Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dobrze ze PIS ŹADZI

Polecane posty

Gość gość

Super ze Pis zadzi jest lepiej niz było. Narazie niejest zle to za PO BYŁO NAJGorzej chciałem prace to sie pytali co mam wzamian tak sie to plemie rozpusciło. Szkoda ze dalej wtym robie co robiłem:-| ale wierze ze moze wkońcu wezna za pysk tych dyrektorow w państwowce.

Gość gość
PiS was urządził ale trudno. Sami tego chcieliście. Ja ciepło wspominam czasy PO. Oni niedługo wrócą i zaprowadzą porządek. Oby jaknajszybciej.

Gość gość
PO TO juz arhiwum przeszłosć nigdy do mocnych zadow niepowruca teraz Pis niech gruba siła eliminuje tych dyrektorow państwowek. I jescze zreformuje policje bo tam to tez niezła kafeteria sie zrobiła zero utrziwosci tam tylko ciagle swoich upychaja wszeregi.:-D

Gość gość
Jesteś głupi albo naiwny. Oni wymienia tamtych dyrektorów na swoich. I nadal będzie to samo. Wczoraj czytałem że wstrzymano przetargi na autostrady, jak skończą te rozpoczęte za Po to nie będzie nowych budów. Dzisiaj wojewoda utrudnia budowę metra w Warszawie itp.

Gość zza winkla
No cóż jaki elektorat takie rządy a jakie przyswojenie języka ojczystego taki elektorat :O