Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

35 lat na karku i żona, a dalej podrywam panienki skutecznie :)

Polecane posty

Gość gość

komplementy, krótka rozmowa, na niewygodne pytanie mówię że jestem w trakcie rozwodu, wtedy puszczam oko do kumpla on sie przysiada ja wychodzę że niby do toalety, on mowi ze nasz rozwod juz dlugo trwa bo mamy 2 firmy i hotel - nie wiadomo jak to podzielić. Wracam a za godzine ostry seks :)

Gość gość
I z czego się cieszysz pajacu

Gość gość
I co w tym fajnego? Dla mnie szukanie takiego szybkiego numerku to nie powod do chwalenia. Mało to teraz panów na http://ekstaza.pl znajduje panienki na raz? Pytanie po co i czy naprawde to cos fajnego...

Gość gość
I prawidłowo Rysiu. Wyr***aj jak najwięcej :D

Gość gość
Zrób badania na HIV :P

Gość gość
Az trudno zdecydowac co w tobie jest najbardziej odrazajace: czy to ze zdradzasz zone, czy to ze jestes z tego dumny czy to ze traktujesz kobiety jak mieso, czy to ze nawet do podrywu potrzebujesz pomocy kumpla, czy moze to ze jestes takim pajacem w wieku 35. W kazdym razie mezczyzna to nie jestes, mimo ze tak ci sie wydaje.

Gość gość
przeciez to tylko glupie prowo:(

Gość gość
Zacytuję znanego aktora. " Kiedy mezczyzna traci zainteresowanie kobietami umiera" Więc co się dziwicie ze facet chce jeszcze żyć.

Gość gość
jasne, że to prowo, ale ten bajer w odpowiednim wykonaniu na pewno się sprzeda :) kobiety lecą na kasę, a nie na wygląd faceta, jak to jest w powszechnym mniemaniu. Jak gość pewny siebie, czysty i ma gadane to szybko wciśnie bajer głupim gąskom i na pewno będzie szybko seks ; tylko czy dobry seks to już inna sprawa .... ;)

Gość gość
akurat jestem mężczyzną i nie uważam sie za pajaca ale powiem wam że na światowe dni młodzieży jade oczywiście w konkretnych celach, zawsze rajcowały mnie kobiety zza granicy to coś innego niż z polką. (Autor)

Gość gość
Prawdziwy mezczyzna roocha co popadnie i zdradza a frajerzy szanuja kobiety, sa dzentelmenami ikoncza zawsze we friendzone

Gość gość
gość dziś Przynajmniej nie jest prawiczkiem w wieku 35 lat jak ja bo szanuje kobiety.

Gość gość
Zarazisz zone jakim syfem :-p rzygam na Ciebie.