Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinna chce niewinnego

Czy nie ma już niezboczonych mężczyzn?

Polecane posty

Naprawdę nie ma już wspaniałych ciepłych czułych męskich mężczyzn, którzy są niezboczeni, niewinni, odrobinę nieśmiali i wstydliwi a przy tym naprawdę męscy? I z mentalnością "jedna kobieta na całe zycie"? Wymiotować się chce czytając internet, i dowiadując się od kolegów co oni tak naprawdę myślą o seksie...

Gość gość
Nie ma Weszlam nawet na portal religijny z mysla ze tam ktos bedzie w miare ok ale okazalo sie ze tam faceci sa jeszcze bardziej ciu lnieci niz gdzies indziej

Gość niewnna chce niewinnego
pozostaje tylko pozostać samej do końca życia lub modlić się żeby Bóg znalazł mi takiego rodzynka

Gość gość
A wy myślicie,że jesteście takie święte?

Gość gość
Ok nie jestemy swiete ale od razu nie piertolimy na temat sexu z facetem

Ja jestem taka właśnie święta haha i bardzo dobrze mi z tym poza tym można być "świętym" a rozmawiać o seksie jako o czymś fantastycznym, co dał nam Bóg itd, chodzi mi o to że chłopaki mówią o takich rzeczach które "chcieliby robić" że aż obrzydzenie ogarnia.... o rzeczach, które z miłością nie mają nic wspólnego, gdzie druga osoba staje się środkiem do maksymizacji przyjemości

które z miłością nie mają nic wspólnego, gdzie druga osoba staje się środkiem do maksymizacji przyjemości---a gdzie w dawaniu sobie najwiekszej przyjemnosci milosc sie wyklucza? co uwazasz za milosc? tylko i wylacznie cierpienie????

Przyjemność jest dobra i cudowna ale jest też tak że ktoś stawia przyjemność i gonienie za nią wyżej od drugiej osoby i to jest celem samym w sobie podczas gdy chyba powinno chodzić o spotkanie dwóch osób, dwóch dusz, a przyjemność, choć cudowna sprawa, nie powinna ich zaślepiać... tak uważam

Gość gość
Najpierw trzeba dać, jak spotkw się podobną osobę to jest szczęście. Teraz wszyscy chcą tylko brać.

Czy naprawdę celem ma być dążenie do jak największej przyjemności wszelkimi metodami, itd? To chyba znak że coś się zaczyna wypalać.... Jesli się kogoś kocha, to jego nawet obecność jest ogromną przyjemnoscią, po co ciągle próbować nowych rzeczy (nie mówię że przyjemność sama w sobie jest zła bo nie jest) ale ... no wiecie

Gość gość
moje oddanie podeptano więc teraz będę jak d****** z zemsty

Dałabym bardzo dużo miłości gdybym znalazła takiego kogoś z moich snów i z opisu z mojego pierwszego postu

Gość gość
nie znajdziesz takiego ,oni wszyscy się naśladują wzajemnie i myślą że są super ,zwykłe wieśniaki

Gość gość
Są tacy faceci. Mój wujek mówi na takich - łabędzie - jedna kobieta na całe życie. Mój ojciec taki był- mama odeszła do innego a on do konca życia na nią czekał. Tym samym typem jest mój mąż. Ja jestem dość cyniczna, oschła i zimna. Umiem sobie wyobrazic życie z kimś innym (choć kocham męża). On jest we mnie zapatrzony - tak jak teść w teściową . Mówi że jeśli go zostawię to z nikim się nie zwiąże - będzie czekał na mnie. Ale ja - choć, wredna suka ze mnie - jestem lojalna.Nie skrzywdzę tego faceta.Doceniam skarb jaki mi się trafił.

04:34 No to masz prawdziwy skarb w domu :-) Takich się nie krzywdzi... W końcu jeśli jesteście razem, to nie bez powodu i życzę Ci żeby to trwało i trwało, do końca i na zawsze :-)

Gość gość
napisałam że nie trafisz ,mi się trafił ale to był jedyny taki w całym moim życiu a dużó już widziałam,więc to sa bardzo rzadkie przypadki,i tak samo wpatrzony we mnie,jako jedyny nie dostał kopa za brzydkie zachowanie :-) bo pragnienia miałam takie jak Ty,nie oddam go :-)

04:38 Chroń go i kochaj bo to człowiek o wyjątkowych cechach :-) Piękne jest to co napisałaś Bardzo mi żal Twojego taty, że tak czekał i czekał na mamę.. Mam nadzieję że i mi się podobne szczęście trafi, może Ktoś słucha naszych pragnień i sprawi by ktoś taki mi się trafił

do 03:56 nie rozmawiam z kolegami na ten temat bo to za intymny temat (choć kulturalnie przecież można porozmawiać ale bez wywnętrzniania się w tych sprawach czego bym nigdy nie zrobiła), ale się słyszy ich rozmowy w tle kiedy sobie między sobą coś mówią itd. i mam pojęcie o ich mentalności :/ która niestety jest nierzadko bardzo prymitywna :/

Gość gość
up

Gość gość
UP UP UP

Gość CzyTaDziewczynaJestMądra
Kto idzie po wodę na pustynię? Kto w nocy wypatruje tęczy? Kto w takim bu‪r‪delu, jak ero pyta o niewiniątka?

Gość gość
a na ch/oj jakiś facet ma się użerać z jedną babą na całe życie?

Gość gość
otóz to, jeszcze bym mu brzuch rozprula i genitalia uciela a potem w pysk wsadzila, mafijne triki