Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem patologiczna klamczucha

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem skad mi sie to bierze, klamie w banalnych sprawach, opowiadam co sie stalo to przeinacze niektore znaczenia albo kto zrobil co, jakos tak automatycznie mi to wychodzi... Ludzie czasem chca sobie pogadac ot tak np. w kolejce do lekarza, u fryzjera, to ja lapie sie ze nie powiem co mi slina na jezyk przyniesie tylko klamstwo za klamstwem. Nie mam dnia bez klamstwa :/ dobrze, ze nie klamie w jakichs bardzo waznych sprawach, ale i tak mi z tym dziwnie....

Gość gość
Jak się kłamie w drobnych, to w ważnych tym bardziej.

Gość gość
Pewnie nie miałaś nigdy chłopaka, bo by Cię kopnął w tyłek po miesiącu.

Gość gość
oszkaa nie klam juz tyle mitomanko

Gość gość
niee nie mialam chlopaka bo pewnie nie chcialoby mi sie z nim spotykac, a moja wymowka na to by byly rozne fantastyczne historie, raz z kims sie spotykalam to mu powiedzialam ze mam raka... nie wiem naprawde po co. Innemu mowilam o "wybujalej przeszlosci seksualnej" ze niby mialam 20 chlopakow i robilam to za pieniadze. Przyjaciolce wyznalam ze niby bylam zgwalcona i nawet sie przy tym poplakalam. W pracy kolezance powiedzialam, ze umarl mi brat (chcialam zeby mnie zastapila). Po co mi to to ja nie wiem.

Gość gość
Obrzydliwe, ale teraz wiele osób tak łże i uważa, że to dobrze.

Gość gość
a ja nie uwazam ze to dobrze, ale za daleko w tym zabrnelam :/ co jest ze nawet z osobami, ktore lubie i szanuje musze klamac o wszystkim kreowac jakas rzeczywistosc, po kiego grzyba????

Gość gość
Nic nie musisz (znowu ...kłamiesz...). Robisz co chcesz.

Gość gość
Ile masz lat? Może jeszcze z tego wyrośniesz?

Gość gość
Nie chce, to samo wychodzi. Ogladal ktos moze Fight Club? Facet tam klamal ze ma raka i chodzil na terapie grupowa z innymi chorymi, mimo ze byl zdrowy. Robil to po to, zeby sobie poplakac i poprzytulac sie z ludzmi. Chyba tez tak troche mam.... :d

Gość gość
Bzdety!

Gość gość
Kultowy film.

Gość gość
Pracujesz pewnie w branży handlowej, znając życie? Tam kłamczuchy są bardzo mile widziane.

Gość gość
Tak. Jestem po marketingu.

Gość gość
Ja mam podobny problem, tzn nie mówię takich rzeczy jak ty i nie mam czegoś takiego, że każdego dnia muszę coś na ściemniać, raczej na co dzień jestem szczera, ale kiedyś ze zwykłego wstydu nie przyznałam się do pewnej rzeczy, później oszukałam a teraz to się ciągnie za mną już 3 lata i nie mam odwagi, żeby sprostować sprawę. Na szczęście nie będę mieć całe życie do czynienia z ludźmi, których oszukałam.

Gość gość
Wszystkie baby to kłamczuchy.