Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wada wzroku a porod

Polecane posty

Gość gość

Witam...otóż chodzi mi o porod..bylam u okulisty napisal mi w karcie ciazy zeby ciaze rozwazyc przez ciecie cesarski ponieważ napisal ,,slaby wzrok,wielka wada wzroku i podejzenie stozka rogowki,,czy taka diagnoza jest wskazaniem do cc?czy moja Pani doktor da mi skierowanie na cc po takim wpisie w książeczkę??z gory bardzo dziękuję za odpowiedź :-) Pozdrawiam

Gość gość
Moim zdaniem powinna.

Gość gość
Tak powinna. Bo jak się coś stanie to możesz ją zaskarżyć.

Gość gość
Zapytaj swojej lekarki, czy to wystarczy, a jeśli nie, to jak ma wyglądać takie zaświadczenie.

Gość gość
Na ja,we wtorek mam wizytę wiec sie,zapytam i zobacze co mi powie..bo boje sie ze odklei mi sie siatkówka i oslepne na te oko..jestem ciekawa czy jak nie moja lekarka nie da mi skierowania czy moge isc do innego gin??

Gość gość
Ja mam prawie -4 na oba oczy i degradacje kraciaste siatkówki, czyli odklejanie się jej, miałam w ciąży zabieg laserowego przytwierdzania siatkówki i skierowanie na cc, które wystawił mi okulista, ginekolog tylko je przyjął. Oczywiście w szpitalu traktowali mnie jak naciagaczke,.która sobie załatwiła cc ale to już inna bajka :o

Gość gość
U mnie okulista przy wadzie -8 na obu oczach i astygmatyzmie też napisał że proponuje rozwiązanie przez cc. Mój gin wysłał mnie z tym faktem do szpitala, tam potrzymali 3 dni, miałam wizytę u okulisty z oddziału i wypisali do domu, bo spodstaw do cc nie było. Za 3 dni urodziłam naturalnie

Gość gość
Zapomniałam jeszze o cylindrach +2,5