Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafie uprawiać seksu z kobieta która kocham

Polecane posty

Gość gość

ona mnie nie podnieca, nie podoba mi się fizycznie, mentalnie jest ok, kocham ją. Seks wolę z innymi, tam mam wszystkie smaki od czułości do namiętności i czasami ogień. Byłem u seksuologa i powiedział że to normalne, często tak jest, powiedział żeby moja kobieta to zaakceptowała i pozwalała mi na swawole z innymi kobietami bo jako facet mam swoje potrzeby, ona powinna sobie kupić wibrator. Tak robimy i jesteśmy szczęsliwi 5 lat.

Gość gość
dziwny seksuolog każdy normalny wibrator przepisał by tobie

Gość gość
Dlaczego cb nie podnieca? W takim razie nie ma sensu być razem.

Gość gość
Na co jej taki facet który zaspokaja inne a jej nie. W takim układzie ona powinna też mieć kogoś na boku tak byłoby uczciwie.

Gość gość
Bardzo brzydka jest czy zaniedbana czy otyła?

Gość gość
:D , :D ,:D co za bzdura :D

Gość gość
"ona mnie nie podnieca, nie podoba mi się fizycznie", "kocham ją. Seks wolę z innymi," - jak żyję nie czytałam większej bzdury :D Lol dla autora/ki tego tematu :D

Gość gość
Jak ktoś ma zaburzenia psychiczne to wszystko możliwe. Był tu kiedyś na forum taki miłośnik dzi/w/ek może to ten sam co uwielbia ko/r/wy bo one takie wspaniałe. Albo to choroba psychiczna albo mózg wyprany przez alkohol i narkotyki. Nie wierzę że jakaś kobieta siedzi z takim juz 5 lat.

Gość gość
akurat to co on pisze to jest możliwe bo często faceci nie mogą uprawiać seksu ze swoimi kobietami tylko z kimś na boku, tak sie dzieje jak dla faceta seks jest kojarzony z krzywdą dla kobiety i teraz jest tak że on nie może krzywdzić swojej ukochanej ale majac potrzeby realizuje je z innymi obcymi

Gość gość
Skąd wzięłas ta teorię? No tak gotować może sprzątać może prac może zakupy robić może do tego się nadaje ale do łóżka nie, mylas się już dzisiaj?

Gość gość
krzywdą to jest zdrada i brak seksu!! a co to kobieta nie ma potrzeb? tez ma i tez dla niej seks to przyjemność nie wyobrażam sobie związku bez seksu :O:O