Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ameba Uczuciowa

Oddałam teściową do szpitala psychiatrycznego

Polecane posty

Jest tam już 1,5 roku i nie chcę żeby wychodziła. Celowo wprowadzam ją podczas wizyt w zły nastrój bo boje się, że ją wypiszą. Uświadamiam ją, że nie ma dokąd wracać bo ja jej w swoim domu nie chcę, a na dom opieki mnie nie stać. A tak jest darmo i praktycznie. Robi tak jeszcze ktoś tutaj? Czy to złe?

Gość gość
HIM kiedyś sama tam trafisz

Gość gość
Ameba Uczuciowa 2016.07.20 Nie prowokuj,nie mniej jednak z takimi pomysłami jest wiele takich szmat jak ty.Na szczescie nie wszystkie matki mężów chcą miec kontakt z ich żonami.Z takim śmieciem jak ty to tylko na odległośc 5km ,nie jako tesciowa ale nawet znajoma .WYPAD stąd debilko

Gość gość
ostatnio się kłóciła, że jest facetem :D fiksum dyrdum postępuje :D K-ce

Gość gość
Widać że g****o wiesz na temat szpitali psychiatrycznych. Aby umieścić kogoś nawet na "poratowanie zdrowia" przy schizofrenii trzeba mieć szereg papierów po zmianach ustawowych dotyczących zdrowia psychicznego. Łatwiej jest umieścić kogoś chorego psychicznie z długoletnią historią choroby a i tak pobyt trwa od miesiąca do trzech. Potem taki pacjent ma szereg leków do przyjmowania w domu, czego przeważnie nie robią, a po nawrocie znowu rodzina się musi nagimnastykować do umieszczenia pacjenta na nowo w szpitalu. Rzadko kiedy zdarza się, że pacjenci zgłaszają się sami. x Jak zakładasz tak durne prowokacje, to najpierw się zapoznaj z tematem. Brak wiedzy mniej boli niż brak mózgu w twoim przypadku.

Gość gość
Ame:Da uczuciowa:P