Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLisa

Starania o dziecko 2016, 2017 cd.

Polecane posty

Tosiu nie chce Ci odbierac nadziei ,ale wynik testu po ok 5-10min jest niewazny,poniewaz ,po tym czasie w tescie zachodza rozne reakcje chem.,sama mialam kilka razy taka sytuacje i w ciazy niestety nie bylam...Tobie oczywiście zycze ,zeby to jednak okazala sie ciaza:):):)

Gość smutnaJaaa
witam dziewczynki, dzisija miałam kupić testy ale przyszła @. w poniedziałek ide porobić badania, lekarz dał mi taką listę: FSH,LH, progesteron, prolaktyna, testosteron. jeszcze jakies powinnam zrobic? jak myslicie?

Gość Angelowa11
Znowu nie dodaje wpisow...to zaczyna sie robic meczace ...

Gość gość
Ważne żeby ta druga kreska była tej samej grubości co C. Wtedy raczej ciąża natomiast jak jest tylko paseczek tzn ze test się utlenil.

Hey kobitki byłam dzisiaj u gina i potwierdził ta paskudna infekcje.. dostałam leki i czekam jak na zbawienie aby mi przeszło. Zapytał kiedy miałam ostatnia @ i stwierdził że mam powiekszona macice ale to zbyt wcześnie bo na usg nic nie widać także czekam czy się coś wyklulo czy nie

Gość toska_88
angela wiem że wynik jest nie ważny ale to zawsze jakaś iskierka nadziei że utlenił się tak jak bym tego chciała hi hi. gościu kreski są tej samej grubości tylko ta 2 jest slabiutka. zobaczymy w weekend się wszystko rozstrzygnie bo @ ma być jutro z rana . z ostatnim testem czekam do poniedziałku. a jak się okaże że to nie ciąża to następnym razem testy dopiero po terminie bo niedługo będę musiała dodatkowy pojemnik do segregacji odpadów na te testy:-) he he. smutnajaa szkoda że się nie udało ale dasz rade następnym razem ! walczcie ile można bo jak się osiągnie swój cel to już częściej "głowa w łózku boli":-) wiolochna zycze z całego serca aby to ciąża!!! trzymam kciuki

toska_88 też trzymam kciuki hehe jak bedzie to bedzie duzego parcia nie mamy zeby juz teraz zaraz. Jenego ancymona już mam :D a tak z ciekawości od ktorego tyg najwczesniej widac na usg ciaze bo za pierwszym razem byłam na wizycie po tescie i lekarz mówił że to 6 tydz a miałam drugą taką słabą kreseczke

Gość caroline29
Smutna jaaa szkoda ze nadeszła @ koniecznie porób badania. Toska aby ta kreseczka to ciaza czekamy na potwierdzenie. Lisa moze te testy wadliwe. Człowiek sobie tylko nadzieii narobił. Kupiłam test! Niewytrzymalam, zrobiłam i jedna krecha nadal :) nie zdziwiło mnie to za to na widok @ bym skakała z radości mogla by juz przyjść. Wiolochna co za infekcja ci sie przyplatala?

Caroline29 infekcja g rzybicza. Pierwszy raz mbie to dopadło i mam nadzieje ze nigdy wiecej.. współczuję kobietom które to często mają. Koszmar ale leki już mam.. antybiotyk dopochwowo nystatyna i maść na zewnątrz clotrimazolum

Gość toska_88
wiolochna infekcja grzybicza na początku ciązy jest dość częstym zjawiskiem i często 1 z pierwszych jej objawów:-) jak jest powiększona macica to jest nadzieja że się udalo... ja również już jednego małego "terroryste" mam. ma 2 lata i 4 miesiące i jesteśmy w fazie okropnego buntu... ale widzę że jest samotny więc chcę się poświecić i dorobić mu towarzystwo bo tak ciągnie do dzieci...:-)

Toska mój szatan ma 4.5 roku i też najwidoczniej mu się nudzi wiec pomału Z mezem pracujemy nad rodzenstwem ;) czytałam na temat infekcji bo tak jak pisalam wyżej nigdy mi się to nie zdazalo a z różnych miejsc czasem się korzysta.. takze to mi daje duzo do myślenia.. często korzystam z wc. Często mam zgage i brzuch mnie pobolewal ok tygodnia czasu. Wiele wskazuje ale wiadomo jak to bywa.. jeden cykl miałam taki ze mąż się ze mnie śmiał bo co chwilę testy robiłam mówił że szurnieta jestem haha :D nie udalo sie wiec trzeba czekac a z szatankiem udalo Sie drugim w cyklu

Gość Różowy_Kordonek
goscLisa - taka szkoda :( bylam pewna, ze Ci sie udalo :( wiesz.... czytamam, ze czasem testy wychodza pozytywne przy torbielach jajnika, moze to wcale nie byla ciaza tylko normalny okres w terminie a Ty moze powinnas sobie pid tym pretekstem zbadac jajniku? Kurcze nie wiem no... az sie wirzyc nie chce, ze tyle poronien.. chyba sklanialabym sie ku temu, ze test byl wadliwy. Nastepnym razem po testowaniu koniecznie zrob bete, sytuacja bedzie jednoznaczna.

