoi wierzący brodacze?

Gość gość
C**a to ty, gnoju michał = farfocel bez jaj.

Moja religia nakazuje mi być dobrym dla ladacznic i bandytów a złym dla takich jak ty. I co teraz? Nie tylko ty masz swoje zasady.

Gość gość
niedziewica która uprawiała seks przed ślubem to największa zdzira puszczalska, używana, obspermiona, osyfiona po partnerze, choroby weneryczne pewnie ma po nieprawiczku fuuu odruchy wymiotne mam na niedziewice :D

Gość gość
Jesteś w całości produktem szamba, tępy, głupi, niedouczony, zarażony HIVem, a jedyne co potrafisz to podniecać się zdjęciem błony dziewiczej. Dno, totalne dno.

Gość gość
gość dziś k***ić czyli uprawiać seks przed ślubem nie szanując własnego ciała

gość dziś Nie zdąży pójść do piekła, bo islamiści zrobią jej piekło za życia, tu na Polskiej ziemi ta puszczalska k***a odda ducha konając w strasznych mękach.

Gość gość
największymi wrogami mężczyzny sa kobiety uprawiające seks przed ślubem i nie szanując własnego ciała traktując siebie jak przedmiot.

słowianin fnw dziś Właśnie tak postępuje Europa. Skutek? Europa umiera zrozum to wreszcie człowieku. Już za późno na cokolwiek. Tylko miecz i krew oczyszczą ten zdegenerowany kontynent.

Gość gość
Osyfiony obspermiony i uzywany to jesteś ty, pedale michał121212.