Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Co sądzicie o zaszczepianiu dzieciom swojego gustu muzycznego?

Polecane posty

Jestem fanką metalu i znam osoby które słuchają metalu bo nauczyli ich tego rodzice, którzy sami takiej muzyki słuchają :D I czasami nawet jeżdżą z rodzicami na koncerty itp :D Ogólnie z tego co zauważyłam wśród metalowców-rodziców czeste jest muzyczne indoktrynowanie dzieci i robienie z nich małych metalowców :classic_cool: Dla mnie to troche śmieszne, według mnie dziecko powinno samo wykształcić swoje preferencje :D Zresztą to może mieć odwrotny skutek od zamierzonego, w okresie dojrzewania w ramach nastoletniego buntu odrzuci ukochany gatunek muzyczny rodziców i będzie słuchało czegoś zupełnie innego i wtedy kilkunastoletni trud rodziców pójdzie na marne :D

Gość gość
ja słucham rocka i lżejszego metalu ,od małego mój ,16 letni obecnie syn jezdził ze mna na koncerty ,narazie gust mu sie nie zmienil, ave satan że nie slucha tej pop disco papki z eska tv :D Obecnie gra na kompie i ma na fulla rozpuszczony Sabaton ,miłe dla ucha,oboje jestesmy zadowoleni:)

Gość gość
i oczuwiście nie indoktrynowałam o jak to czynią np w kk ,żadnego musu,zauważyłam że pasuje mu klimat na koncertach i po (robiliśmy takie rodzinne zloty fanów ) potem pytałam czy jedziemy razem ,zawsze chciał ,jakby powiedział nie to by nie było problemu i lamentu