Gość caroline29
Wiolochna moze to inne objawy! Oby to fasolka dokuczala:)

Rozowy kordonek mnie tez to zastanawia,sama mialam takie niespodzianki ,ale tez czytalam ze wiele dziewczyn spotyka taki niefart ...a co do przeterminowanych testow ...coz wynik po kilku minutach jest nie adekwatny poniewaz test sie utlenia itd i wówczas ta druga kreseczka najczęściej nic niestety nie znaczy ... Osobiscie zdecydowanie nie polecam testow z Allegro takich po ok2zl za sztuke ,te to juz w ogóle w caly swiat ,noi termin wykonania testu tez jest istotny ,ale to juz wyczyn nieziemski niewykonalny dla naszej cierpliwości ;) Trzymam kciuki:)

Gość gość
Up:)

Gość toska_88
wioloochna to wasz już duży chłopak:-) będzie pomagał przy maleństwie. a kiedy masz termin @? ja powinnam dostać dziś więc zobaczymy. jade sobie małym na weekend do mamy więc odezwe sie jak wróce jutro wieczorem bądź w poniedziałek . pewnie jutro rano znów zrobie test jeśli nie dostanę @. jak narazie od rana powódź śluzowa. caroline29 ja cały czas liczę że Tobie się udalo:-) smutnajaa przydałby by się urlop zapomnienie i może wtedy...-) wszystkim życzę milego weekendu! pozdrawiam dziewczynki

Gość toska_88
a jak by się jednak w moim przypadku udało to sprawa z prezentem jeszcze nie przepadła bo urodziny męża minęły ale 10 sierpnia 3 rocznica ślubu:-)a więc może prezent będzie wyjątkowy:-)

Gość caroline29
Toska udanego weekendu i czekamy na wieści!

Gość toska_88
to długo nie bedziecie czekać bo właśnie @ przyszła jak w zegarku więc z radości nici. zostaje korzystać z urlopu pełną piersią i próbowac na wczasach. w kolejnych cyklach odpuszczam testowanie przed terminem.szkoda ale to nie koniec świata bo dopiero 1 cykl tylko organizm wprowadził mnie w błąd.... no ale cóż psychika działa cuda.

Gość caroline29
Toska szkoda ze nadeszła @ ale kolejny cykl przed wami i będzie owocnie tym bardziej ze będziecie wypoczywać i miec wiecej czasu dla siebie.

Gość gość
Chgiuy

Gość Karolcia06
Dziewczyny wredna @ przyszła... A z nią nowy cykl starań z clostilbegyt :/

Gość caroline29
Dziewczyny ktos dzis jeszcze testowal? Martka10 co u ciebie kiedy @ ? Ewelina2605 a u ciebie?

Gość caroline29
Karolcia to naprawde wredna ta @ . Miejmy nadzieje ze następny cykl będzie pozytywny dla was. Który twój cykl staran ?

Gość gość
Caroline który to twój cykl starań ile masz lat i o które dziecko się starasz? Być może pisałaś ale tych postów jest tak dużo ze nie chce mi się szukać Ana

Gość caroline29
Ana czytasz i zapomina sie niektóre watki bo kazda cos o sobie pisze i nie jest sie w stanie zapamiętać wiec mam 29 lat i teraz 3 cykl staran nadal brak @ i dzis 45 dc juz sie naczytałam w necie i boje się żeby to nie byl jakiś stan zapalny jajnikow ale mysle ze bole byly by silniejsze wtedy. Pije kawusie i biorę sie za sprzatanie. U nas pada dziewczyny a jak u was , jak plany na weekend ?

Gość caroline29
Ana aby do środy bo mam gin znając życie @ przyjdzie ale i tak wizyty nie opuszcze:) moze sie juz cos wyjaśni czuje sie taka opuchnieta i piersi nabrzmiale ale nie bola.

Gość gość
Abc odwieś sie !

Gość gość
Ja miałam dokładnie tak z córką. Dzień po terminie om zrobiłam betę było 0. Okresu nadal nie miałam dwa tyg po terminie om zrobiłam drugą betę a tam ponad 2 tyś. Okazało się ze zaszlam w ciążę dopiero 30dc. Cykle zawsze miałam jak w zegarku okazało się ze wystąpiła u mnie druga owu. Także nie wszystko stracone u Ciebie. W sumie to tylko syna miałam idealnie termin z usg i om ten sam. I córki 2 tyg różnicy a teraz wydaje mi się ze około tygodnia różnicy może być. We wtorek kończę 5tydz a betę wczoraj miałam 93.6. Informuj na bieżąco co tam u Ciebie ☺Ana