Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLisa

Starania o dziecko 2016, 2017 cd.

Polecane posty

Gość TUSIA_87
Gratuluję przyszłym mamusiom mam nadzieje ze niedługo wszystkie będziemy z fasolkami :-) Od dzisiaj zaczynam pić zioła ks. Sroki nr 3 jak to miało być od 1 dc akurat dzisiaj przyszły. Dodatkowo na poprawę sluzu zaczynam pić len mielony:-) Będzie dobrze tak czuję że w końcu się uda. Owulacje jak wyliczyłam powinnam mieć 5 wrzesnia akurat nasza rocznica ślubu może zrobimy sobie prezent :-)

Gość Ewelina2605
Caroline tsh 1,91 to dobre :) Martyna nie denerwuj sie Twoją Niunia jest zdrowa rośnie sobie cieplutko u mamusi w brzuszku :) nie oglądaj takich filmów bo człowiek się nakręca. Nela gratuluję z całego serduszka niech fasolka rośnie duża i zdrowa :) TusiA szkoda że przyszła @ ale głową do góry za jakiś czas znowu będzie można się starać :)

Gość Martyna1111
Wlasnie wrocilam z usg, wszystko w jak najlepszym porzadku, powiedziala, ze serduszko bedzie widac za 4 dni, nie wiem, skad to wiedziala :-)) mimo ze byl tylko pecherzyk i cialko zolte to jestem meeega szczesliwa :-)))

Gość Bluebell1984
Cześć Ewela, witaj wśród nas :) czy wiadomo dlaczego poroniłaś? Jeśli doszło do zapłodnienia, to już dobry znak. Trzymam za Ciebie kciuki! Na pewno szybko Wam uda się ponownie zajść ;) Martyna - super! Cieszę się razem z Tobą, że wszystko jest okej :) myśl pozytywnie, bo teraz to tylko już będzie dobrze :) Nela - to na pewno niesamowite uczucie dla przyszłej mamy :) ja pamiętam, jak byłam kiedyś z koleżanką na badaniu (ona była w ciąży) i jak słyszałam serduszko jej maleństwa to sama płakałam ze szczęścia :) pozniej przy porodzie też byłam, ale to już inna historia :P W ogóle wszystkim tutaj naszym mamusiom życzę, żeby maluszki rozwijały się książkowo i czekam aż dołączymy do Was z resztą dziewczyn ;) buziaki!

Gość caroline29
Nela świetnie ze wszystko w porządku na pewno to sa wspaniale chwile a potem moc trzymać pierwszy raz takie maleństw to dopiero musi być wzruszenie:) Martyna juz niedługo zobaczysz bijace serduszko:) jak bys wiedziała to zapisalabys sie za 4 dni:) ale widocznie jest wszystko ok:) Witaj Ewelinaa89 przykro nam ze poronilas:( najważniejsze ze możecie sie juz starać , fajnie ze do nas dolaczylas będziemy się razem wspierac:). Tusia masz racje pij ziółka na pewno pomogą olej z wiesiolka możesz sobie kupić w tabletkach :) Ewelina2505 juz powrót do pracy po urlopie? Szybko zleciało ....

Gość KateA92
Nela Martynka ciesze się, że wużyty udane i zadowolne jesteście :) jeszcze raz gratuluję ! Ahh pamiętam jak ja czekałam na serduszko hehe a już 21 tydzień masakra jak to leci. Zobaczycie jak Wam to zleci ;) EweLa przykro mi bardzo i wiem, że nic Ci nie wróci wcześniejszej fasolki.. mam nadzieje, ze los Cię nie będzie więcej już męczył i zajdziesz w upragnioną ciążę i spokojnie ja donosisz. Życzę Ci tego z całego serducha ! :* a @ się nie przejmuj, może tak miało po prostu być. Wchodzisz w nocy cykl, który budzi nowe nadzieje ;) w tym cyklu wszystkie tu będziemy trzymać za Ciebie kciuki - musi się udać ! :) :*

Gość nana266
EweLaa witamy i przykro mi z powodu poronienia :( ale miejmy nadzieję, że ten cykl będzie nasz :) Martyna cieszę się że wszystko ok :) Widzisz nie ma się co martwić. Na następnej wizycie usłyszysz serduszko :) Tusia mam nadzieję, że zioła spełnią swoją rolę :) 3mam kciuki a Ty 3maj za mnie :*

Gość Ewelina2605
Oj urlop szybko zlecial nie chce sie pracownia Ale pracy duuuzo najchętniej dalej bym poszła na urlop he he. Ewela 89 przykro mi ze poronilas współczuję ale zobaczysz uda się niebawem i będziesz szczęśliwa życzę z całego serducha myśl pozytywnie :) Martyna jeszcze raz gratuluję :) tylko już się nie martw bedzie wszystko dobrze :) TUSIA my też 5 września mamy rocznice pierwsza też mi się marzy jakis prezencik he he życzę CI oby się udało Wam :)

Gość Afrodit
Martyna czyli zobaczyłaś tyle co ja wczoraj :) ale najważniejsze, że zagnieżdżony pęcherzyk :)

Gość Martyna1111
Dziekuje wam bardzo dziewczyny, jestescie nieocenione :-)) Nela Tobie tez gratulacje! Afrodit to jestesmy na tym samym etapie, kiedy kolejna wizyta? U mnie 8 wrzesnia :-) mam juz karte ciazy i dostalam skierowanie na mnostwo badan :-(

