Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela przestań wreszcie uznawać namysłów za dziurę bo dziurą nie

Polecane posty

Gość gość

Nie jest bo napisałem ci dzisiaj dlaczego ,podałem mnóstwo powodów i zrozum to wreszcie i co ty masz z tymi dziurami co to jakaś obsesja pamiętaj że ja o Namysłowie tak długo do będę na kafe pisać o Namysłowie aż do ciebie dotrze że Namysłów ani opole nie są dziurami bo nie są setki razy ci to udowadniałem nawet dzisiaj ale widzę że do ciebie to nie dotarło będę tak długo pisać aż do ciebie dotrze że Namysłów to nie dziura

Gość gość
I ile razy mam ci udowadniać że małe miasto nie musi być dziurą i że się nie porównuje małego miasta do dużego kiedy ty to zrozumiesz ps widać że jestem mądrzejszy od ciebie do ciebie kompletnie nic nie dociera nie potrafisz sie zastanowić nad tym tylko ciągle piszesz "dziura" nawet nie wiesz jak mnie to w*****a nawet nie potrafisz przyznać mi racji bo znam moją okolice miasto namysłów i sąsiednie miejscowości oraz również po Polsce jeżdżę i widzę a ty dalej swoje jesteś niereformowalny zrozum wreszcie że namysłów to nie jest dziura

Gość gość
PS i będę ci tłuc do łba tak długo do momentu jak przestaniesz uznawać namysłów za dziurę bo ci setki razy to udowadniałem a do ciebie dalej nic nie dotarło kompletnie czuje się jakbym walił grochem o ścianę kiedy wreszcie zrozumiesz że namysłów to małe miasto i nie porównuj małego miasta do dużego małe miasto nie musi być dziurą

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Przecież to wiocha zabita dechami i dziura

Gość gość
Ile razy mam ci to udowadniać co nie dociera poczytaj wszystkie komentarze na tym wcześniejszym temacie ile razy mam c***isać i udowadniać co? Kiedy dovciwbie zdziro to dotrze jak mam ci to udowodnić tyle dowodów przedstawiam zamieszczam zdjęcia foty i specjalnie jadę do Namysłowa nagrywać filmiki żeby ci udowodnić że namysłów to nie dziura ani wiocha bo namysłów to jest miasto bo ma prawa miejskie od 1249 roku jest miastem powiatowym a ty dalej swoje żadne argumenty do ciebie nie docierają zrozum to że namysłów nie jest dziurą tępaku ile jeszcze mam ci to udowadniać i zamieszczać filmików i zdjęć i informacji byś zrozumiał że namysłów to nie jest dziurą imbecykrulynk***iszonc***urylu j****y?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Ooooooooo

Gość gość
Up

Gość gość
Zrooooooooooooozum że Namysłów to namysłów to nie dziura ani zadupie bo jest seeeetki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast one plus wszystkie wsie do Namysłowa to dziury to ty jesteś upośledzony bo do ciebie nic nie dociera ile mam ci jeszcze dowodów oraz fotek filmików informacji o Namysłowie przedstawić by dotarło to do twojego pustego łba że namysłów nie jest dziurą

Gość gość
Up

Gość gość
Ja pierdziele jaka to wiocha jest

Gość gość
Nigdy nie słyszałam o tej miejscowości, więc to musi być dziura.

Gość gość
Nikt o niej nie słyszał na wielu mapach jej nie ma

Gość gość
Każdy słyszał to nie wiocha tylko miasto zrozum to mega zdziro że to miasto ile mam ci zdjęć filmików dowodów pokazac co to jest muaaaaaaaaSTO NUE WIES ZROZUM TO

Gość gość
To miasto nie wieś i jak mam cie poważnie traktować skoro mimo dowodów że to miasto i informacji zdjęć TY DALEJ za dziurę uznajesz czyli masz zeeeeeeeeeero racji bo piszesz bzdury bo....

Gość gość
hehehe naczelnik dalej przegrywa życie na kafe

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Częściowe zachm. · 23 °C 18:21 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008)

Gość gość
Ty z wypierdziszowa, nie interesuje nas twoja wioska, skończ zakladać te same tematy.

Gość gość
Toz to totalna wieś jest

Gość gość
megazroozum to miasto

Gość gość
To miasto

Gość gość
To miasto

Gość gość
To miasto

Gość gość
To miasto