Gość Nela2987
Afrodit z moich wyliczeń 6t5d :) Dzieki dziewczyny:) Ja tez byłam pelna obaw caly czas, czy wszystko ok, mysle że to oczywiste ze sie martwimy:) ale po dzisiejszej wizycie jestem juz spokojniejsza:) Co do apetytu to ja jem raczej normalnie, miewam juz mdłości w ciagu dnia i ciągle chce mi sie pic najlepiej wode, a nigdy wcześniej nie miałam takiego "parcia" na wode, raczej herbata soczek

Gość Afrodit
Martyna ja mam 7 września :) mam nadzieję, że wtedy już usłyszę serduszko :)

Gość Afrodit
Nela ja też tak mam, że najchętniej woda :) mnie coś dzisiaj tak kłuje, człowiek zaraz świruje, niesamowite, maleństwo wielkości ziarnka, a człowiek tak bardzo już się o nie boi i troszczy :)

Gość Ewelina2605
Dziewczyny zobaczycie usłyszycie piękne bicie serduszek Waszych maluszków :) :)

Gość gość
My z braku możliwości posiadania dziecka z winy męża chcieliśmy zapłodnienie przez ciemnoskórego w obecności męża. Bo chodzenie po poradniach jest upokarzajace.

Gość gość
witam :) staramy sie z mężem o drugiego maluszka :) pierwsze\a córke urodzilam 2.5 roku temu teraz staramy sie juz 5 cykl, dwa dni temu zronilam test wyszedł negatywny @ mam miec w poniedziałek czy mam jeszcze jakoś nadzieje ze jednak teraz sie udało ?

Gość gość
Zawsze przy każdym badaniu ginekolog cipki powinien być partner i wspierać porody. Czasami może dochodzić nawet do takich sytuacji. .. Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek..!!!! Mamy prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta! ! Osoba bliska to nasz świadek z którym się liczą!

Gość Małla
Caroline- tsh bardzo ładne masz. Jutro tylko badanie Hsg bez Ew entualnego przepychania:) jeśli będzie potrzebne to lekarz mi powiedział ze w innym terminie i laparaskopowo sie to robi. Przynajmniej tak go zrozumiałam.

Gość Afrodit
Aifoz a jakie globulki dostałaś ?

Gość Małła
Onaa robiłaś test owu? Jak wynik?

Gość gość
Dziewczyny Czy Ktoras Z Was Tak Miala Ze Pierwszym Objawem Ciazy U Was Bylo Zapalenie Pecherza Albo Objawy Przypominajace Zapelenie Pecherza?Ja Tak Mialam W Pierwszej Ciazy I Bralam Furagine Tylko Nie Wiem Czy To Byl Przypadek Teraz Tez Tak Mam Od Owulacji A Juz Dawno Nie Mialam Takiej Infekcji I Jeszcze Latem

Gość gość
Dziewczyny Czy Ktoras Z Was Tak Miala Ze Pierwszym Objawem Ciazy U Was Bylo Zapalenie Pecherza Albo Objawy Przypominajace Zapelenie Pecherza?Ja Tak Mialam W Pierwszej Ciazy I Bralam Furagine Tylko Nie Wiem Czy To Byl Przypadek Teraz Tez Tak Mam Od Owulacji A Juz Dawno Nie Mialam Takiej Infekcji I Jeszcze Latem

Gość Kuchcinka
Caroline29 - napisałaś o meander wiec muszę sie wtrącić ze pochodzę z Warszawy i wprawdzie nie mieszkam już tam, ale jestem urodzona i wychowana do 21r.ż. właśnie na Meander w Warszawie :)

Gość Kuchcinka
Ewela - bardzo mi przykro z powodu Twojego poronienia :( w którym tyg to sie stało? Ja w kwietniu tego roku poroniłam pod koniec 5 tygodnia... Mogę Ci powiedzieć ze swojego doświadczenia - tez mieliśmy od razu zielone światło do starań o kolejne maleństwo, strasznie sie nastawiłam ze uda sie od razu, ale niestety mamy juz prawie wrzesień i jak na razie nic z tego. Czytałam o wielu przypadkach kobiet, które zaszły w ciąże w pierwszym cyklu po poronieniu, ale lepiej sie nie nastawiać. Ja po drugim cyklu starań jak dostałam okres załamałam sie i nie mogłam przestać płakać przez godzinę... Mój mąż nie widział co zrobić... Teraz juz wiem ze nie ma co sie nakręcać i jak przychodzi @ to na chwile sie wkurzam i żyje dalej. Głowa do góry, wg lekarzy jedno a nawet 2 i 3 poronienia to nie powód do obaw ;*

Gość Nela2987
Afrodit to idziemy razem bo ja tez mam kolejna wizyte na 7 września:)

Gość caroline29
Malla daj znać jutro jak po badaniu. 3 mam kciuki aby wszystko bylo dobrze :) Ja dopiero wracam z pracy :( jeszcze dwa dni :) aby do weekendu:)

Gość caroline29
Malla moze ja zle zrozumiałam koleżankę co do tego badania :) Martyna prywatnie bylas czy na nfz u gin?